since you been gone

ärligt talat så känner jag mig blek. inte jätteblek. inte malin-blek haha. men blek! så nu måste jag bättra på brännan igen! imorgon bär det av mot borås med farmor o kusin för att lämna hundarna på trimning och under tiden bad och sol!



heal the world

känslorna snurrar likt en karusell på liseberg. jag pallar inte mer.



show me love

vilken helg! eller ja den har både vart sämst och så bra. fredagen va supermysig med sandra i stan, och jag shoppade lite för mycket typ. ganska för mycket. och pizza hut va underbart, som alltid! efter stan åkte jag hem till malin och vi åkte och köpte mat på sibylla o sen hem till mig för att kolla på matchen. fast första halvlek satt vi ute på altanen istället och andra halvlek satt malin o spela som fan på keyborden haha. sedan är resten bara massa skit. sämst. fatta knappt vad som hände. pratade iaf med malin halv fyra mitt i natten. halvsov sedan till halv ett. ut o sola och ha såå fett tråkigt. vid fyra åkte jag till gabbi, så underbart att sitta där o äta glass och prata. efter det en snabbis till stallet och vid halv nio var jag hos rebecca. fyfan vilken jävla härlig kväll vi hade! den behövdes! va hemma hos malin sen vid fyra och då somnade jag som en stock! har sedan legat vid finnsjön och tog även årets första dopp!



en dag på stranden

eller nja på klipporna vid havet på strysö med lisa! såå härligt, fast jag ser ut som en levande kokt kräfta.. mindre kul. ont och svider gör det också!! imorgon blir det stan med bästaste sandra! och vi ska äta på pizza hut på deras uteservering på kungsgatan, wohoo! men nu ska jag ta lite glass och sen nana. sweet dreams



o här kommer alla känslorna på en o samma gång

just nu känner jag mig duktig, onyttig, peppad, trött, överglad och helt knas på samma gång. IMORGON BLIR DET HAVET MED BÄSTASTE LISA! (L) fyyyfan va härligt! åhh vad jag ska jobba på min bränna! och vet ni vad? jag ska nu snart steka kyckling till våran kycklingsallad och har precis gjort kladdkakemuffins :D därav onyttigheten, och duktig känner jag mig för jag va förut ute o gick i typ en o en halv timma med kajin! riktigt mys vare! nejnu ska jag fortsätta fixa och packa! tihihihi



FYFAN VA SVEARIKE ÄR BÄST!

är vi inte bäst då eller? hellrevete va grymma dom är! spelar så jäävla bra, serbien känn er ÄGDA! för vi ska vinna heeeela skiten!



with these hungry eyes

vilken förjävla härlig helg! först sollid tors-lör! riktigt mysigt! sedan saras överraskningsfest igår som va så jävla kul!! :D och idag var det konfirmation för rasse o tobbe, och jag har nog inte skrattat såhär mycket på riktigt länge! fyyy vad kul! men det gulligaste va nog när felix somnade i kyrkan lutandes mot min arm! bilderna får tala för sig själv, enjoy!







det finns ingen bättre än du

ganska oaktiv, inte sant? men har varit på orust sen i torsdags, åkte med bussen hem idag för att va med på saras överraskningsfest! såå kul det va! och midsommar på orust är verkligen midsommar på orust med allt det härliga därtill! nu ska jag sooova för jag ska upp tio imorrn. jippieee



the biggest sin

det känns fan som att hela sommarlovet bara flyter iväg. att jag sitter hemma och ugglar och gör ingenting och att lovet snart är över. men för det första - jag är inne på första veckan på sommarlovet. a och för det andra - jag har haft ganska fullt upp varje dag. och så kommer det fortsätta iaf tills nästa vecka. men ändå känner jag sån jäävla ångest. fyfan.



just wanna dance

sov riktigt jävla bra ända tills tolv typ då mamma väckte mig. sen har jag varit ute och promenerat, hjälpt mamma o fixa husvagnen. och nu ska jag åka till stallet! imorgon blir det upp tidigt ska ta bussen åtta härifrån för att åka till stallet och rida ut med lotta :D sen direkt till stan där jag ska träffa kajin och fixa lite. sedan snabbt hem och duscha och fixa för att sedan åka till sara som har tjejmiddag! hon fyller ju 18 på fredag den snyggingen!!



det har varit lättare

vafan är det med mig? sommarlovet har precis börjat. vädret är underbart igen. men den där konstiga och jobbiga känslan i magen finns där ändå. måste det vara såhär? men från o med nu ska jag bara se det positiva i allt. saker o ting ska inte få förstöra mitt sommarlov. även fast jag just nu bara vill sova bort det..



rida rida ranka

gulliga monsterhästen och jag, som skötte sig ganska bra idag!

tack sandra! (L)



baby we can do it all night

värsta chill dagen idag. blev väckt vid halv tolv, och har sedan kollat på the city som har gått hela dagen, woho :D duscha däremellan och även försöka klippa gräset, gick knappt.. imorgon blir det solning med kajin och sara! sedan raka vägen till stallet tillsammans med sandra och bli fotograferad när jag rider mogge! tjiing



and you can tell everybody this is your song





you rock my world

vilken start på sommarlovet haha! massa nya härliga människor! och nu är jag trött som fan, förut skulle jag kunnat somna stående haha. imorrn ska jag sova lääänge! och sen inte göra många knop. fyfan va härligt med sommarlov!



how do you sleep

kanske ska sova nu kanske. fast är inte trött! eller nu börjar jag bli lite trött. haha och igår stängde jag av datan typ vid denna tiden och sen somna jag och vakna upp en stund senare och skulle gå o borsta tänderna och så går jag ut ur rummet till toaletten och då börjar ludde skälla som en idiot och jag tror fan han skulle döda mig. helt crazy va han. fast det hade jag nog också varit om jag blev väckt såå mitt i natten. gooooodnight



många tack när man är pank!

ja och jag har ju faktiskt vart i allum idag! tillsammans med min käre fader, för att inhandla lite nya fina sommarkläder till han. det gjorde vi såklart eftersom jag va med ;) och jag fjäskade till mig underbar mat på mammamia! och sedan även en kort helt underbart söt jeansjacka. sån jag letat efter i evigheter! och där fanns den, på veromoda för 500 spänn. nu är den min och den ska klart som fan användas imorrn! (tack pappa) hittade ju även en übersöt marinblå kort trench som var på rean! halva priset, ja ni förstår väl att den är hänger i min garderob nu va? för ja det gör den :) (tack mamma)



straight around

jag är en sån person som absolut inte kan ha lockigt hår. även fast jag är född till det. jag ser bara tjock och helt omänsklig ut. visst om jag fixar till det så det är medvetet lockigt kan det kanske bli lite bra. men annars - nej. never. jag ska ha platt hår! och inget annat!



beach 09

nu börjas det leva farligt. det finns ju sjukt mkt där ute i världen som jag mer än jättegärna hade ägt. som dessa två biknisar nedan! och det bästa är att den blåvita är det rea på, tjoho
men som det inte räckte med detta. jag har hittat en så supermeasnygg stövel fr¨n have2have, som jag vill ha tills kallare tider. men den finns bara i 36. typ fyra storlekar för litet..



friis & co

denna väskan beställde jag precis från bellme! i'm happy, precis en sån jag behöver. min som jag köpte i sthlm är så himla liten. eller den är ganska stor men man får inte plats med nånting i typ. aja lätt värd 340 spänn! från friis & co




du ser stark ut idag

fyfan att en servett kan göra en så glad haha. tacka vet jag pressbyrån!



up comes the sun






that don't impress on me

dålig update nu! men igår steg jag upp, drog till skolan, träffa patte, köpte pucko o baguette o drog hem till malin, va där några timmar, åker moppe med patte ut till stallet, fixar i stallet, moppe till m-lycke, till backaplan med patte o jesper, hem igen, åka till random ställe bakom ötjärn och chilla! fyfan nu har sommarlovet börjat! idag så började vi vid 8.15 och hade lite betygsamtal och kolla på en video där vår fröken va med i nåt band på 80-talet, fräckt! sedan vänta och vänta lite till.. betygsamtal igen. sedan stan, leta lite saker. köpte en lotion från nivea. magen kurrar och jag o gubbeliten drar till pizzahut. i love pizzahut!! sedan fixa lite till och hemma vid tre. och nu kom jag hem från stallet. imorrn - LEDIG! woho. snart sommarlov, helvete vad jag längtar nu.



-

people changes, things goes wrong. shit happens, life goes on.



my prerogative

gick upp vid halv ett, och har sedan inte gjort någonting. städat lite och lyssnat på musik. idag är en sån deppdag då jag inte ska göra nåt typ. nu ska jag fortsätta städa på rummet och sen kolla lite the hills och göra klart mitt bildarbete.



everybody falling down

ganska fullspäckad dag. har vart på eller i, eller va man nu säger, allum tillsammans med mamma, syrran, farmor och kusin nathalie! sen kom även daniel och desmond. aja hittade ett par svarta gladiatorskor från dinsko som jag ska ha på avslutningen, en vit bh att ha under klänningen, en underbar pippitröja ifs lite för stor men vafan kosta nu 100 och kosta innan 400, så värt! blev även ett rosa nagellack och hårborttagningscreme. sedan hem till farmor o fika lite och sedan till stallet och desmond red för första gången, såå söt :D sen red jag, 2år sedan jag red Py första gången idag! sedan hyra film och köpa pizza. och sverige - danmark matchen var ju lagom pinsam, på självaste nationaldagen så förlorar vi mot danmark. nä dåligt!



take me away

patte har ringt ett par gånger nu, men jag orkar inte svara. jag pallar inte prata med nån, även fast jag gärna skulle prata med henne nu. och malin ringde förut men ville inte svara. har verkligen inte lust överhuvudtaget att vara social. jag vill bara mysa ner mig framför tvn och göra absolut ingenting. allt känns så fel och konstigt just nu.den där klumpen i magen finns där hela tiden. samtidigt som jag är happy över att sommarlovet är bakom knuten och väntar på att tas med storm.

känslan av att finnas till är den största lyckan



born to fail

jag faila totalt på folkmordgrejjen. jag va helt säker på en sak som tydligen va helt fel. och sen blev det inte bättre när först henke har tal (superbra), sedan jag emellan och efter det jakob (megabra). jag va ju då alltså sämst däremellan. efter det failade talet gick ja och sola. underbart skönt! sedan hem och gör ingenting och sedan skola igen. btw så åt jag thaimat igår för typ första gången! jag snattade lite från patte när vi åt på terminalen tsm med tre från bf2. men nu ska jag fortsätta göra ingenting, är megatrött och har knappt ätit något idag så har noll energi.



för du e så

inne på slutspurten på folkmordet-arbetet nu. jag hade vart klar nu om jag inte gjort massa annat istället. som att sitta o läsa andra bloggar, sitta själv o blogga m.m. nej nu ska jag skriva resten och sen sova. tjingg



it burned like fire

en nästan hel sida av folkmordet är nu avklarat. återstår typ bara en hel till. och min näsa rinner och jag har jättejättejätteont i min arm. spelade ju beachvolley förut och eftersom jag är kung på att serva (det enda bra jag gör på planen) så fick jag göra det ganska mycket vilket nu resulterar i en mycket öm underam. nu ska jag bädda ner mig i min underbara säng och sova som en timmerstock, typ. gnight



sweet summertime

ginatricot, 249 riksdaler. jag vill ha!! sjukt söt!




doesn't make sence

sitter och försöker göra klart arbetet om folkmordet i indonesien. fattar noll och pallar inte nu överhuvudtaget vill bara gömma mig under täcket och sova. har gått en mil idag btw och spelat rugby, beachvolleyboll och fotboll i skatås. känns helskönt nu! men nu ska jag fortsätta..



just like that

justja, när jag satt o vänta på bussen i solen förut nere vid mölnlycke terminalen så gick det förbi en gullig gubbe typ 60 bast som ba: oss emellan så har du väldigt snygga ben! jag:  eh tack :D haha bara sådär i förbifarten liksom så gjorde han min dag! såna människor borde det finnas fler av!



i still haven't found what i'm looking for

jodå. solen är gudomlig. och dagens skönaste låt är den ovan. idag är jag bara så trött på allt. och imorgon klockan nio och tjugo sitter jag hos tandläkaren och får räls! kalla mig sjuk men jag längtar faktiskt!