jag vill ha sol och 30 grader!

Nu är jag hemma igen. Usch och fy, kallt och regnigt i Sverige. Fast vädret som vi lämnade i Spanien var inte mycket bättre.. Har shoppat lite saker, visar bilder imorgon! Nu sitter jag och pluggar spanska, har prov på tisdag :/ Kommer gå sjukt dåligt..

Puss o godnatt!
/Anna



spain here we come!

Snart är det dags! Om typ tre timmar går planet :D Ska snart åka hemifrån och bege oss till Säve flygplats. Även kallad City Airport och oj vad city den är. Ligger ju inte ens nära city och är ju så liten så man undrar om man hamnat fel när man kommer in där! Tacka vet jag Landvetter, nog för att man åker förbi där var och varannan dag till stallet. Men så stort och underbart, när man är där känns det verkligen som att man ska någonstans :D

Ska försöka och uppdatera från spanien, vet att det finns data och internet och hela skiten! Imorgon fyller ju farmor år och vi landar inatt/imorgon så vi kommer att överaska henne! =D

Ha det bäst, pussar - adios amigos!
/Anna



godmorgon!

Ja, nu är jag i biblioteket och väntar på att vi ska gå in vid halv nio. Det regnar ute.. Suck.. Men fick skjuts av mamma iaf :D Nä, nu får jag dra mig bort till skolan!

Idag är det Spanien som gäller!! :D
pussar
/Anna



shine on!

Jag byter nog favoritlåt varje dag, just nu är det R.I.O. - Shine on som fastnat på hjärnan! Den är grym!


Det blir ju inte bättre av typ solen, värmen, havet och allt annat underbart som är med i videon! Åhh jag vill ha! Nu ska jag duscha,
pussar och godnatt
/Anna



absolut inte en enda sammanhängande mening

Äntligen kan jag sluta att skruva upp den förbannade tandställningen. Nu ska den bara sitta där och vara jobbig i ett halvår.. Dubbelsuck! Men så snart ska iallafall framtänderna växt ihop igen! Något man kan glädjas åt iallafall, då det ser sjukt fult ut nu med en glugg där fram haha.

Nu sitter jag och laddar ner låtar och försöker tänka på vad jag ska packa ner, går sådär (A) Om någon vet någon bra låt, så skriv!! Jag vill ha alla bra låtar ;)

Dagen har vart rätt okej, började med att jag kom till skolan vid halv nio typ. Efter tandläkaren. Då hade vi engelska och sedan spanska. Lunch, som innefattade två frallor o Pucko :D

Förövrigt så är jag sämst på att skriva på typ msn, jag skriver helt osammanhängande meningar. Skriver typ det jag tänker direkt av. Såhär kan det låta då: "hahahah jaa dom hänger så bra ihop typ skriver typ det jag tänker direkt i huvudet haha ch utan punkter och kommatecken och andra diverse fräcka saker så blir det jättebra och jätte lättläsligt". Typ lite nya och konstiga ord också sådär!

Imorgon åker vi,

adios amigos!
/Anna



90210 och årets första lussebulle!

Om du missat 90210, då ha du missat något stort! Det ska ju vara lite som gamla Beverly Hills och kan inte säga annat än att jag älskade programmet :D Superbra verkligen! Ett program jag ska kolla på varje måndag iaf, går på Tv400!

Vaknade idag vid halv tio av att Gabbi ringde. Började halv elva och skulle hinna duscha, föna håret, platta håret, sminka mig, klä på mig och sedan ta mig till skolan. Det orkade inte jag, och jag hade lagom ont i halsen också. Så jag tog det lugnt och skippade första lektionen och såg på Andra Avenyn istället! Fixade sedan iordning mig och stack ner till skolan ändå, hade håltimma efter lunch så sedan klockan två var det idrott. Och jag hade inga kläder, så satt och kollade på. Sedan stack jag, Gabbi och Lisen till stan. Lisen skulle ta någon spruta, så vi följde med. Sedan gick vi till H&M på avenyn och Lisen köpte en skitsnygg typ tunika eller nåt. Sedan lite andra affärer, gick in på Burger King och satte oss eftersom det var såå kallt. Och då kommer det en äckelpäckel gubbe och ställer sig och stirrar på oss, typ två meter ifrån oss. Så då går vi därifrån och går till 7-11 och jag ska köpa mig en varm choklad. Men då fuckar maskinen så jag får en halv varm choklad utspädd med varm mjölk - smakade skit. Men fick faktiskt en lussebulle, årets första! :D Sjukt gott var det! Sedan fick vi skjuts hem av Lisens pappa och även ett litet äventyr på Ica MAXI i mölndal haha.

Nu ska jag sova, ska till tandläkaren klockan åtta imorgon..
pussar
/Anna



082311 - en söndag

Imorgon måste jag fixa lite saker inför resan på onsdag. Lite olika tidningar, böcker och musik till mobilen. Kanske ska sola också? Åh vad skönt att sola nu när det är minusgrader och snö ute. Har kommit på lite saker jag måste göra snart också!

 - Fixa lite nya kläder
 - Klippa mig
 - Rensa garderoben
 - Komma på vad jag ska köpa till alla i juklapp

Måste börja spara pengarna nu, inte bara slösa. Som jag är expert på annars haha.
puss&goodnight
/Anna



when i grow up

Nu är det en månad kvar till dagen innan julafton! :D Pirrigt, för om en månad sitter man här och längtar till dagen då tomten kommer. Men först ska jag hinna med att åka till Spanien och även ha ett flertal prov, redovisningar och åka till stallet ett antal gånger. Ska även hinna ha ett födelsedagskalas samma dag som lucia. Jag vill ha presenter!!

Imorgon tror jag att jag ska försöka gå upp hyffsat tidigt och åka till stallet. Ska ta hand om tre hästar imorrn, eller iaf rida två. Men fixa och dona åt tre hästar iaf, men jag får ju faktiskt pengar för det. Känns skönt faktiskt, annars hade jag aldrig gjort det. Men det är så skönt att få lite extra pengar varje månad. Nu ska jag bara fixa så att jag kan ha kontroll över mitt egna konto via internet osv. Nu är jag bara en del på pappas konto typ, eller nåt sånt. Men har ju ingen kontroll eller någonting över mitt egna konto.

sitter nu o borstar tänderna, huvudvärken har försvunnit. tack gode gud för det!
love & hugs

/Anna



lejonkungen i mitt hjärta

Äntligen har jag min jacka! Jag o Lisen stack in till stan igår efter skolan och köpte den för pengarna jag fått :D Såå supersnygg och dupervarm är den. Köpte även örhängen och hårspänne på Ur&Penn och mascara och undies på Cubus. Det var ju typ massa rabatt ;)

Haha i torsdags så släckte jag lampan klockan 00.01 (kollade på mobilen precis då) och när jag vaknade så hade jag fått ett sms av Lisen 00.08 och jag hade absolut INTE hört det! Ljudet var på på mobilen och jag hade den precis bredvid sängen och ändå hörde jag inte. Snacka om att slockna snabbt haha.

Igårkväll var trevligt, även fast vi bara blev fyra och sen att bara Lisen sov över. Men mysigt ändå :D Promenader i bara strumpbyxor och jacka är så roligt när det är tvärkallt och snö.. Och Lejonkungen klockan 2 är inte hellet någon hit, haha, även fast jag verkligen älskar Lejonkungen (jag sjöng med i varje låt faktiskt!)! Inte heller att somna i soffan med teven, datan och lamporna på.. Vaknade ju kvart i nio också, kunde inte somna om. Det var för ljust ute! Sen har jag och bästaste Lisen legat och degat framför teven nästan hela dagen, tvärmysigt!

pusss   (kolla denna: http://www.youtube.com/watch?v=CU3HEU7Bhz4)
/Anna      







b-day

Ja, imorgon är det födelsedag som gäller då! Kan man inte få vara ledig när man fyller år? Hade behövt det nu iaf. Börjar 8.00 så måste cykla typ nästan halv åtta för att möta Lisen... Det är för tidigt. Jag behöver sömn!

Undra om man får något sms vid tolvslaget? Av någon söt nörd som inte har något liv, haha :D

Men asså shit, imorgon måste jag plugga som en dåre.. Måste börja och göra färdigt ett boktal om Pojken som kallades det. Det ska typ vara 5 min långt och jag har inte en aning om vad jag ska säga.. Lyckat eller hur!

nu väntar duschen, pussar

/Anna



let it rock

Bara tre (om man räknar med idag) dagar kvar to the birthday! Tre dagar som innebär sjukt mycket plugg.. Sitter nu och läser om renässansen. Kan det mesta i vårat lilla häfte, men känns ändå som jag inte är helt påläst.. Men är det inte alltid så?

Men annars är det lagom mycket plugg denna veckan..
Tisdag: Historia PROV
Onsdag: Buffertdag, bara göra massa läxor osv. i skolan.
Torsdag:
Företagsekonomi göra typ 10 uppgifter på kap. 5
Fredag: Samhäll läsa 4 kapitel i the big samhälls book, Svenska tal om boken jag läst. Talet ska vara 5 min långt och jag har inte ens läst ut boken ännu.. Fast har ifs läst två och ska nog ta den första, som jag redan läst ut.

Jag har även knarkat sönder Lady Gaga - Poker Face och Kevin Rudolf - Let it rock. Sjukt bra låtar asså!

Igår var jag och prövade min älskade jacka :D Superskön, skitsnygg och varm - jag måste ha! Annars kommer jag frysa ihjäl nu i vinter. Kollade även på plattång på Bellbox och har bestämt att jag ska ha en GA.MA CP3 TOURMALINE Laser Ion. Den verkar superbra.

love
/Anna



just live your life

Jag sov nästan 12 timmar inatt, något jag inte gjort eller kunnat göra på jättelänge. Superhärligt :D Gick upp och åt frukost, duschade och nu pluggat städat och fixat.

Ska snart kanske till Allum, för att kolla in jackan och plattång. Kanske hitta några andra saker att sätta upp på önskelistan!

love & hugs
/Anna



are we human or are we dancer

Tråkig kväll. Igår (inatt) var roligt, men nu är det segt. Något som är bra är att jag fyller år om 5 dagar, eller på torsdag :D Men jag önskar mig för mycket saker för att veta vad jag verkligen vill ha.. Ville ju först ha en liten kamera, men jag tror jag har ångrat mig nu. Ska istället satsa på en bättre mobil med bra kamera till våren, när mitt dåliga Tele2 abonnemang har gått ut. Men så nu ser önskelistan mer ut såhär:

 - GA.MA plattång
 - Everest röd parkas (<--)
 - DKNY parfym
 - SATC boxen
 - Sminkborst-set från MaryKay
 - Pengar (Som alltid!)
 
Det som är så bra är att julafton är så nära inpå! Så det man kanske inte får som födelsedagspresent kanske man får i julklapp ;) Framförallt om man behöver pengar, för då önskar man sig pengar i födelsedagspresent och sen i julklapp och då får man ihop pengar rätt snabbt! (Y)

Nu vill jag ha glass, som alltid när vi inte har någon glass hemma. Suck.

pusselipuss
/Anna



"my second half"

Min andra halva heter Gabriella och hon är bättre än bäst! Vad hade jag gjort utan dig?

Imorrn blir det sovmorgon, frukost hos Lisen med Gabbi och sedan hämtar CG oss där och åker ut till NRJ's Beachvolley hall där vi ska typ spela volleyboll med bästa klassen! :D:D

Nu måste jag duscha och sedan smörja in benen med brun-utan-sol hahah. Och jag som solade idag och i fredags. Men jag älskar att vara brun!

Puss på dig och alla er andra!
/Anna






jag vet att det lönar sig att kämpa

Jag är trött trött trött och ännu mera trött just nu. Men ska nog ändå försöka träna lite sedan, annars får jag väl vara mental coach till de andra ;) Alltid lika roligt!

Jävlar vilken rolig idrottslektion vi hade idag :D Vi typ boxades och höll på, så jädra kul! Jag och G var lätt bästa paret!!

Imorgon är det skola, sola (kanske), Tensta konsert, stallet och plugga!!
Pussar
/Anna



en vecka sedan sist

Märkte nu att det var en hel vecka sedan jag skrev något. Kanske är dags nu igen då ;) Veckan gick fort. Engelska och typ företagsekonomi prov i torsdags. Då fyllde även Malin 16 :D Lilla pygmén blev stor hahaha. Fredagen spenderades hos Malin med film och pizza och en Gabbi och en Lisen. Mycket mysigt! Framförallt när jag fick ryck och skulle springa efter att vi följt Gabbi halvvägs hem. Var väl hemma efter ett efter en trevlig promenix hem med Lisen!

Lördagen spenderades i stort sett i stallet. Sedan en seeg kväll. Men det var rätt skönt att inte göra något för en gångs skull. Skulle ju liksom upp sju imorse... Idag tävlade Matilda på gunnebo. Gick jättebra :)

Imorgon är det en äckligt lång ny jobbig vecka. Fast på tisdag, haha detta är helt sjukt, då kommer Adam Tensta och har typ konsert i våran gymnastiksal!? Hur sjukt låter inte detta. Kanske ett för tidigt/sent första aprilskämt? Aja, får väl gå dit och kolla. Rätt fräckt ändå, om det nu är han och han har konsert!

Ska förövrigt börja jobba lite extra på min solbränna, haha. Ska nog sola två gånger denna veckan! Och träna och samtidigt käka massa godis. Jag vill inte gå ner mer nu.. Tappar ju formen helt haha :P

puss på er
/Anna



vi har ingenting att förlora

Jag längtar! Om 19 dagar fyller jag år :D Och veckan efter det så reser jag iväg! Sen är det typ jullov och julafton! Vad fort hösten går, känns som vi började skolan för två veckor sen eller nåt. Och nu är det mindre än hälften kvar! Härligt :)

Snart ska jag hämta cykeln och sedan duscha,
pusss
/Anna




höstlovägersönderallt

Shoppade ju lite i onsdags också ju! Blev en svart längre tee med peace märket på från JC, en typ blus/tunika som är blårandig från H&M, trosor från H&M och Cubus och även nytt puder och foundation från Maybelline.

I torsdags var jag i Danmark över dagen och badade typ, tillsammans med Gabbi, Pia, Linus och Kasper(?)!

Imorgon blir det upp rätt hyffsat tidigt eftersom jag ska ha utsläppet i stallet..

pusss
/Anna