Joel Kinnaman - Urban look


Bort med mustaschen och han är snyggast!



Jag vill typ ha denna väldigt mycket


Jag är kär, 549 kronor från stylebystars.se



1 dag, 9 timmar, 45 minuter


Nu är det inte långt kvar, på onsdag 7.50 åker tandställningen ut! Då har jag haft den i nästan 11 månader tror jag, såå jävla skönt ska det bli att få ut den! :D



What am I gonna do


Jag är sååå sugen på ett par rosa converse, helt underbart på sommaren ju!



This love is taking all of my energy

 




I'm on a boat yeah

Jag borde få riktigt många vuxenpoäng nu faktiskt, har tvättat tre olika tvättar. En med handdukar, en mörk och en ljus! Sen har jag städat på mitt rum, städat lite i övriga huset, tömt diskmaskinen och fyllt på den. Och nu står jag och tvättar bh:ar för hand! Är jag inte duktig?! Sen att det är en ursäkt till att slippa plugga spanska är en annan femma, men duktig är jag! Snart ska jag kanske ut och springa.. Om jag inte dött innan haha, eller somnat med näsan i spanskaboken..



För att vi är så jävla balla




Lift your leg up

Helgen var underbar! Visst vi dygna och jag sov inte på sisådär 26 timmar, men det va helt dunderbra! Visst vissa saker kunde varit bättre, men shit var längesen jag hade såhär kul! Men nu är matteprovet gjort och det kändes sådär, inte bra och inte dåligt. Men jag svarade på allt så några poäng borde jag få ihop :) Och snaaart helg igen! Den blir nog bra, stallet både lördag och söndag!



Jag bor vid en rondell

Det går ganska bra nu, med allt förutom skolan och pluggandet. Men det är skönt, en skön feeling. Hoppas det håller i sig, så kanske det smittar av sig på skolarbetet. För det hade ju inte suttit fel för fem öre. Men ska bli gott på fredag, då är proven förhoppningsvis gjorda!



South beach




In this silence

Åhh go dag, har resursdag så är egentligen ledig men var i skolan klockan nio ändå, för att göra spanska prov. Det gick ganska bra kändes det som, och sen var jag och handlade lite saker på coop, så att jag kan göra tacos sen, muuums :D Och nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och schteeka! Och imorgon är det fredag, och sen löööööööördagen som vi alla väntat på!!



Summer jam


Tryck på bilden för skööön låt!



Your body, your soul

Jag bara ääääälskar detta vädret så enormt mycket!! Nästan hela dagen har jag spenderat utomhus med solens underbara strålar på mig, och lite färg har jag faktiskt fått! Får ju skippa solariet någon vecka eller två nu.. Men det är värt det! Imorgon är det skola och jag får ångest bara jag tänker måndag. Men det ska gå, det är ju bara några ynka veckor kvar nu. Och på lördag är det fäääääzzzt, längtar!



Rock n' roll




Roses are red and violets are blue





I'll fly with you


Älskade finaste prinsen ♥