sjukling

Idag är jag sjuk.. Vaknat då och då inatt av att halsen gjort ont och att näsan runnit. Så det blev till att stanna hemma och vila idag. Har även fixat word och alla andra sådana grejjor, som försvunnit på datan. Så nu kan jag iaf fixa skolarbeten osv!

Imorgon blir det troligtvis skolan igen, sedan rida både Py och Bob! :D Ska skutta lite med Bob tsm med Maria i stallet!

Aja, ska fortsätta se på Project Runway och sedan sova!
Godnatt, jo dagens tips kommer typ inom det snaraste! Senast till helgen ;)
/Anna



infinity

Jag har ärligt talat fått dille på den låten :P Så underbart grym är den, ärligt!

Aja idag började vi 8.20! Jag kom försent.. Bra jobbat Anna! Åt sallad på Johnsén´s (?) till lunch, slutade 13! Gick då ohch solade med Anna och hennes kompis Anna :P Sedan hem, åka till veterinären med Ludde, åka direkt till stallet. Rida och fixa där, sedan bussen hem, byta om och sedan direkt till friskis! Sedan hem och dö :)

Så såg min dag ut! Plus massa plugg typ.
Jag är trött och död, godnatt!
/Anna



Dagens tips



En väldigt bra video jag tycker ni ska se!



planering

Måste bara göra någon sorts planering nudå..
Tis: Sola, rida Py, plugga
Ons: Rida Bob, träna friskis&svettis? Plugga?
Tors: Rida Py och Bob
Fre: Dela ut f&s lappar? Träna f&s?
Lör: Samma som fredag? Augustifestivalen. Rida Py
Sön: Träna?

Kom pecis hem från friskis&svettis, har gymmat! Skitskoj vad det :D Träffade även Matilda och Karin! Nu ska jag verkligen bli träningsnarkoman, så skoj som det var! Hehe :)
Nä, ska nog sova nu! See ya
/Anna



togheter we are strong

Nu var det 18 timmar sedan och 36 minuter sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha som Dagens tips.. HJÄLP MIG! Haha :P

Får väl fixa ihop något typ! Nu sitter jag annars och kollar runt på olika tillbehör till kameran, bl.a. batterigrepp och ett nytt objektiv. Men har ju typ no moneys.. Och jag som tänkt spara, det går ju absolut åt pipsvängen!

Om typ lite mer än en timma ska jag och gabbi till friskis och träna lite i gymmen, skoj :D Har aldrig gjort det innan så det ska bli roligt att pröva!

Hörs snart igen!
/Anna



först glass sen pizza

Har vart på orust i princip hela dagen, väldigt mysigt :) Var först på sollid hos farmor och farfar. Sedan åkte vi till Hallberg Rassy varvet (båtar) i Ellös där det var öppet hus! Så där gick vi runt en stund och tittade och dreglade på alla miljonbåtar ;) Sedan åt vi först glass nere i hamnen och åt sedan pizza, haha bra ordning!

Jätteskön dag verkligen! Kändes bra att bara slappa, en ny skolvecka framför sig nu ju.. Men massa hemska läxor och skit :( Men ska iaf rida mkt i veckan som kommer! Ska rida Py tis, tors, lör och Bob på ons och tors :D

Nä, nu ska jag lägga mig.. Börjar ifs inte förrän 10.25 imorgon men behöver nog lägga mig nu ändå! Tyvärr inget dagens tips vare sig idag eller igår eller typ någonsin, har ingen lust och vet inte vad jag ska skriva om.. Kom med förslag vetja!
puss och godnatt folket
/Anna



suck

Jag är trött, gick upp typ halv/kvart i åtta i morse och åkte till stallet.. Fotade, red, fixade osv och sedan hem och dela ut friskis&svettis lappar vid tolv. Sedan hem och käka och sedan typ vila eller nåt. Sedan ut och lägga lappar i brevlådor här runt omkring. Har iaf fått delat ut alla mina nu :D

Imorgon blir det sooova, så trött så jag dör snart eller nåt.. Skulle egentligen kanske åkt till Malin, men jag orkade verkligen inte.. Skulle duscha och äta och allt, sorry Malin :/
sov gott everbody
/Anna



friskis&svettis

Gokväll allihopa! Lagom bra dag idag, började 8.25 och slutade 11.25! Så tycker jag en skoldag ska se ut ;) Gick då och träffade mamma i centrum och då dök även farmor upp så vi åkte sedan hem till mig (jag och farmor + wille) så att hundarna fick leka lite! Så åt jag och farmor lunch tillsammans!
Sedan typ lite efter tre så skulle vi åka till centrum och dela ut friskis&svettis broschyrer (?) men då ville inte moppen starta.. Så stod och försökte kicka igång den i säkert en kvart.. Till slut kom vi iväg!  Och oj vad broschyrer vi delade ut!

Imorgon blir det upp tidigt och fara iväg till stallet, ska fota dressyrträningarna som är tidigt.. :P
godnatt o puss&kram
/Anna



gokväll!

Idag har vart en jävligt rolig dag! Hulesärken idag, skitskoj! Våran klass klädde typ ut sig till målare så alla hade vita tshirts som vi målade på och hade även färg i ansiktet, snygga var vi ;)

Har tyvärr inga bilder då min lilla kamera suger totally, måste skaffa en bra!

inget dagens tips idag, orkar inte + att jag har så in i helvete ont i axeln.. Kan knappt röra axeln eller armen :( Ska nu dra in och duscha och så ska mamma få smörja in med ännu mer tigerbalsam på axeln..
peace and love , pusss
/Anna



Dagens tips

In med det nya och ut med det gamla! Om du inte städade ur din necessär förra året är det hög tid att göra det nu. Gamla produkter kan vara riktiga bakteriefällor och orsaka oren hy och hudirritationer. 5 steg till en renare necessär och ett renare ansikte

1. Tvätta din necessär! Om du har en tvättbar necessär, släng in den i tvättmaskinen. Om necessären är väldigt smutsig och tyvärr inte går att tvätta i tvättmaskinen, tvätta den för hand eller också - köp en ny. Det spelar ingen roll hur mycket du rensar i necessären om själva necessären är smutsig.
2. Släng allt du inte använder Har du produkter i necessären som du inte använt på 4 månader – släng! Produkten tar bara plats och du slipper riskera att gamla makeupprodukter hamnar på hyn.
3. Släng alla gamla makeupsvampar och applikatorer, de behöver inte ligga och skräpa.  Ett hett tips är att införskaffa ett penselfodral där du kan förvara alla dina olika borstar/applikatorer.
4. Separera dags- och kvällsmakeup Ha två necessärer, en speciellt för dagsmakeup och en för kvällsmakeup. Ett tips är att ha en necessär på jobbet och en hemma så slipper du släpa fram och tillbaka.
5. Rengör! Tvätta rougeborstar och penslar med tvål och vatten minst en gång i veckan. Om borstarna är i äkta hår kan du skölja dem i balsam för att bevara mjukheten.

Kom ihåg!
Stäng/skruva alltid åt locket ordentligt på dina foundations, eyeliners, mascaror osv. Produkterna samlar lätt på sig bakterier. Locket förlänger livslängden på din makeup!
------
Så här länge håller din makeup!
 -  Foundation Hållbarhet: Max 1 år. Varningstecken: Unken doft, vattnig konsistens eller att den ”skär sig”, ungefär som när vatten och olja delar på sig.
 - Puder Hållbarhet: Upp till 2 årVarningstecken: Om du får klåda eller andra hudirritationer.
 - Rouge Hållbarhet: Upp till 2 årVarningstecken: Om du får klåda eller andra hudirritationer. Tänk på: Peta inte i rouget med fingrarna och tvätta rougeborsten med jämna mellanrum.
 - Concealer Hållbarhet: Ögonconcealer 6-8 månader, ansiktsconcealer upp till 1 år.Varningstecken: Sur, illaluktande doft. Klumpig konsistens.




it's just rain, rain, rain

oj herrejävlar vad det ska regna.. Började regna imorse, regnade när vi satt i skolan, regnade när vi var i staller, regnade när vi åkte hem, regnar nu. När tar dte slut liksom? Visst, uppehål då och då men hey, det regnar liksom nästan alltid annars..

Skolan idag var helt okej, typ lite "lära känna varanda övningar", lite biblioteks rundvandring (oj, jag har ju aldrig varit där innan, suck) och sedan lite fler övningar och även lite Stefan Holm hopp på tvn, soft!

Stallet efter skolan då, det gick väl helt okej! Py var redigt duktig :) Jo förresten, vad tyx om nya layouten? :D Lite rosa typ!

Nu blir det nog lite tv och kanske lite glass ^^ Sedan får jag fixa ihop dagens tips x2, eftersom jag inte orkade igår..
over and out

/Anna



SP1A

Sp1a heter då min klass som jag ska gå i de tre kommande åren. En helt okej klass, har ju typ inte pratat med så många men det blir nog bra :) Schemat verkar värsta gött, börjar typ 10.35 på måndagar *yey*! Började 8.30 och slutade typ 10.20 eller nåt idag, helt okej faktiskt! gick då och köpte en glass med Gabbi och åkte sedan bussen hem. Har sedan vart i stallet, underbart väder!

Nu väntar tacos med mammas egengjorda guacamole, mums till max! Sedan tårta eftersom syrran fyller 10 idag ;)
Dagens tips kommer senare, ska äta först iaf!
/Anna



duktig Anna!

Haha måste bara skryta lite, jag har nu vart ute på promenix i skogen i typ en o en halv timma! Fast jag är deppig, skola imon och jag kommer säkert gå i sämsta klassen.. Nu måste jag kila, ska ta en dusch!
See ya!
/Anna



Dagens tips!

Dagens tips blir lite kort ;)
Peeling
Huden producerar ständigt nya celler och stöter samtidigt bort de gamla. Normal hud förnyas var 28e dag men nya hudceller. Pellinborstar, cremer, gele med små korn avlägsnar döda hudceller och sätter fart på cirkulationen. Peeling ska göras min en gång per vecka, gör det inte lika ofta eller undvik helt peeling om du har väldigt känslig hud.

Fukt och skydd
Välj en ansiktscreme/lotion som passar din hudtyp beroende på ålder och hudtyp. Under dagen bör du använda en creme med solskyddsfaktor och till natten en reparerande creme för hudens olika behov. Ev en kombinerad dag/natt creme när man bara är i behov av ren fukt creme.



Hallåhallå!

Har nu varit iväg på Regional hopptävling på Kungsbacka Ridklubb, många snygga ekipage! Kameran skötte sig bra och jag har säkert 100 nästan likadana bilder, samma hinder - fast olika ekipage :P Nu sitter jag och kollar igenom bilderna och även gamla bilder till en tjej som ska ha de till en hemsida! Håller även på att fixa bilder till en i stallet, ska bara få svar på smset ang. hur många bilder hon vill ha! Jag behöver verkligen pengar så detta är toppen :)

Igår var det full rulle hemma på syrrans kalas, massa barn och massa hundar typ! Men roligt var det!

Jo lovade ju bilder från fredagens shoppingtur i stan och sedan även Allum.
- Kawaski skor: Players Hi - Eyelick - White - H08, höstnyhet! 499kr på Karlstex
- Solbrillor från Ur&penn för 49kr!
- Tuggummi från Lagerhaus! 19kr
- L´oréal Tecni.art Color Show Liss Control - En créme-gele för utjämning och kontroll. För kontroll av lockar och besvärligt hår. Perfekt för utjämning och föntorkning. Unikt 24 h anti- fuktskydd. För ett rakt resultat föntorkas håret med en platt borste. 137kr på Bellbox

Jag är nöjd! Saknar bara en jacka.. hm hittade en snygg på Rut m.fl. men hade inga pengar efter att jag köpt skorna :P
Snart kommer dagens tips.. Och kanske lite fler bilder från igår!
/Anna



Dagens tips!

Lite om huden..
Hudens behov varierar från ålder, årstid, ärftlighet, kost och livsstil!
  • Normal/blandhud - Har en jämn färgton, normal talgproduktion, slät men viss fet T-zon och kan ha yttorrra kinder.
  • Torr hud - Har en låt talghat, fjällar och spricker lätt och den kan kännas spänd. Undvik vattenbaserade produkter och öka intaget av viktiga fettsyror i kosten och smörj in dig väl.
  • Fet hud -  Man har en överproduktion av talg (hudens naturliga fett). Det kan orsaka finnar och utslag. Undvik uttorkande produkter vilket gör att talgproduktionen ökar och huden producerar med fett. Huden blir alltså blankare desto mer du torkar ut.
Se till att få ordentligt med sömn eftersom återbildandet av hudceller är störst under vilofasen. Motion är bra för huden, då ökar cirkulationen och blodflödet simuleras. Regelbunden motion rengör och ger näring åt huden inifrån. Bra kost är också mycket viktigt för en frisk och strålande hud.

C-vitamin behövs för produktionen av kollagen, E-vitamin behövs för hudens kondition och B-vitamin hjälper till att reparera huden!



inget dagens tips

Det blir tyvärr inget dagens tips idag, hinner inte med tyvärr.. Men ni får nog typ tre stycken imorogn eller nåt istället!
Idag har jag förövrigt vart i stan köpt present till Matilda, köpt mina älskade Kawasaki skor, bilder kommer!! Det blev sedan även en tripp till Allum lite senare och där blev det någon Liss Control från L'Oréal som min frisör anänder och den är grymt bra! Bilder m.m. kommer på typ allt!

Imorgon blir det upp tidigt till stallet där det är arbetsdag!

Over and out, godnatt

/Anna



nejnej, inte igen

Nu har jag hittat ännu ett objektiv, likadant som jag hittade häromdagen ;) Fast denna gången för 4000kr och jag har inga pengar alls och jag bara villvillvill ha detta objektivet!! Så damn synd att jag inte fyller år nu eller att jag vunnit på lotto.. Är ju då absolut inte ofta man hittar sådana här chanser, så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till :( Tips någon?

och nej det blir inget mer dagens tips nu.. Har ingen lust :P Är så inne på det objektivet att jag snart börjar lipa typ! Asså om någon är sugen att låna mig 4000kr så kan jag betala tillbaka sedan, promise!



gokväll gott folk!

För det första - JAG VILL TÄVLA OCH TRÄNA (dressyr liksom)!!

Aja, idag har jag vart i stallet och ridit. Gick faktiskt väldigt bra, över förväntan så det var jättekul! Sedan hem och typ lata mig, och sedan tvätta fönsterna! Haha :) Imorgon blir det upp tidigt och åka in til stan och förhoppningsvis köpa mina kawasaki skor :DD Sedan hem, lata mig lite och sedan friskis&svettis möte kl 15! Sedan raka vägen till stallet och rida ut på Bob med A-L och py! Mysigt värre, och Anna-Lena Du är bäst, bara så du vet!

Hej så länge!

/Anna



Dagens tips

Nyanserna
Varm eller kall. Hitta den nyansskala som passar dig bäst. För det handlar nästan aldrig om färgval eftersom det finns varma och kalla nyanser i alla färger. Kalla toner går åt blått och varma toner går åt gult. Passar du bra i terracotta, kamel, aprikos, beige, brunt och olivgrönt är du sannolikt en varm person. Passar du bäst i vitt, rosa och blått är du sannolikt en kall person. Ett annat sätt är att kolla skalan är att se om du passar bäst i guld- eller silversmycken.

Kommer förmodligen ett tips till lite senare, när jag knåpat ihop något!



i'm yours

Jag vet inte men jag är typ kär i den låten! I'm Yours med Jason Mraz :)

Sitter här och kuckelurar och vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Har suttit och fixat med ett visitkort jag ska ha med på söndag tänkte jag ;) Såhär blev resultatet
Vad tycker ni? Själv blev jag riktigt nöjd faktiskt, för en gångs skull! Ska bara fixa tjockare papper som jag kan skriva ut på!

Imorgon blir det upp tidigt och åka till stallet och rida för Anna-Lena! Ska testa att rida på graman ;) Sen blir det kanske stan med Gabbi, ska kolla efter ett par kawasaki skor i den högre modellen. Skitsnygga är de, vill ha ett par vita då typ alla mina skor är svarta.. Ska även kolla efter ett par chinos, har hittat ett par snygga på BikBok och flera par på Monki! Ska även kika om det finns några snygga jackor, har bl a hittat en blommig på GinaTricot! I need money ^^


Förresten vad tycker ni om "Dagens tips" är det en bra idé? Skriiiv" Jag vill veta och det bums ^^
peace and love
/Anna




Dagens tips!

Rouge
Rouget ska ge ansiktet färg och form. Applicera tunt på kindbenskudden (du hittar den enklast genom att le stort så syns den tydligt). Använd en klar färg och tona noga ut under kindbenets högsta punkt.
------
Läpparna
Använd en penna som är så nära läppstiftet som möjligt. Fyll i konturen och skugga in på läppen för att göra "läppmakeupen" mer hållbar och fast. Använd pensel när du applicerar läppstift, det håller bättre och blir jämnare(om du inte är väldigt skillad). Bit alltid av på papper. Färgen som används ska harmoniera med rouge och ögonmakeupen.
------
Hygien
Hygien bland sminkborstar och smink är oerhört viktigt! Dina rouge/puderborstar som du bara använder på dig själv behöver du inte tvätta oftare än varannan vecka. om du inte ska använda olika färger förstås! Foundation, concealer, läpp- och ögonskuggeborstar/penslar ska helst rengöras efter varje gång. Varför? Jo för att det bildas så fruktansvärt mycket bakterier annars och det leder många gånger till utslag och rodnader i ansiktet och ovälkommna ögoninfektioner som man gärna vill slippa. Du behöver inte stå och skrubba dem varje dag efter sminkning utan det räcker att bara skölja med vatten varje dag och kanske varannan dag ta lite diskmedel och tvätta ur de med! Svampar bör du också rengöra eller byta ut efter varje gång. Det är inte svårare än du gör det ;) Och vill du undvika infektioner och andra läskiga saker är det bara att bita ihop och börja tvätta!

Enjoy!



Dagens tips!

Ögonskugga
Använd ljus ögonskugga på ögonlocket. Ta sedan en lite mörkare skugga, som är i kontrast till ögat, och sudda upp i globlinjen och lite upp mot ögonbrynet. Det mörkaste partiet ska vara i yttre ögonvrån (mot öronen). Med den färgsättnigen framhävs ögats egen färg. Märkligt nog kan måttligt mörk färg ge ett mer osminkat intryck och smälta samman med ansiktet.
- - - - - -
Lugnande:
- 1 msk honung
- 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet, låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.

Återfuktande:
- 1 Avocado
Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy, fungerar också utmärkt för torra armbågar. Låt verka ca 10-20 min.

Mot acne och finnar:
- 1 klyfta citron
- 2 msk vinäger
- 1 dl vatten.
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor. Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

Djuprengörande asiktsmask:

- 1 avokado
- ½ msk vetekli
- 1 tsk flingsalt
Blanda ihop och applicera på rengjord hy, låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats.



ray-ban wayfares



Här är då pappas fräcka äkta ray-ban! :D




FÖRRESTEN!!!

Gissa vem jag såg på IKEA? Jo IKEA's grundare Ingvar Kamprad, typ bland dom rikaste världen!! Inte ofta sånt händer, jag var typ helt lyrisk en stund efteråt xD Haha, men jag e ju tönt! :P



hallojhalloj

Nu har jag mycket att berätta, inte så viktiga saker men måste få det ur mig!
- Har vart på IKEA och handlat för typ 650kr, endast till mitt rum (bilder kommer, lovar!)
- Hittade ett par wayfarer solglasögon innan i en låda i hallen, skitsnygga! (De är egentligen pappas) När jag går runt med dom så säger mamma "Det är ett par äkta Ray-Ban!" Tror ni inte jag dog? Min pappa har vart fräck, det var som tusan!
- En lampa som jag köpte på IKEA är sönder.. Måste byta.
- Har fått både kritik och önskemål ang dagens tips, det var en tjej som sa att det var för lätta saker - det man redan kan! Men till mitt försvar kan jag då meddela att det är grunden som är viktigast! Man måste ha en bra grund att stå på, och sedan kanske inte alla är några sminkfantaster? Jo, över till önskemålet - svårare tips! Och det kommer, är på g med massa nu i skrivande stund! Så det kommer, lovar! Håll ut helt enkelt ;)
- Har hittat ett ljusstarkt objektiv som jag vill ha, en Nikon 80-200 2,8 ED Skjutzoom här i Göteborg! Han vill ha 5500kr inkl motljusskydd HB-7(400 kr begagnatpris), skylightfilter 77mm(790 kr beg.), original objektivväska i läder(600 kr beg.) Jag är såå sugen, pengar tas emot med stort välkomnande! ^^

Dagens andra tips kommer strax!
/Anna



Dagens tips

Mascara
Använd puder när du lägger basen. En matt yta runt ögat får mascaran att sitta bättre, eller så kan du använda vattenfast mascara. Använd en franstång på rena fransar och böj upp de försiktigt, så du inte bryter dem, innan du applicerar mascaran. Det gör det också lättare att komma ner och applicera vid fransroten, det är nämligen där som det ska vara mest mascara. Sätt borsten vid roten och dra sedan upp mot halva fransen i lite zicksack. Vid sista draget ska borsten dras ända ut på franstoppen. På så sätt ser fransarna fylligare ut och mascaran har lättare att sitta kvar eftersom topparna inte blir så tunga.

 - Hope you like it! More will come ;)



godmorgon 12 augusti!

Sitter (ja faktsikt) och klär på mig just nu,  ska ju liksom till IKEA! Har massa saker som jag vill köpa, återkommer sedan när jag är hemma med bilder osv!

Jag har funderat lite och jag tror jag gör en egen kategori som heter "Dagens Tips" istället för att lägga in det bland inläggen, då finns alla tips på samma plats så man hittar!

Så, snart kommer dagens första tips ;) Tänkte vara snäll och dela med mig av flera idag inför alla skolstarter osv!
over and out , P&K
/Anna



vända tillbaka på dygnet

Asså hur ska jag kunna klara av att vända tillbaka på dygnet? Har typ blivit en nattuggla som sitter och ugglar framför datan eller teven (SATC) halva natten typ.. Hur ska jag klara detta när skolan börjar om mindre än en vecka? Någon som kan svara på den frågan? Nä, skulle inte tro det va. Vända på dygnet till att bli nattuggla är ju jättelätt, men att bli morgonpigg är nog mitt största problem just nu :/

Åhh, så typiskt! Missade sex and the city idag (igår).. Nu är jag depp, SATC är ju typ bäst och då är det inte tillåtet att missa något avsnitt.

På fredag blir det friskis&svettis möte, då jag, Gabbi, Malin och Patricia + måånga andra ska dela ut typ reklam för dom, då får vi sedan varsitt årskort! Så sedan blir det träning, träning, och ännu mera ... sova!

Nä nu ska jag lägga tandborsten ifrån mig och rengöra ansiktet, fler dagens tips kommer senare idag! När jag sovit lite.. Men visst var det en bra idé annars?
peace and love
/Anna



dagens outfit!

Idag kände jag mig lite nyskapande när jag grävde fram en jättegammal jeansjacka längst in i garderoben! Den var på tok för kort egentligen, men jag tyckte det var redigt fräckt när den var så kort! Tyvärr har jag ingen bra bild med jeansjackan på, men på resten har jag iaf!
Ja här ser ni då:
- Replay jeans
- Rosa linne från BikBok
- Vitt line också från BikBok
- Rosa kofta från H&M

Hade även ett par svarta tygskor och lilla jeansjackan över sen :)

Imorgon blir det IKEA *yey* och sedan ridning och förmodligen fotografering på kvällen, ska fota Sandra när hon rider lektion!

Har nu bestämt att jag ska komma med minst ett "glamourigt" tips per dag, eller typ varannan ibland kanske (A)

Dagens tips - Ögonbrynen
Ögonbrynet ska ge en mjuk inramning och vara en snygg avslutning för hela ögonpartiet. Plocka ögonbrynen försiktigt underifrån, högsta punkten ska ligga strax utanför pupillen. Fyll gärna i brynen med en brynpenna och välj gärna en ton som är en nyans ljusare än själva stråna. Avsluta gärna med gel för att fixera.

Hope you like it, Puss & kram
/Anna



inside and out

Äntligen kom GLAMOUR tidningen, nu är det bara att betala in de 68.50 kronorna och sedan får jag min premie! Som är följande, hihi (A)
VITAMIN E FACE MIST Uppfräschande ansiktsspray som även kan användas över makeup. Innehåller vitamin E som skyddar mot skadliga ämnen i miljön. Innehåller även pantenol, glycerin och lecitin som hjälper huden att bibehålla sin fuktbalans. Kan användas ensam eller över makeup för att fixera den. Slut ögonen och spraya över ansiktet.
VITAMIN E MOISTURE CREAM Bästsäljare! Favorit genom åren är vår mjuka och lättabsorberande-fuktighetskräm för ansiktet. Lika lätt som en vätska men med egenskaper som en kräm. Massera in på huden efter rengöring.



Härligt med nya grejjer! Och framförallt sånna här braa grejjer också, me like very much :)


Har nu även beställt nytt smink från Oriflame, då det äntligen gick att registrera sig! *Yey* Så nu har jag beställt följande:
- T-balance Foundation - 130kr
- Dual Skin Corrector Concealer - 90kr

Allt för bara 220kr + frakt, och det kommer direkt hem i brevlådan! Kan det bli ännu bättre?



Har precis ducshat färdigt och ska åka någonstans med mamma nu och träffa pappa där, typ. ingen aning :P

over and out,
Puss & kram
/Anna



ärligt talat, hur söt får man bli

Är nu hemma från Orust och Sollid! Har mängder med bilder på kusinen Desmond, då han också varit där :) Och liksom, ärligt talat - hur söt får man bli!!



Håller nu även på att beställa lite saker från oriflame, äntligen lite nytt smink :) Fast ska ifs till stan med Gabbi i veckan, får nog spara lite så jag har kvar pengar då! Annars är det ju lätt hänt att det shoppas upp redan nu (A)
Puss & kram
/Anna



adios amigos

Nu åker jag till Sollid! Har nu vart o ridit och det gick väl kanske inte såå jättebra.. Får se vart detta leder, vill ju TÄVLA!! Någon som har en häst över som man kan få låna? :)

Gissa vad Ludde har gjort? Jo han ställde sig o pinka på mitt täcke som låg på golvet.. Äckelpotta x')

See ya!
/Anna



ohlala

Har precis kollat klart på det sista sex and the city programmet för idag och ärligt talat så har det nog blivit mitt favorit program, nu när det inte går så många andra bra shows ;)

Sorry för att jag inte bloggat på sistone, men har varken haft lust eller tid till att sätta mig ner o skriva.. Men nu kände jag att dte var dags, inte för att jag har något vettigt att skriva utan för att ni ska ha något att läsa :P Har ju förstått att det är rätt många som är inne o kikar, skoj!

Idag (igår) gjorde jag absolut ingenting viktigt, förutom att typ äta. Jo, jag fixade med "nya" hemsidan! Så nu ska den funka alldeles utmärkt! Jo jag rensade bland alla papper på skrivbordet, skrev ut kvitton och annat ang. hemsidan typ. Rensade även bland inkorgen, tog typ bort alla mail sen tre år tillbaka.. Rätt många det du! Så nu har jag typ 10 mail kvar bara.

Imorgon blir det stallet tidigt och sedan packa och sedan orust, där iaf Lotta väntar :D Sen ska även Nathalie och Andreas vara där, hos farmor o farfar så det blir skoj!

Nä nu ska jag nog släcka datorn och dra mig till sängs, ska tydligen upp tidigt imorgon. Det kommer absolut inte att gå, men man vet aldrig ;) Kommer Ludde och väcker mig är jag fort uppe iaf ^^

Goodnight and so long ;)
/Anna



shoppat!

Igår var jag, mamma och matilda på Allum och skulle i första hand handla present till Anton. Men då det var typ rea överallt blev det lite shopping till oss också :) Jag hittade på JC ett Wrangler linne och ett par Wrangler jeans, jättesnygga! Och de andra hittade typ massa tröjor och sånt. Jo jag fick också en liten typ parfym för typ 20 kronor och även ett manikyr-set till naglarna, med olika nagelfilar, nagelsax och någon penna. Setet funkade jättebra, rekommenderas, inköpt på Lindex!

Nu åker vi snart till Helsingborg! Ha det gott!
/Anna