önskebild!

Efter många önskemål att jag ska lägga upp en bild på Ludde kommer härmed en väldigt ny och söt bild på älskade Ludde :) Han har växt till sig rejält!



/Anna



grattis Ludde

Idag blir Ludde fyra månader och då säger vi grattis till honom!! Bilder kommer imorgon, och det looovar jag! Nu ligger han här i husvagnen, mitt i sängen mellan oss :D
/Anna




förbannade feber

Jadu då vaknade man vid tre inatt av att jag frös så jag skakade och tyop hacka tänder.. Så då fick jag ta på mig mjukisbyxor, stumpor och en fleecetröja och egentligen var det inte ens kallt :/ Sen kunde jag ändå inte sova.. Tillslut somnade jag en liiten stund och vaknade senare av att jag svettades som om jag blivit grillad ;) Och så såg min natt ut.. Väldigt roligt, inte.

Så nu ligger jag och vilar mig framför tvn ;)

/Anna



grattis pappa!

Hurra, hurra för pappa som fyller år idag :D Nu ska vi strax till stranden idag igen då det är jättevarmt och skönt! Sedan blir det kanske någon utlykt eftersom pappa fyller år :)

/Anna



Öland :)

Äntligen är vi framme på Öland! Efter en bilresa på måånga timmar och genom smålands skogar sitter vi nu i husvagnen och ska precis ta oss ner till stranden! Här är det varmt och skönt, inte som i gamla Mölnlycke! Bifogar några bilder så att ni får en inblick i våran resa! (Tryck på bilderna för er mindre smarta!)

Matilda i bilen på väg till Öland!

Pappa i bilen :)

Framme vid andra stoppet på vägen, en rastplatsvid Nässjö någonstans!

Rastplatsen!

Ölandsbron :)

Sista stoppet innan campingen, en bit efter Ölandsbron. Ludde posar istället för att göra sina behov ;)

Vårt fina ekpiage :D

Det var allt just nu, kommer fler bilder ikväll eller imorgon!
/Anna



Äntligen Nikon D80!

Äntligen har jag min älskade D80!! :D Det var verkligen värt allt jobb med att sälja den andra, helt klart! Nu åker vi till Öland en vecka,, självklart har vi laptopen med och även det mobila bredandet. Så ni blir inte av med mig så lätt ;)



/Lyckliga Anna :D



Säger bara en sak

Bli medlem på Glamour iFokus!
/Anna



Godnatt - Godmorgon?

Nu har vi kommit hem från Gabbi med familj, har vart där och ätit gott och umgåts :D Riktigt, riktigt mysigt!! Åh shit vad skoj vi hade emellanåt :) När vi nu gick hem på kvällen/natten så var dte fullt med paddor och grodor längs vägen, urk! Så kommer väl drömma mardrömmar om de nu också.. Det skulle Matilda iaf sa hon, så vi får väl se haha ;)

Imorgon blir det upp tidigt och rida :D Eller tja, jag har lovat Matilda att hon ska få rida också eftersom hon är såå himla sugen på att rida och saknar Zlatan så jättejättemycket!

Förresten är jag både glad och ledsen nu.. Har fått sålt kameran idag! För 4500kr, kanske för lite men ville bara få sålt den så fort som möjligt.. Så nu har jag ingen kamera när vi ska åka iväg till Öland och resten av semestern typ.. Vet inte riktigt hur jag ska göra.

Aja, ska kanske gå och lägga mig nu! Har nu rensat ut heeela mitt rum, alla lådor, tidningsgrejsemojs och båda garderoberna och allt!! Herregud, det blev typ tre svarta sopsäckar fulla.. xD

godnatt & även godmorgon! /Anna



Sorry, sorry

Förlåt för att jag inte skrivit innan! Men det har bara inte blivit av helt enkelt.  Men nu ska jag skriva lite snabbt, idag kom förresten mina übersnygga trosor :D Aja, idag har jag städat lite, vart hos optikern och annat nere i centrum. Sen blev det pizzabak och sedan kladdkakebak hos Gabbi! Efter det kom Malin och Patricia dit så då tittade vi på tv o lite så :)

Imorgon blir det ridning och sedan på kvällen grillning och mys hos Gabbi med familj :)

Ha det gott o godnatt!
/Anna



:D

Äntligen har jag köpt mina übersnygga Frank Dandy trosor :DD Nu saknas det bara nya jeans, ny plattång, Kawasaki shoes, hårvårdsprodukter och lite nytt smink.. ;)



Åh, jag vill verkligen till Falsterbo. Men nu verkar det inte som det blir så :( Aja, nästa år ska jag vara där HEEELA veckan lång, sådeså! Nu har jag lagt ut kameran på annons igen, då den intressanta köparen inte ville ha den. Är du intresserad? :)

/Anna




Mysigt x3

Ojoj, imorse skulle jag, malin och patricia sola men när vi kommer dit så är det tydligen sommarstängt.. Så det får blir imorgonbitti istället. Sen blir det bastning till kvällen, myys!

Igår var jag, mamma, pappa och ludde ute vid havet och solade och fikade :) Mycket mysigt! Sen bastade jag, malin, patricia och rebecca uppe hos patricia, väldigt roligt och också väldigt mysigt ;P Kom väl hem vid halv tolv eller nåt och var lagom trött ^^

Nä imorgon blir det stallet, solning och bastning som gäller :D Trevligt!!
Godnatt , puss o kram
/Anna




jag var en samlare, utan att veta om det

Jag är jättepigg just nu, även fast klockan är efter tolvslaget :P Jag har nog börjat vända på dygnet totalt, eller så är dte kanske så att datan och teven håller mig uppe^^ Va vet jag!

Jag har nu faktiskt vart ännu duktigare idag och städat hela mitt skrivbord!! Så nu står det en nästan helt full svart soppsäck utanför rummet och bara väntar på att slängas :) Nu när jag städade kom jag på att jag faktiskt har varit lite som en hamster - en samlare, och jag har sparat ihop till nästan ett tjugotal näsdukspaket xD Lustigt nog.. Hittade en gammal VeckoRevyn som jag ska läsa snart tänkte jag, och hittade även massa gamla foton.. Oh jösses vilka bilder, knappt så att man klarar av att se på de utan att halvdö 8D

Nu när jag då städade hittade jag två stycken presentkort på SF Bio med 100;- var :D Så nu blir det att gå på bio, jag vill se SATC filmen (:DD) och Mamma Mia filmen, och nu slipper jag lägga pengar på det iaf! Kan använda presentkorten istället :)

Nä nu får jag nog gå och lägga mig nästan, puss o godnatt
/Anna



varför?

Varför ska man bli helt shopping galen när man är typ pank? Eller jo visserligen har jag typ 2000kr men de ganska mycket av det ska gå till den nya kameran. Och jag som har hittat två skitsnygga trosor på nelly.com och en asbra plattång för 525kr.. Just när man är som fattigast! :P Ska nog gå och sörja med lite glass faktiskt, jag som vart så duktig och tränat idag.

/Inte en glad Anna just för tillfället..



Duracellkanin?

Ärligt talat, har jag fått någon sorts superkick eller jag kanske har blivit en duracellkanin? Imorse när jag låg och kollade på teve så blev jag så jävla pepp på att springa!! Och sen har jag typ bara fortsatt, har gjort massa situps och sprungit ännu mer och nu har jag klippt gräsmattan. (För er som inte vet har vi en sådan man måste gå och putta för att den ska klippa, asså ingen batteri eller motordriven :P) Jag har blivit totalt knäpp ;) Men iförsig gör det inget att träna lite och få lite bättre kondition..

Åh jag saknar min Gabbi.. Vi har ju typ inte setts på nästan två veckor, helt sjukt!

Nej nu får jag nog gå ut och försöka sola lite och sedan åka en snabbis till stallet ^^
/Anna




goddag :)

Jag har faktiskt vart ute och joggat och gjort lite träningsövningar i skogen, det du! Jag och matilda har bestämt att vi ska göra det varje morgon nu i sommar, haha! Nu ska jag komma iform och få någorlunda kondition inför skolstarten den 18e augusti ;)

Idag gick jag upp typ halv 11 och läste sedan lite i Glamour och sen bestämde jag mig för att springa, så då fick jag med mig matilda ut en runda som sagt! Nu ska jag väl äta något och sen blir det nog stallet och ikväll nån kompis kanske?!

/Anna



åhh :)

Jag är jätte sugen på att shoppa!! Har hittat två skitsnygga Frank Dandy trosor på nelly.com för bara 107kr styck  som jag såå gärna vill ha :) Jag har nu även typ bestämt att jag ska köpa ett par höga kawasaki i någon fräck färg, om de nu finns kvar ;P Måste även handla in nytt smink.. Ojoj måste nog bli rik nu eller nåt!! Men måste faktsikt ge cred till mig själv eftersom jag inte inhandlat något på sistone förutom en Glamour tidning där man fick med ett skitfräckt linne, de finns i både svart och vitt, och jag var ju bara tvungen att ha båda så nu har jag två tidningar! Så om det är någon som vill ha den ena så hojta bara till ;)

Aja, imon blir det nog lite solning om det är soligt, även stallet och kanske någon kompis :)
/Anna



good morning

Usch nu har jag suttit och vräkt i mig massa kladdkakesmet och jag mår såå illa!! Urk.. Aldrig igen!
Vi sitter nu och tittar på O.C igen, vi har typ O.C maraton ;) Tittade på 4 avsnitt i rad igår och nu 4 till.

Förresten så har dataskärmen på den stora datan gått sönder.. :( Så nu har vi den jättegamla skärmen istället.. Men herregud, ser knappt någonting och den tar upp nästan heela skrivbordet! Sjukt. nä, vi måste köpa en ny skärm NU.

/Anna




gokväll!

Nu sitter vi: jag, lisa, patte, malin och lillis och målar naglarna och tittar på tv ;D Förut var vi ute och åkte moppe och då åkte jag och lisa baklänges bakom patte och malin!! Såå kul :)
 


/Anna



godmorgon!

Idag ska Lisa komma hit och sova över :D Vi ska baka kladdkaka har jag bestämt, men först ska vi åka till stallet och ta hand om Pysan som är dålig.. Det blir bortsning och kanske en liten kort promenix för att hon ska få röra på sig.
Det blir nog lite solning och stek också, när vi väl kommit hem sen.

So long /Anna




gokväll 9 juli

Idag sov jag till lite innan 10, gick upp och kollade på tv och åt frukost. Degade ett tag framför både tvn och datorn och gjorde mig sen iordning, vet inte varför men jag gjorde lite extra snyggt med eyedust. Mycket snyggt blev det faktsikt ;) Sen var vi och åt på gyllene måsen (mcdonalds för icke begåvade människor) och åkte sedan en sväng till Media Markt för att känna på nya kameran som jag ska köpa och jag känner verkligen att jag byter upp mig! Vilken skillnad på min nuvarande och d80n :D Ska bli riktigt härligt att få den om någon vecka..
Jo sen åkte vi till Hööks för att Matilda skulle kolla på ny ridhjälm,och gissa vad!? Hon köpte en likadan som mig.. :| Iförsig ska jag köpa ny så snart jag har pengar, alltså typ aldrig. Sen bar det av hemmåt igen.

Nu på kvällskvisten kom den en man och köpte mitt stora objektiv, jippie :D Nu är det bara kameran+55-200+två minneskort kvar, hoppas jag får sålt de så fort som möjligt..

På tal om ingenting har jag typ börjat gilla Sex and the city!! Den serien är faktsikt väldigt bra, tror mig eller ej ;) Så nu har jag tittat på satc varje dag denna veckan tror jag :D

bloggen ser fortfarande konstig ut, men det får nog vara såhär nu xD Jag orkar inte med den längre, bloggen får skylla sig själv helt enkelt.

Godnatt /Anna




jag orkar inte med min blogg, helt enkelt

Åhhh, nu har jag säkert suttit i en timma bara för att försöka få bloggen någorlunda bra. Men den ser bra ut i mozilla firefox men inte alls bra ut i internet explorer! Och jag har verkligen försökt allt!!

Imorgon blir det en rolig dag, då Lisa ska sova över hos mig :DD

Förresten så är Py halt nu, så inget ridande på ett tag.. :'( Lilla Pysan..

/Anna



nikon D80

Så nu är det bestämt, nästa vecka säljs kameran och förhoppningsvis säljs ena objektivet redan idag! Är en tjej som ska komma och testa lite :D Jag är svinglad :DD Så om ett tag kommer jag ha en Nikon D80! Wie :)



jag vill ha en ny kamera..

Min nuvarande kamera är lite sliten och det känns som att den har gjort sitt.. Men nu funderar jag på om man kanske inte ska byta sig till en Nikon D80? Vill inte ha Canon EOS 400D/450D och jag har inga pengar till en EOS 40D. Iförsig har jag inte ens pengar till en Nikon D80 eftersom jag inte fick något sommarjobb, = inga pengar..
Men man kanske skulle testa Nikon? Jag fattar inte deras menystem, men de är såå goa att ta kort med!
Någon som vill sponsra med lite pengar? :D
/Anna