it's a hard knock life

jag är farlig.. i'm a shoppaholic. a big one. de senaste dagarna och veckorna har jag shoppat som om jag aldrig mer skulle leva. fast det mesta är ju sånt som jag får för halva priset från jobbet. som dras på lönen.. men sen är det ju allt annat. miniplattång, parfym, smink, jackor. nästa inköp är faktiskt träningkläder! för nufan ska jag trimma, HAHA jag ska!




men en gnutta hopp finns kvar

tur att jag har min superbraiga malin som kommer sen. annars hade jag vart död nu. d ö d



det är svårt att sätta ord på känslor

jag döööör snart av tristess!! känner mig ensammast i vägen och har inget att göra... och min fuckade äckliga mobil laggar sönder!!!!! den visar att jag har headsetet i fast jag har tatt ut det för läääängesen så därför kan jag inte prata med nån i telefonen om jag inte har headsetet i. DÅ FUNKAR DET FAN! waaah och sen att jag stressa från jobbet för att hinna till frisören klockan fem. så säger dom att jag har tid imorgon. IMORGON FÖR FAN! sur jävlar är jag. som tur var så sa hon att dom skulle kompensera missförståndet, tack för det. och ja jag ska försöka sluta svära som en gnu



she wolf

eh oj vad jag har vart duktig på att skriva.. men hinner ju aldrig! sover, jobbar, umgås med buddys, sover och jobbar. jobbigt med värt det! snart ska jag vara duktig och uppdatera lite mer, håll ut ;D



a women's right to shoes

haha jag har faktiskt redan bestämt vad jag ska ha på fötterna i höst!
dessa godingar ;)



skit i problemen för imorgon kommer nya

verkligen ingenting att göra på jobbet idag typ. vi va färdiga redan vid tio ungefär, så jag fick sluta vid halv tolv! fick skjuts in till stan och helvete va regnet bara vräääkte ner. it sucks! hittade iallafall en tvärsnygg svart längre trenchcoat på Tessie vid kungspassagen, för 199 kronor på rean!! även en fin liten present till farsgubben som fyller år idag! CONGRATULATIONS! :D sen drog jag mig hemåt och solade lite idag också, så underbart skönt! och jag har fått min minimini-plattång nu också såååå cool är den haha såå liten!



mitt livs kärlek, tydligen

jag blev helt ställd när jag gjorde denna quizen. "Vad heter ditt livs kärlek?" på facebook och jag fick detta som svar: "Maximilian betyder "lilla Maximus". De flesta Maximilianar är antingen rika arvtagare. Du känner igen en Maximilan på hans alltför tighta Acne-jeans, bakåtslickade håret samt de två blonda tjejerna på varje arm. Många ser upp till en Maximilan och vill gärna vara som honom. Störst chans att hitta en Maximilan är runt Stureplan, Rivieran eller på en dyr konstauktion på Östermalm. Om du har fått detta svaret heter du antagligen Natascha, Anna eller Karolina."

vadå hur fan vet dom att jag heter Anna??? efter att ha svarat på några ynka ytliga frågor? men tydligen heter min livs kärlek Maximilian och han är tvärrik och det tackar jag ju absolut inte nej till



vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

åh va underbart det var att sola! ska lätt sola imorrn också och sen på måndag igen! så jag får upp brännan igen haha. jag ska bli så jävla brun så ni vet inte! fan bara att det ska kosta så mkt.... mer än vad det brukar göra.. bara för att jag inte solar innan tre... suck. imorrn får jag skjuts till jobbet!! liten sovmorgon iaf! sen på fredag är jag ledig och då drar jag o lisa till orust :D och btw så har jag druckit kaffe och det finns fan inget värre. nä tacka vet jag coca cola!




måndagsexemplar

oj vilken tur jag hade att få ett sånt äckligt jobbigt måndagsexemplar av min kära lilla mobil. när jag lyssnar på musik så spelar den upp en låt o sen stängs ljudet av men låten fortsätter. den laggar när man skickar sms. klockan går fel, den ena va 9.50 medans den andra va 8.50. och ibland händer absolut INGENTING. sjukt segt!! den får så snällt lämnas tillbaka!



jag ska & så är det bara

ärligt jag är ju blek som ett jävla ägg. äggskalsvita är mina ben typ. jag ska sola imorgon och så är det bara. sen ska jag sola på torsdag också och kanskekanskekanske på fredag. nu jävlar ska vi bränna fläsk!





in the summertime


det hade lätt kunnat bli en aning för mycket tröst-shopping just nu..



you know that i can use somebody

ärligt jag har säkert svininfluensan haha. känns som det iaf! så jag har piggat upp mig själv med att köpa en mini-plattång! tvärbra att ha i väskan liksom och så fick man ju med en tvärbra värmetålig väska med blommor på också, ett fett plus! sen hade jag gärna klickat hem parfymen också, luktar så fruktansvärt gott! men istället ska jag måla på nytt nagellack på mina naglar! imorgon vill jag sola efter jobbet men det är la kanske inte toppenbra nu när man inte mår som man ska.. jag som vill va negerbrun - nununu!!



at work

så nu ska jag uppdatera lite! helgen var bäst! bodde hos malin lördag -måndag, förjävla skoj! och så mycket glass o tacos har jag nog aldrig ätit under en helg haha. nu sitter jag och äter lunch och "facebookar" som vi så fint kallar det här ;) so long




ice age

jag är trött. jävligt trött. imorrn ska jag sova länge! för första gången på sjukt länge! idag har jag jobbat, sen gick jag till åhléns o köpte brun utan sol. bleknar bort snart annars ju.. sedan mötte jag upp lisa vid korsvägen och vi såg p ice age 3d :D så jävla ball!! jag älskar tecknat!



i became somebody through loving you

hinner ju aldrig med bloggen nu när jag jobbar.. upp halv sju liksom och komma hem fem. det är mitt sommarlov! men helgen blir grymt skön, bio imorrn med lisa och på lördag tjejkväll med malin och sandra! underbart! och btw så är jag helt störtförälskad i min nya mobil och mitt nya fina armband från baglady :D



jag vill känna morgondagen

kul dag på jobbet igen! men detta jävla väder, först ösrgen, sedan jäääättevarmt och sedan regn igen? aja jag har iaf fått min telefon nu :D i'm happy!! den är grym, förutom att alla kontakter hade hamnat helt knas så jag får fixa om alla o skit. tar sju svåra år! äsch nu ska jag duscha och ta lite glass och sedan krypa ner i sängen :)



it don't make any difference to me

jag älskar mitt jobb! inte bara att själva jobbet är kul i sig, människorna är underbara! och att jag får minst halva priset på kläderna gör ju inte alls saken bättre! wohoo! så idag fick dom första klädesplaggen följa med hem! en grå ursnygg kofta och en vit tunika med dragkedja där bak :D imorrn ska jag försöka kila förbi solstugan och sola lite, hinner ju aldrig sola på dagen när solen är framme och ska man inte blekna bort får man väl fuska lite hehe!



every second chance begins with a first step

efter jobbet idag träffade jag sandra och vi käka på mackedonken och sen tog vi en supermysig fika på fröken ohlssons! massa kärlek till sandra! på hemvägen hoppa jag av vid malin och vi hade mysigt och såg på step ut (sjuuuukt bra!!), lite av she's the man och sedan beck. nu har jag duschat och plattat håret o ska nana. waah vad jobbet tar all energi...



touch and go

åh vad jag vill ha, eller snarare ska ha!



name-day

justdetja, vet ni vilken dag det var igår? jo min namnsdag! jajamensan jag heter eleonor i andranamn! så grattis till mig nu faktiskt, i efterskott.



meet me at the hotel room





under my umbrella

idag har jag vart med gabbi på först frölunda torg och sedan drog vi till stan. men det är fan inget kul att gå i stan i regnet utan jacka och paraply.. jag hittade iaf en tisha från weekday, den snygga new york tröjan! och ett par tvärsnygga cheapmondisar! sedan hitta jag underbaraste nagellacket också från maybelline. lite mindre pengar från kontot nu, men vafan nu har jag ju jobb så snart är dom tillbaka igen ;)





it's a rainy day

åhh idag va det ännu roligare! jag fick lära mig att packa och fixa paketen! kändes nästan som när man lekte klädaffär när man va liten haha! men segt att åka hemifrån typ halv åtta o komma hem halv sex.. aja kvällen har spenderats at gabbis house, såå mysigt!

förresten gå in och beställ på mandeldesign, så kanske det är jag som packar paketet haha :D



you got what i want

första dagen på jobbet avklarat och va kul det var! okej det kanske inte låter jättekul när jag berättar att jag har packat upp kläder på hyllorna, hämtat kläder som folk beställt i hyllorna och packar sedan ihop dom osv. men det ÄR kul! det jobbigaste är att åka bussen en timma på morgonen helt ensam.. och att gå upp halv sju är inte det roligaste. men värt det alla gånger!



power to the groove


snyggaste stövlen från vagabond, jag ska ha!



tänk vad man kan hitta


ja detta är då jag, 2004. det va inte igår!
målat av lina



ibland prickar man rätt

vilken underbar dag! om man bortser att jag va en halvtimma för tidig till mötet, och sedan hade 1 timma dötid i stan innan jag skulle träffa lisa. ja om man bortser från det så har det vart superbra! först va jag på "jobbintervju", och guess what?! jag fick jobbet! ja så nu ska jag resten av sommaren packa ihop kläder och skicka ut till kunder! efter mötet träffade jag lisa och vi gick runt och kolla o lite så och sedan åt vi lunch på cappuchino! efter det så prövade vi massa skor och sedan åkte jag tillbaka till mölnlycke, träffade sandra och fikade på johnséns. det va underbart att träffa sandra igen!

mitt nya jobb!



perfect tajming

åh nu är det snart dags att gå upp ju! om sex o en halv timma ringer klockan. åtta går bussen. pirrigt! får hoppas att det går vägen nu också, fyfan va härligt! perfekt tajming verkligen! nån gång ska väl även jag ha lite tur?



bättre sent än aldrig

åhh vilken härlig dag! först gick hästen så superdupermegabra! sen åkte jag till lisa och vi har kollat o.c och haft det mysigt! och imorgon ska jag träffa en angående ett sommarjobb, ja nu i sommar. haha lite sent, men bättre sent än aldrig! sen blir det träffa lisa och fika nåt gott till lunch, sedan träffa sandra som jag inte träffat på huuur länge som helst och ta en fika till! supermysigt! men nu ska jag ta nåt att käka och sedan duscha!


ge mig ett orange county life nån?!




schteekt fläsk

ehh det åskar och blixtrar lite här nu. kan man bli träffad och få el i kroppen genom ett trådlöst tangentbord? inte det va? men se upp, sitter du vid en laptop och blixten går ner i huset så är du ganska burned. men fan jag tycker om åska! det är så mysigt o sitta inne och höra hur det mullrar!



you just need to say yes

både 90210 och lipstick jungle idag, woho! och nu hoppas jag bara att jag får svar snart, för det hade verkligen varit pricken över i! det hade vart så jävla kul!



kiss me thru the phone


en ny telefon hade inte suttit fel då min snart är inne på hans sista stunder.. just nu verkar det stå mellan dessa tre, c903, w995 eller c905. eller tja helst en iphone eller lg prada. men pengar växer inte på träd som sagt!



wanted in my closet


svart bikerjacka från lipsys höstkollektion, vit klänning från hilfiger denim, vita converse, armband från baglady



taking back my love


paret beckham för calvin klein



6 juli

det går inte att gå upp halv tolv, gå upp sätta sig framför tvn o kolla på lipstick jungle och sedan somna en stund framför tvn för att sedan fortsätta tv-tittandet för att sedan försöka gå o lägga sig vid tolv. det går inte.

nu ska jag skriva cv och sedan käka frulle!



bright and shiny






5 juli

just nu känner jag för en riktigt fräsch sallad på en uteservering i stan i solen med underbart sällskap. fast att sitta här och lyssna på håkan o känna kall luft, för typ första gången på två veckor, mot armen. det känns ganska bra ändå. helt okej liksom. att tänka tillbaka på tiden som gått sen senaste sommaren och känna att jag inte ångrar någonting. det känns inte så fel, inte alls faktiskt. att känna att jag förändrats, lyckats ganska bra med saker, tagit vara på tiden. och att jag nu med ett leende på läpparna är ganska redo att ta världen med storm.



wake me up when september ends

egentligen så längtar jag till hösten. eller först ska jag få en sån satans snygg bränna, och träffa massa underbart folk, och bara göra massa onödiga saker som jag kan leva på resten av året. jag vill börja tvåan nu! jag vill klippa lugg. färga håret utan att det bleks så onödigt mycket. några fina mål som jag ska lyckas med;

1. jag ska börja träna på friskis ordentligt!
2. komma igång med ridandet på riktigt igen (så som det va för typ 1 år sen)
3. hitta ett jobb till.
4. prestera så bra som jag bara kan i skolan!



thats all i really know

nu ska det bli ändring, stor förändring. inte utseendet men innehållet! jag ska skriva precis vad jag vill och vad jag tycker. sådetså!



iq fiskmås

jag har fan iq lika med noll! förut så skulle vi löshoppa hästen och skulle då använda ett långt longerspö, ett sådant som har ett lång snöre i ena änden som man kan swischa till med och som verkligen låter "SNAP". den swischade jag över huvudet och skulle få hästen att gå lite fortare. ehm ja, jag fick ju snarare till det så jag fick den på ryggen. som i filmer när dom ska tortera människor ungefär. JÄTTESKÖNT va det verkligen inte kan jag lova. fyyyyyyffaaan, men aja nu vet jag hur det känns!