-

Det är fan inte lätt när det är svårt.



Mister Lover Lover

Det blev inget joggande imorse.. När klockan ringde klockan nio var jag så trött så jag bara somnade om! Men sen fick jag masa mig upp vid halv elva och äta frulle och fixa iordning mig. Sen har jag faktiskt varit duktig och suttit på Johnséns med Sara och Kajin och fixat ett skolarbete!




That don't impress me much

Bara för att jag har jävligt snygga naglar! Blev ganska spontant en fixning av mina naglar igår, men det va det värt! Nu har jag precis kollat klart på Legally Blonde och ska nog sova snart.. Har faktiskt lyckats vända tillbaka lite på dygnet! Är typ uppe med tuppen.. Imorrn ska jag nog försöka va duktig och gå upp tidigt och ut o springa! Haha vi lär väl se om det händer.




Boulevard of broken dreams

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Twilight för säkert femtonde gången, och den är alltid lika bra haha. Ska nog snart sova, imorrn blir det gå upp tidigt och åka ner till centrum och sola och sedan stallet. Sen måste jag skynda mig hem för att göra mig iordning och följa med Malin tills Eriksberg när hon ska fixa sina naglar! Det va inte igår jag träffade Malin sist, hon är ju så jävla upptagen nuförtiden haha

Men först - glass :D



There's gotta be somebody for me out there

Idag har vi varit på elgiganten med Daniel och Desmond och skulle egentligen byta Matildas mobil, men den hon ville ha fanns inte.. Sedan åt vi på Burger King och besökte Stadium XXL, hittade en svart kofta och ett par tvärballa rosa WESC hörlurar!

Lite saker som jag gärna skulle vilja köpa på mellandagsrean, eller inget av detta kommer väl finnas på rean haha. Men jag vill fortfarande ha! Och man kan ju alltid hoppas att det är lite nedsatt pris! :D



Look what I got from Santa so far!


Boken Du Äger! Av Mia Törnblom, Skullcandy Lowerider hörlurar, smink från Viva La Diva, Plånbok, tidningen SOLO, en massa pengar och sen vann jag även en tvärfin anteckningsbok i Julklappsleken!



Do you really feel the way I feel


(Klicka på bilden för att lyssna)



When I do, I just lose my cool

Usch, jag har mått bättre.. Igår hade jag oturen att bli förskyld. WOHO! Vilken jävla sämst jul, alla är typ sjuka ju. Aja imorgon blir det iallafall äntligen firande hemma hos farmor och farfar! Ska även till stallet och rida prinsen, och jag hade egentligen behövt åka till en Lindex affär och lämna tillbaka min klänning som jag köpte.. Ångrade mig och vill inte ha den längre, ska nog köpa ett par tvärballa leggings istället. Åh och nu börjar mellandagsrean, typ det bästa som händer under julen haha.



My love is a revolver, my sex is a killer

Jahopp, då är julafton snart påväg att ta slut. Bara 365 dagar kvar tills nästa julafton! Och nu är det bara en vecka kvar tills nyårsafton!! Nytt år, nya möjligheter. Och iår ska jag verkligen följa mina nyårslöften som jag håller på och funderar ut nu. Att träna mer och att inte äta godis (så mycket haha) är en början iallafall. Och att skaffa mig ett jobb, utöver det lilla jag gör i stallet, och att jag ska vara duktig i skolan och att börja i tid med saker och att alltid göra mitt bästa. Och även att övningsköra en massa och spara pengar! Det blev ändå några tillslut haha



¡Feliz Navidad!




So this is christmas

Jahopp, blir inget direkt julfirande idag. Alla är typ magsjuka, så det blir att sitta hemma o uggla hela kvällen.. Trist men så är det. Annars har jag hunnit med en sväng förbi min prins, red ut en sväng i snön. Riktigt mysigt! Hade Ludde med mig också, jävla jobbig hund det där haha. Ska antingen gå 100 meter efter, eller mellan benen på hästarna.. Aja, GOD JUL på er alla! :)



You know that I love you

Idag blev jag väckt tidigt.. Redan innan nio, det är verkligen för tidigt! Inte konstigt att jag somnade framför tvn förut och sov i två timmar, haha! Idag har jag varit en sväng på Allum med familjen för att fixa de sista julklapparna. Och nu är alla färdiga och inslagna! Var sedan hos Akxent och fixade och red, gick väldigt bra! Och fick höra av Liselott att hon tyckte att han passade mig som handen i handsken! Åh jag blir så glad av att höra sånt, gör bara att jag känner mig gladare och gladare för att jag får rida älsklingshästen!

Men hur kan man inte bli kär i denna prins? ♥



There is no one like you


Så snygg bild på Matilda på Py, Anna-Lena och jag från i lördags på Gunnebo!



För att jag saknar spanien mer än du!




Only Winnie Skinny Jeans

Åh jag är riktigt sugen på dessa jeansen, snygg tvätt och ett stooort plus för dragkedjan längst ner! Ska försöka smita in på Mandel under mellandagsrean och testa de på, för jag vill verkligen ha!



You can't touch this

Idag har julshopping stått på schemat! Var på Frölunda torg, men jag tyckte, för första gången haha, att det var jobbigt att gå runt där och shoppa. Det va för långt att gå överallt, trappor hit o dit och mängder med folk. Men jag fick köpt julklapp till Gabbi, vit kajal och ett par byxor från VeroModa för hela 39kr!! Haha, det va först rea från 199kr till 99kr, sedan hade mamma 10% rabatt och 50kr i bonus, så det blev verkligen ett par billiga byxor! Shopping när den är som bäst ;) Sedan blev det en snabb sväng till stallet och mocka och sedan handla mat med mamma på vägen hem. Nu blir det städa och julpynta lite till!



It's all about the women

Halloj alla nattugglor, har precis kollat klart på filmen The Women. Ganska lik SATC-filmen, varken sämre eller bättre men ganska mysig! Jag älskar filmer som handlar om mode, sex och killar så för mig var den perfekt haha. Längtar tills SATC-filmen 2 kommer ut i vår!

"När allt går snett, finns det bara två saker du kan lita på:
Dina väninnor. Och stora drinkar."



There's a smile in every face

Åh jag sitter och kollar igenom min externa hårddisk, och guuud vad mycket gamla bilder det finns haha. Vilka underbara minnen man har, och underbara kompisar! Men bara under 2009 har jag samlat på mig massa underbara minnen!

Jag och min finaste underbaraste Gabbi!

Jag och Luddefisen på midsommar!

Saras 18års-överraskningsfest!

Spettan åker till huvudstaden!

Skön sommarlördag hos miss. Påtänd ekorre

Bästaste Lisa och jag i Mollösund!

Världens bästa och goaste Malin, vi satt med dunjackor mitt i sommaren på min altan och längtade tills vi kunde börja använda vinterjackorna.. Ja, vi ÄR dumma i huvudet!! Hahaha



You've got to pump it up, don't you know pump it up

Nu har jag fixat klart håret! Och medans färgen verkade i utväxten passade jag på att göra lite julgodis. Det är nog det bästa med julen, att man får äta godis typ hela tiden. Fast sen får man ju ångest och måste träna haha. Aja, det är ju bara jul en gång per år!



The way you keep hurting me, baby love me right

Har bara haft jullov i en dag men jag har redan hunnit vända på dygnet! Blev väckt klockan tovl idag och åkte nästan direkt till stallet, där befann jag mig sen fram till fem! Riktigt mysigt, med mysigaste hästisen! Nu ska jag snart färga håret och sedan blir det förhoppningsvis lite julgodis gjort, och lite mys framför tvn. Imorgon ska vi tydligen åka iväg tidigt och julshoppa, haha inte mig emot! Shopping är ju aldrig fel!




You are a motion that makes me high

 




Woolrich W'S Artic Parka

Nästa vinter ska jag verkligen införskaffa mig en sådan här snyggingjacka! Att den
kostar 6 lax är en helt annan femma.



Cause I can't leave without you

Äntligen har jag fått upp värmen från promenaden med Sandra! Var riktigt mysigt, fast såå kallt!! Känns jättekonstigt att jag för fyra veckor sedan gick i shorts och solade, och att det nu är 10 minus och snö! Längtar tillbaka till Spanien! Att få sova så underbart, att få frukost serverat, sola på takterassen, bada i medelhavet, äta lunch ute på någon restaurang, shoppa, mysa i lägenheten på kvällen. Usch vad jag saknar det, vill tillbaka NU!




If you fall for me I'm not easy to please

Jag är helt slut efter den här helgen, igår var Matilda med på en tävling på Gunnebo så vi hade fullt upp från morgon till kväll i stallet, och det var inte lagom kallt!! Och om fyra dagar är det julafton, och i can't wait!

Nu är det gossip girl och sedan blir det en skön promenix med underbaraste Sandra! Efter det blir det nog till att baka lite julgodis, later!




JULLOV

för att det är JULLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!



Frozen

idag har jag faktiskt hunnit med en del, har klippt mig (äntligen!), vart i skolan och haft idrott där vi spelade volleyboll och det va riktigt roligt! sedan va det svenska och då sjöng vi julsånger, sedan har jag frysit häcken av mig i stallet. fyyfan va kallt!! nu ska jag försöka tina upp och dricka lite varm choklad, sedan ska jag även fortsätta träna på att gå ner i spagat haha



House of wax

äntligen har jag shoppat! det blev mest saker till mig själv, men även en del julklappar till både mamma, pappa och matilda. till mig själv blev det en concealer från make up store, en concealerborste, en ny mascara, hårfärg och en jättesöt tunika från tessie! och åh det va så mysigt i stan, förutom att halva göteborgs invånrare också skulle julhandla och att det va svinkallt, men det va julmusik, julpynt och julkänsla! nu är det godis, cola, glass och HOUSE OF WAX (!!) som gäller, wohoo!



JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG!


snabba cash, biopremiär 15 januari.
joel kinnaman som huvudperson. DET KAN INTE BLI BÄTTRE!



Just wanna be happy

So what if it hurts me
So what if I break down
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about other pain infront of me
Cause I'm just try to be happy



Inte min dag helt enkelt!

för det första försov jag mig för att gå på extramatten som jag sen ändå aldrig gjorde nåt på.. världens fuldag, träningsbyxor liksom? och hår som kunde gå och dö. sedan fick jag kramp i armen när jag mockade.. jag har även fått hjärtklappning tre gånger idag, jag visste det! jag kommer dö av svinsprutan!! sen att det blev kaos i ridhuset och att älsklingspållen sträckte sig gör ju inte dagen bättre iaf. det enda bra idag är att jag hann se på one tree hill innan stallet, att mamma hade fixat tacos till middag efter stallet (vilket va underbart!!!) och att äckel-francesca åkte ur paradise hotel! annars hade jag gärna hoppat över denna torsdagen.




Snart skickar jag HOT MAIL till hotmail

ååååååååååååååååh jag måste bara dampa lite på hotmail...... tvåååå jävla dagar i rad har dom haft underhållsarbete... såhär står det: Det pågår underhållsarbete för att förbättra tjänsten. Vi ber om ursäkt för detta. Försök igen om några minuter. Tala om att du fortfarande väntar om det har gått mer än en timme.

ehh jag har ju bara väntat i typ två dagar på att få läsa mina mejl?!?!? och det gååååår ju INTE att tala om att det inte fungerar...



I don't need another hero

finally kom spanien bilderna upp på face, endast för att göra alla andra blekfisar avundsjuka haha! samtidigt kollar jag på i hennes skor som går på trean, och måste helt ärligt säga att jag hade inte tvekat en sekund att ha cameron diaz kropp! fan snart 40 bast och ser ut som 20, eller ja typ.




Jävla svinisvaccin

tog svinvaccinsprutan igår och först höll jag på och dö när jag skulle ta den och efteråt höll jag på och svimma i matkön haha. sen var jag i stallet och det gick bra och hästen gick för övrigt heeelt underbart, älskade häst! sen på kvällen började armen göra mer o mer ont och har inte kunnat sova bra inatt.. har ju inte kunnat sova på vänster sida, jättejobbigt! och idag har jag varit helt slut i hela kroppen, ont i huvudet och helt anfådd och yr bara jag går från vardagsrummet till toaletten..



Let's get retarded

åh jag köpte en mascara innan jag åkte till spanien som verkligen inte passar mig överhuvudtaget. den bara klumpar ihop fransarna och håller inte länge, efter en dag har den lagt sig under ögonen och man ser ut som man sovit igenom hela dagen.. så antingen nästa vecka eller veckan efter det blir det julshopping till alla andra och även till mig själv! haha för nu har jag ju presentrkort på åhléns, så nu blir det massa nytt smink!




Säg ingenting till mig

det finns så mycket jag vill skriva, så mycket jag vill säga, men det är så svårt att få ut det i ord.



Broken strings

jag har så himla lätt att tappa dagsrytmen när jag vart borta några dagar, det blir så himla lätt för mycket slapp och för lite aktivitet.. och det här med skolan och att plugga, det är helt väck! men nu har jag bara två prov kvar och en redovisning och sen är det jullov, så nu ska jag riktigt försöka få alla prov gjorda så bra som möjligt. det är bara att sätta igång, så nu ska jag börja med lite kvällsmat och en dusch och sedan sova! ciaoo