jo tack, jag lever allt!

Oj vad längesen det var jag bloggade! För nästan exakt en vecka sedan.. Har inte haft varken tid att ens gå in på datan, eller ork att sätta på datan när kag väl har haft yttepytte tid ;) Men nu är det äntligen lite lättare och lugnare för ett tag framöver. OCh som grädden på moset så är vi lediga imorgon!! JIPPIE :D Så då blir det stan med Gabbi och Lisen och sedan stallet och äntligen träna för Camilla igen, oj vad längesen det var sist. Var i mitten av juni om jag inte minns fel.. Men nu blir det ändring!

Jo det har varit väldigt mycket förra veckan. Stallet typ varje dag och sedan hade ju klubben tävlingar i helgen så det var att gå upp 6 i lördags och 7 igår.. Jättekul på en helg eller inte. Får sova ut imorgon istället :D

Nu ska jag gå in och duscha, hörs imorgon, I promise!
/Anna



datakunskap, igen

Nu sitter man då här och har datakunskap igen, oj vad roligt ;) Slutar kl  och ska då gå och sola, ska pröva det nya ståuppsolariet, haha! Värsta soft, behöver ju bara stå där i min plus att man kan stå och hålla upp t.ex. armar och då få färg överallt! Smart :D

Sedan hem, gå ut med vovven och sedan dra till stallet. Idag igen.
So long
/Anna




glass? ja tack

Ojoj, vad jag flängt runt idag känns det som. Först var jag nere i centrum, köpte varm choklad och två frallor på Johnséns och sedan bestämde jag klipptid. Klipper mig på fredag klockan två :D Jag är jätteglad! Aja, efter det skola som innebar ingen engelska itsället en väldigt väldigt kort samhällslektion och sedan rast, sedan fotografering. Gick rätt bra tror jag! För en gång skull, haha. Stod näst längst ut på kanten, på högsta raden. Dte knepiga var att de längsta fick sitta ner!? Öhm, men alltså inte jag :D
Efter skolan var det stallet, direkt. Mocka och fixa mat till två hästar. Eller även make some money ;) Missade bussen så mamma var snäll och hämtade! Käkade hemma och sean drog vi till friskis och gymmade. Och nu sitter jag här, trött och tråkig och borde gå in och duscha. Så hej på dig, nu ska jag sova! Och jag är glaad för vi har inga läxor *yeey*
/Anna

Och jaa mina rubriker är så himla genomtänkta!



då är man körd

Haha, idag har jag kört bil för första gången i mitt liv, helt ensam då alltså. Bakom ratten. Ojoj vad det låter! Skoj var det iaf :D Först gick det lite dåligt och jag glömde typ kopplingen, men sedan körde jag runt runt runt på parkeringen!

Imorgon blir det skola som innebär fotografering! Hemskt :| Vet inte vad jag ska ha på mig eller någonting, kommer säkert få stå med den dåliga sidan mot kameran också. Usch, hemska tanke. Sedan blir det stallet. Och förmodligen gymma på kvällen med Lisa och Gabbi :)

Har inte gjort så mkt idag, typ bara degat. Rätt skönt ändå!
Puss och godnatt för idag!
/Anna



inga ord




where the sun has no colour

Var idag uppe med tuppen, närmare bestämt klockan sju! Härligt på en lördag, suck. Åkte till stallet, släppte ut de hästarna som var hemma och inte på tävling. Sedan mocka och fixa höpåsar till två hästar ;) Sedan rida och sen hem och käka och då bestämde jag mig för att åka ner till Råda och kolla på Pernillas sista ritt och även fotografera lite! Sedan hem och dega till max framför datan och teven. Fotade även Ludde lite förut, när jag ändå va ute med honom! Söt som han är så fick jag några riktigt bra bilder :D (Dock blev färgerna lite dåliga på ludde bilden, men orkar inte fixa i ph nu..) Aja ni får se en bild på Pernilla och Whitney och en på Ludde, nu ska jag kolla film och käka gott!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Puss och godnatt!
/Anna




godmorgon godmiddag gokväll.

Åh vad jag just nu hatar historia!! Ska komma på ett fördjupningsämne tills imorgon. Suck. Blir nog gladiatorer eller något liknande inom antiken, det verkar mest spännande! Ska närsomhelst gå in och duscha, ska imorgon ta bussen 08.03 och sedan träffa Gabbi och säkert andra folk på bussen in till stan. Klassen ska till GP-huset! Skoj, slipper skolan :D Sedan blir det hem och besök av mammas moster och kusin, trevligt! Och of course blir det stallet efter det, som alltid.. Men tjänar väl lite över 100kr för det imorgon så det är rätt gött!

Sitter nu även och letar efter några snygga chinos. Cubus har ett par för 199kr som jag redan provat ut och de sitter bra, men nu har jag sett flera som har chinos från Zara och de verkar redigt snygga! Så efter GP-huset imorgon blir det en snabbis till Zara och om dem inte ha några som sitter bra blir det chinosarna från Cubus.

Nu känner jag verkligen för att sova, trött som få. Puss & Godnatt

/Anna



det är så logiskt alla fattar utom du

Idag har jag varit trött. Tröttare än på länge faktiskt! Har nu på eftermiddagen bara tagit det lugnt och slappat framför teven. Och pluggat såklart :D Nu ska jag käka lite och titta på Top Model!
Imorgon blir det plugg och sedan stallet, jag o Py ska fortsätta träna där vi slutade i tisdags! Så bra det gick asså! Nu vill jag tävla..

So long!
/Anna



Gokväll!

Nu ska jag när som helst hoppa in i duschen! Har vart och gymmat med Lisa och Gabbi och sedan satt jag och varavde ner framför teven ;) Ska försöka läsa lite samhäll innan jag ska sova också. Om jag orkar!

Imorgon blir det skola från 8.20-13.35 och sedan stallet! Denna veckan ser faktiskt helt okej ut med hästar och sånt! Fast helgen är typ galen!! Ska fodra och släppa ut pållarna i stallet på lördag morgon, klockan 7!!! Sedan åker jag direkt till Råda där det är dressyrmeeting och flera i stallet ska vara med :D Blir skoj, då jag inte fotat seriöst på ett tag nu..

Pusss och Godnatt!
/Anna



Tråkigt, tråkigare, orientering

Denna måndagen har varit helt okej! Började med att jag skulle träffa Johanna i skolan vid kvart i nio. Men blev lite sen eftersom jag glömde vovven, fy skäms på mig ;) Haha, men han var ju ute på gräset, så jag tänkte ju inte på honom (A)
Jag skulle träffa Johanna tidigare eftersom vi skulle fixa engelskan då vi skulle ha redovisning idag, gick faktiskt bra! Sedan lunch, svenska och idrott. Orienterade i wendelsbergskogen.. Big suck.. Så tråkigt!

Nu ska jag gå en snabbis med vovven och sedan kommer Gabbi så ska vi hämta Lisa vid terminalen och åka och gymma på friskis! :D
Peace and love
/Anna



Söndag

Jahopp, då var det söndag igen. Känns som om helgen går så himla snabbt, även fast man egentligen inte gör någonting!? Någon mer som känner så? Nu när det annars går mor höst och vinter har jag hittat ett par "skor" som jag bara mååste ha! De finns på topshop och är så gudomligt söta :D De finns här! Och enligt Emelies uträkning så kostar dem ca 180kr! Som hittat ju :D

Imorgon ska jag försöka få med någon till stan så att jag kan köpa mina chinos från Cubus! Ångrar så att jag inte köpte de när jag och Gabbi var där i torsdags. Sedan runt 18 blir det gymmet med Lisa :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen på Tv4+ och sedan plugga lite kanske? Låter det bra?
Godnatt och puss

/Anna



ciao everybody!

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag.. Får försöka hålla igång bloggen även fast det är mycket!

Nu ska jag byta om och åka till stallet, ska inte rida utan mocka och fixa mat till Mogge och även hjälpa Matilda när hon ska rida! Sen blir det plugg!

Hörs sen!
/Anna



datakunskap!

Sitter i skolan och har datakunskap nu! Rolgit värre, läraren paratar något om Excel :P Haha! sedan ska jag ta bussen hem och gå ut med Ludde och sedan ta bussen till stallet :)

Hörs sen!
/Anna



Pluggggg

Sitter nu och småpluggar lite historia, ska läsa två sidor om medeltiden och det går verkligen not good.. Har ikväll vart iväg på Yoga på friskis, skönt! Men kanske lite för långtråkigt.. :P Men definitivt något som ska göra igen! Absolut.

Imorgon blir det skola från 8.20-13! Värsta soft faktiskt! Ska sedan direkt till stallet och sedan hem och gymma med Lisa :D Härligt! Så skoj att träffas igen :) Sedan blir det ännu mera plugg.. HATAR plugg just nu!

Nej nu ska jag nog fortsätta plugga!

/Anna



Godmorgon!

Nu sitter jag här och fönar håret samtidigt som jag skriver på bloggen! Ska snart dra till skolan, börjar 10.25 :D Har först engelska sen svenska och sist idrott. Har precis bokat plats på Yogan ikväll på firskis, ska få med mamma också, hehe :D

/Anna



lite nya bilder!



Var ute och fotograferade lite förut, det lockade lite nu när solen kom fram och har inga nya bilder på Ludde eller några andra roliga bilder. På vänstra bilden är det typ trollhassel, tror jag! Och på högra bilden är det såklart Ludde, det står t o m det på hans namnbricka ju!

/Anna



Ny header!

Äntligen fick jag till dte någorlunda så som jag vill ha det! Vad säger ni, är denna bättre än den förra som var väldigt väldigt rosa!? Jag är supernöjd faktiskt! :D

Dte blev ingen fotografering idag, har varken tid eller lust.. Har massa plugg och sedan var vädret kanske inte dte bästa emellanåt. Jag stiktar in mig på Hälingsjö's egna tävlingar istället!

Nu ska jag nog plugga lite till och sedan sätta mig framför teven ;)
/Anna



gokväll!

Idag har det varit en slappdag. Efter frukosten imorse låg jag och kollade på film, myys! Sedan vit typ halv 2 bar det iväg till stallet. Red tsm med Sandra/Zagallo och Matilda/Bajkal och först red vi ut en stund, sedan lite i manegen och sedan ut en sväng igen. Och ååhvad jag blir avundsjuk när alla dessa superduktiga ekipage kommer in i manegen och rider runt så himla snyggt på deras snygga hästar! Och där någonstans sitter jag på lilla Pysan och struttar runt.. Jag vill också kunna rida på ordentligt och tävla och lära mig mer!! Det är inte kul länge.. Aja, sedan var det bara att mocka tre boxar, *pust* fast jävlar vad snabbt det gick för en gångs skull! Men svettig bllev jag ;) Fast får ju pengar för det iaf!

Imorgon blir det kanske kanske att fotografera på kommunmästerskapet i strömma, fast bara om det inte regnar eller är skitdåligt väder. Typ massa mulet och mörkt.. Då går det ju knappt att ta kort med mitt sugiga objektiv :P

Nä, nu ska jag kila tillbaks till soffan och fortsätta titta på Pirates of the Carribean!
So long :)
/Anna



Hej o hå!

Hej och hå till att börja med! Har inte skrivit på flera dagar.. I fredags var det iaf skola igen, sedan Allum och köpa present till farfar som har fyllt år och som gick i pension! Det blev ett träningsställ i mörkblått :) På kvällen var det kalas hos farmor och farfar, mysigt! Men när vi sitter där och fikar mitt i Allum, så tror ni inte att brandlarmet börjat pipa just då! Så ut går vi och ser att det ryker som svart rök från andra sidan.. Senare får vi höra att det är en moped som någon tänt eld på..

På lördagen var det Augustifestivalen och där delade vi ut f&s lappar och minglade med Peter Siepen(?)! Haha ;)

Söndag var det ridning, red ut tsm med mamma, pappa och ludde :)

Idag var det studiedag och då åkte jag och mamma in till nelly.com's lagerutförsäljning inne i stan och kollade lite. Hittade en supersöt blåblommig klänning! Efter det gick jag och mamma runt i Haga och fikade, väldigt mysigt :D Sedan hem och städa och sedan stallet. Nu sitter jag här och måste skriva en engelskauppsats.. Skola imorgon igen..
puss och kram
/Anna