life's a game but it's not fair

2 prov avklarade och nu bara ett spanskaprov och en inlämning och sen så är det helg. fyfan va härligt! då blir dte bio med sandra :D kul då att man inte börjat plugga på vare sig spanskan eller börjat skriva op inlämningen... aja det blir nog bra! tillslut..



MVG!!!!!!!!!!!!!!

fyfan va grymma vi var idag på orienteringen! vi sprang fyra banor på 1h och typ 35 min!! helvete va bra vi va :D och den tiden betyder alltså ett mvg! och nu försöker jag få in lite naturkunskap i huvudet, det går typ som det brukar, alltså sådär.. men nu ska jag fortsätta läsa lite, smell u later



when i say jump you say how high

har egentligen massor att skriva men kan inte få ett enda skit ur huvudet typ.. helgen har faktiskt varit sjukt kul! 10 gånger bättre än jag trodde den skulle bli typ. i fredags va jag hos malin, lördag va jag i stan och shoppade massa saker för typ 25 kr från monki och weekday och även från mandel! sen kom lisa på kvällen och skulle sova över och då träffa vi några kompisar och tjolahopptjolahej typ, riktigt skoj! sen i söndags så åkte jag och lisa till stan för att shoppa och sen träffa jag malin och vi såg på g-force, tväärball!! hahah och idag hann skolan sluta innan den ens börja typ, så jag o gabbi åkte hem till mig o plugga (läs: facebooka) hahah. sen stallet och sen tränat step, känner mig inte alls redo för orientering imorrn......



även solen har fläckar

man intalar sig att man är stark, på utsidan
sen försvinner allt lika fort och man gråter högt och ljudlöst, på insidan



call on me

jag är shoppingsugen till max!!



no nobody knows how she feels

ibland är man bra dum och fattar väldigt dumma beslut som man sedan kan ångra långt efter.



söta lilla rara underbara

har varit duktig och varit o tränat! tog en sväng förbi statoil på vägen hem o köpte lite godis som jag nu smaskar i mig till systrar i jeans, men måste duscha och sova snart... ska upp tidigt imorrn. jag hatar att börja 8!!! aja inget mer roligt att rapportera, förutom att rumpan sitter bak. men det visste ni nog vi det här laget. höhö



alla vill till himmelen men få vill ju dö

soft dag förutom att jag tog för jävla lång tid på mig att ta på mig kläder imors, vilket resulterade i en försening till engelskan. men hon blev inte sur o så hade tydligen hela klassen kommit sent, haha. ganska skön dag. två lektioner. engelska och företagsekonomi och då var det fritt arbete så alla drog typ vid halv ett. och jag drog o sola! superskönt :) sedan missade jag hela gossip girl, typ enda programmet jag vill se och så sover jag igenom det.... men nu ska jag iaf dra o kolla på svenska hollywoodfruar! later!



vad jag bryr mig om

är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig.



free fallin'

jag vill vara sådär äckligt snygg, ha så sjukt onödigt mycket pengar, så att jag kan köpa de snyggaste kläderna ever, så att jag kan glida runt som en äkta sköning. för önska får man ju.



jag vill också ha en badanka storlek xxxxl




ain't no sunshine

varför valde jag en linje där kraven är så fuckat höga? bättre o gå en linje där man kan vara en av dom bättre. eller det hade iaf passat mig bättre. nu har jag så stor lust och hoppa av. för att göra något kul. finns så sjukt mycket andra saker som jag vill göra. men jag får väl stå ut i två år till o gå ut med kassa betyg. för då har jag iaf tagit studenten... det enda jag vill göra just nu



godnatt, vi ses om nåt år

jag vill inte. jag vill inte längre gå i skolan. det är för jävla tråkigt. typ allt. jag orkar inte fler läxor och inlämningar och prov och lektioner som man sover igenom. och jag som längtade tillbaka till skolan?! jo jag ville ha rutiner igen. men dom rutinerna verkar inte vilja komma tillbaka. ingenting vill fungera. typ min mobil - kaputt. mitt liv - totally kaputt. jag får bara ångest över allt. helst skulle jag bara vilja sova, och träna. för när jag tränat så känner jag mig duktig och det är så skönt. men just nu vill jag verkligen bara gå i ide, och inte vakna på väääldigt länge..



cocain will blow your brain and ecstasy will mash your life

jag mådde inte bra imorse och det blev inte bättre när jag drog mig upp ur sängen vid halv tolv. fyyfan! men sen blev det bättre o jag kunde dra mig till stallet o jobba.. nu har jag precis kollat klart på svenska hollywoodfruar och fyfan va pantade dom är egentligen?! hahah men jag blev jävligt avundsjuk på den enes hår, typ långt blont med perfekta lockar.. jag vill ha tillbaka mitt långa hår.. nu ska jag spara! men nu - sängen :)



TELEFONJÄVEL

ÄRLIGT TALAT!!! jag hämtade min telefon i fredags och då sa dom att det va en helt ny... braaaaaaa då att den inte fungerar. asså jag vet fan inte längre om jag vill ha en sån om den ska dampa heeeeela tiden, nu har jag haft två och båda laggar?! jättekul..

köp inte en lg arena, SÄMST!




there must be a reason

o jisses. ännu en skön kväll! eller två egentligen, men igår va skönast! men faan vad jag hatar att inte kunna sova ordentligt.. har inte sovit riktigt bra på hela veckan.. sjukt jobbigt! och har massa läxor o göra....... jag vill inte!!



i remember you just like i did yesterday

jag är lite röd faktiskt. i ansiktet haha, solade förut så har nog fått lite färg ser man nu! idag har varit en väldigt skön dag, skolan började 12.15 med idrott o då va vi ute i solen o sprang! sedan svenska där vi tittade på typ 10 orsaker att hata dig med heath ledger, ganska bra film faktiskt! och sen sluta vi vid halv tre, sjukt soft!! men imorgon blir det värre.. spanska o typ massa skit lektioner o slutar sent också.. säämst



fields of gold

finns inga ord som beskriver känslan. den helt underbara känslan. den känsla som ger en gåshud över hela kroppen. känslan som gör att tårar rinner ner på kinden. känslan som man bara vill återuppleva om och om igen..



jag vaknade en morgon, och så var den dagen förstörd

haha fyyfan jag har läst igenom nästan hela mitt arkiv. eh har jag verkligen skrivit allt det? gjort allt det? vissa saker känns så långt bort och vissa känns så himla nära. helt insane! det har hänt så fruktansvärt mycket! ärligt - wow!



det sägs att det är så

och helt plötsligt händer det saker åt höger o vänster helt otippat. bara sådär. ja varje dag är unik.



jag har nåt som inte du har!

bara för att jag har ett program där man kan spela in låtar från spotify o inte du!! tack älskade sandra! :D



make my day

ont i huvudet och trött. SKOLTRÖTT! och jag har gått i skolan i typ två "riktiga" veckor. mycket bra start verkligen! orkar verkligen inte plugga när jag väl kommer hem.. men ska iaf försöka dra mig till gymmet sen, måste verkligen komma igång igen..




pump up the jam

haha jag har inte kommit in i det här med skolan än. tappa det totally förra veckan när jag va sjuk, så självklart försov jag mig imorse! efter skolan har jag vart i stallet med linda! var så längesen vi sågs så det va jättekul! imorgon blir det skola och maybe lite solning, annars blir det hem o plugga o sedan träna! nu jävlar gäller det! inga onyttigheter på vardagarna, minska på godheterna på helgerna och träna flera gånger i veckan, MINST!



victoria's secret fashion show

idag har jag vart med the gorgeous sandra! vi färgade hennes hår brunt :D så nu är vi båda brunetter! och såg förut på victoria's secret fashion show. och jag ska lätt vara med där när jag blivit känd och snygg haha. mitt mål är nu att se ut som dom till beachen 2010! och jag ska börja redan imorrn faktiskt! för finally kan jag dra till friskis utan att dö på kuppen.




såå sjukt gullig haha

jag vill lätt ha som ringsignal!!




heidi klum

ge mig hennes hår någon?



me against the music

efter en skön dag på stan i osköna pjucks och oskönt väder har man fått med sig några nya favvisar hem.. en pälsis från h&m och lårhöga stövlar från topshop som jag inte kan annat än älska!




ut o in, hit o dit, upp o ner, fram o bak, ja och nej

jag är inte i mitt vanliga tillstånd. jag är inte jag. i need some time to heal



wanted


klocka från knokk.se och stövlar från nelly.com



glossyglossy




...

jag. vill. inte. vara. sjuk.



fem myror är fler än fyra elefanter



klänning, accessoarer och kofta från h&m, skor från eurosko



i used to rule the world

det är jävligt skönt med sovmorgon till tolv imorrn faktiskt. jag behöver liksom inte gå o lägga mig än! så jävla soft, o att sedan vara ledig på fredag är underbart! då blir det iaf stan en snabbis och kanske en tur till kållered eller kungsmässan. inte för att jag egentligen har pengar men min pälsväst från mandel hade kommit nu så får ta en kik på den.

det har tagit typ en timma o skriva detta! haha nu ska jag nog snart sova..



i'm moving on

jag vill bli frisk.. nu!! inte roligt längre. första dagen e det typ ganska soft o bara ligga däckad hemma o inte göra ett skit, men sen börjar det faktiskt bli ganska tråkigt och så kommer ångesten som en ångvält eftersom man missat en del när man vart borta. massa planer går även i kras pga av att man e sjuk.. och jag har sån sjuk längtan efter att träna men det får jag ju inte heller..  jag har säkert svininfluensan, jag lovar. och jag kommer aldrig bli frisk. !



i'm bringing sexy back

kul att bara nån timma efter att jag fixat de naglar som gått sönder så går en AV! så ska försöka fixa den imorrn om hon hinner.. imorgon börjar också indvalen som för mig innebär organisation och ledarskap! hoppas den är rolig utan plugg! haha annars orkar jag inte.. imorgon efter skolan ska jag träffa min alldeles egna sandra! och vi ska ta en tripp in till stan :)