and i think to myself

sitter för tillfället och filosoferar med underbaraste sandra om livet och dess galna vägar. jag vet inte vad jag hade gjort utan dig sandra! du är så jävla bäst! ♥




ha det gött hej

åh igår den jävla bussjäveln kom aldrig så vi stod o frös och höll på o komma försent till bion... inget är fan bra med västtrafik! ingenting!! inte busstiderna, de nya busskorten eller den jävla kundservicen som va STÄNGD igår? eh va? stängd klockan åtta på en vardag? s ä m s t. må västtrafik brinna i helvetets eldar



må västtrafik brinna i helvetes eldar

Bästa busstrafiken här på swe
Ni är alla en människoras av sämsta kvalité

En stackars pojke i tårar i sin brors gamla kläder
Lämnad att dö i vårt iskalla väder

Som ni glatt ger en böter med ert självbelåtna flin
800 spänn era jävla svin

Kontrollanter och lapplisor jag hoppas ni försvinner
Bakom era ryggar vajar handens längsta finger

Erat jobb är så trist så att tiden står stilla
Hoppas lönen är kass och att frun luktar illa

Man mår illa och får kvälningar av att se er på stan
Jag hoppas ni får magsjuka och fula barn

Ni ska pissa i motvind och stryk ska ni ha
Jag hoppas ni inte får någon tårta på er födelsedag

Ni är värdelösa kreatur som är svårt att hata mer
Barnen i Afrika tycker synd om er

Ingen tycker om er inte äns era föräldrar
Må västtrafik brinna i helvetes eldar





she's like the wind

igår steg jag upp ur sängen strax efter nio och åkte till stallet med linda och syster, blev en hel del fotografering! efter en lång stund i stallet åkte vi sedan hem, käkade och vid åtta åkte jag och lisen in till stan för att se 500 days of summer, en jättegullig film! efter bion gick vi och fikade på tintin och sedan åkte vi hem, väldigt mysigt!




på radion spelar dom våran sång

konstigt att vissa låtar kan påminna om så mycket olika saker. vissa kan få en att må så jävla bra så att man ryser och vissa kan få en och gråta floder som aldrig tar slut.



livet är en resa

så var packad ;)



"vi är en pälsfri butik"

idag blev det en sväng till stan där jag träffade alex och vi gick runt o kolla i affärer och jag fick ääääntligen köpt en pälsmössa! damn va den e snygg :D och sen från halv sex tills nio typ har jag vart på handledarkurs med pappi, så snart jävlar ska jag ut och köra!! annars inte mycket mer att rapportera, nu ska jag ta lite glass och kolla på fråga olle-dokumentären. love




nu kommer alla känslorna på en och samma gång

och nu händer det saker på en och samma gång.



sony ericsson aino

jag känner mig sämst på att uppdatera, visserligen har jag all tid i världen och jag har suttit vid datan innan men jag har inte orkat eller överhuvudtaget vetat vad jag skulle skriva om. blogg-torka helt enkelt. men nuså kan jag meddela omvärlden att jag äntligen har en nyy telefon, min fina sony ericsson aino :D strular denna också så lovar jag att jag aldrig mer ska ha någon mobil! annars idag har jag först solat med lisa, sedan varit i allum med mamma och shoppat. blev ett par ljusa jeans, ett par svarta jeans, en svart koftväst typ, en svart adidas fleece och min nya telefoon :D och typ allt va det 20% rabatt på eller redan nedsatt, förutom mobilen. och imorrn vet jag inte vad som händer än, förutom handledarkusen vid halv sex!




även orkaner dör ut

och känslor försvinner.



jag har sämst humor

http://www.youtube.com/watch?v=N16aoFz11I0 denna är så jävla gammal och så bra! hahah



i'm falling for you

åh söndagskvällar är något helt speciellt - one tree hill och gossip girl! två av de bästa serierna som finns! och man hade ju inte tackat nej till att leva det liv som dom lever, men först ska jag börja med att äta lite chokladpudding och sedan prata med linda om morgondagen!



fall-break

lovet har börjat med en skön helg som först började hos malin i fredags där vi flyttade och hade trevligt! igår sov jag läänge och sen var jag i stallet, på kvällen var lisa här och vi tog massa roliga bilder, kollade på blog awards och sedan johan falk 2! satt uppe en stund och pratade med malin i telefon och idag sov jag länge och har sedan sett på brooke knows best hela dagen typ.



don't bring flowers after i'm dead

åh jag har äntligen fått mina kära heels, they are really gorgeous!! och imorgon är sista dagen innan lovet. och jag är såååå glad för det! annars rullar det på som vanligt.



sixhundred

detta är mitt 600ade inlägg, känn på den du! höhö



stop acting crazy

idag va jag o gabriellita inne i nordstaden och hälsade på, jag köpte hårfärg, puder, flera par örhängen och ett halsband! sedan vandrade vi till heden och kollade på när alex o några andra spelade fotboll, det va kallt kan jag lova! och nu har jag färgat, fönat och plattat håret och jag är jättenöjd! imorgon börjar jag inte förrän 12! så himla härligt.




-

nu är det upp till dig.



break my stride

idag va jag lite oduktig och tog sovmorgon, eftersom första lektionen ändå är såå ovärd. så jag drog ner till matten vid halv tolv ist. så hade matte och sedan svenska och slutade två och då drog jag och lisen o sola! så himla skönt, men för varmt. fläkten funka inte så låg o svettades som en gris typ hahah. men måste bättra på brännan inför spanien så jag inte ser ut som en blekfet svensk där nere! och nu borde jag egentligen läsa min bok och sedan fortsätta på min book-presentation men det orkar jag inte, mycket roligare o sitta vid min nya ursnygga data!



-

jag vet hur jag vill ha det, men det blir så mycket svårare när du sätter
käppar i hjulet, om och om igen



high on heels

nu har jag äntligen köpt (beställt) mina första högklackade skor! det va både 10% och fri frakt på nelly så jag slog till. 269 kr liksom? ganska värt enligt mig. för dom e ju ändå ganska snygga..



ghetto superstar

idag hade vi inte en enda vettig lektion. första satt vi o va inne på face i en o en halv timma typ och sen drog jag med mig gabbi till stallet! tyvärr så var vi tvungna att vänta på bussen i typ 55 min eftersom den inte gick.. men det va riktigt roligt sen när vi väl va i stallet haha, gabbi hade t.o.m på sig ridkläder! sedan red vi och akxent gick såå bra i slutet! nu ska jag läsa ut min engelskabok hade jag tänkt och äta lite godis o dricka lite kall coca cola :D



så är det bara

tiden läker inga sår. och det som inte dödar det härdar inte heller. och så länge man landar på sina fötter så klarar man sig inte. och det finns heller inga kläder som tål det dåliga väder som är över oss nu.



FINALLY!!

äääntligen har jag en data! som fungerar!!! and i love it! såå snygg :D



don't stop the music

allting har en baksida. allt gott har alltid något negativt med sig. ingenting är lätt



my my my

hästen va helt underbar idag!!! känner att jag får mer o mer känn på honom nu och det är jättehärligt! han är så underbar och mysig lilla akxent! jag känner att denna häst kan jag komma långt med! och idag va jag helt slut efter ridpasset och idag red jag i linne (!?!?!?) ett tag för det va så varmt. i oktober liksom? längtar tills måndag då jag ska rida honom igen!



det kändes rätt

- iallafall för stunden.



we can only hope

åh va skönt det är att ha gjort matteprovet! och det gick verkligen över förväntan, jag tyckte det va lätt!? nu är det bara en engelskaredovisning och en naturgrej som ska fixas sen så är det HÖSTLOV!! jag hoppas höstlovet blir lika bra som förra året, då blir jag lycklig!



man tror så himla mycket

idag va det andra gången jag red akxent o han va idag helt underbar! är så glad att jag får rida denna hästen, så ni förstår inte!! idag va vi iaf duktiga och drog oss till skolan för att plugga matte tills imorrn, jag kommer faila ändå känns det som men bara jag får det gjort så blir jag nöjd! o nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga liite till.. ha det braj så hasch vi



I hopp om att vi alla någon dag kan bli förenade




silly boy

är bara tvungen o berätta att jag faktiskt shoppade idag också. trots att jag har shoppingförbud tills november. men det är alltid lika härligt o shoppa med mammas pengar, höhö och det syns ju faktiskt inte på mitt konto liksom. så va e problemet? precis, det finns INGET problem!




sourcream and onion

jag är onyttig, jag sitter o käkar chips o dricker coca cola.. dessvärre är det bara max fem chipsbitar i den lilla påsen.. så den är snart slut hehe. och jag lurade till mig chipsen av mamma förut för att "ha när jag pluggar". pluggar jag? ehh nej, jag är sämst. punkt slut.



SPAIN HERE I COME!

fick precis reda på att jag är bjuden ner till spanien en vecka i november av farmor och farfar med min kusin nathalie!! wohoooo fatta va roligt :D heeeeeeeeeeeeelt underbart att komma ifrån sverige!




jag hatar the fucking phone house

men snart! då jävlar, nästa vecka. FINALLY NY MOBIL. igen...



man blir ju lite sentimental











-

"Å en sak ska du veta Anna, att e det nån som man kan lita på så e det definitivt du."

och nej jag kan inte hjälpa att jag blir tårögd. det betyder för mycket. det kommer kännas konsigt att lämna det bakom mig, två och ett halvt år. två och ett halvt underbara år!



med nya möjligheter

jag känner mig så glad just nu, det mesta som händer just nu är så bra. så jävla bra. det känns så himla härligt att det äntligen händer något! och att det skulle bli såhär bra kunde jag ju bara drömma om!



It's all about the wordplay

och jag håller tummarna både för det ena och det andra.



vi lär oss av varann

jag orkar inte ens prata om helgen typ. den har vart mysig, händelserik och kall. idag har jag färgat nathalies hår! blev supersnyggt :D sen har jag gjort malins läxor, för hon e så jävla efterblven typ. nä nu ska jag vara snäll! sen kolla vi på tredje johan falk filmen, FYFAN VA BRA DOM ÄR! helt insane! men nu ska jag fortsätta måla naglarna, imorrn e jag ledig o då drar jag o linda till stallet, hade gött haj



i'm a lucky girl

åh jag är sååå glad!! sååååå happy!! saken e den att det nu är bestämt att jag ska provrida en häst på måndag! jag hoppas verkligen det går bra och att jag kan fortsätta, hade vart så underbart kul med en ny häst som är på samma ställe!






anna "kurrefisk" johansson

Anna completed the quiz "Vilken meny är du på McDonald's?" with the result McFish.
Du är annorlunda och hatar att vara en i mängden. Du bryr dig mycket om din kropp och försöker äta nyttigt, även om du inte alltid kan hålla dig borta från sn...abbmaten. Att sporta och vara aktiv är mycket viktigt för dig. Ibland tror du dock att du är bättre än alla andra, eftersom du är unik och, enligt dig själv, jävligt snygg..

det stämmer ju ganska bra tycker jag :D



jag är inte riktigt klar i huvudet

förut satt jag med hela, och då menar jag verkligen hela, tävlingsmunderingen. skjorta, kavaj, ridbyxor, vantar, HELA KÖRET. jag vill tävla! jag vill jag vill jag vill. jag har faktiskt bild på det också, men det orkar jag inte nu. nu rabblar jag nämligen alla de svenska litterära epokerna i huvudet antiken, medeltiden, renässansen, upplysningen, romantiken, realismen och modernismen. fett prov imorrn och jag ska vara så sjukt bra!



ÄR DOM INTE BALLA DÅ ELLER?

jag ska sååå ha dom här va! jag hade typ exakt likadana när jag va liten bebbe!



och vet ni vad?

att jag en gång fick för mig att sticka ut o springa, IGEN! i svinkalla sverige och denna gången en ännu längre sträcka. vem är bäst liksom? vem är helt jävla insane - moi !



ångra aldrig något som fått dig att le

men det gör man ju i slutändan ändå.



tell me that you need me

JAG ÄR SÅ GLAD VA!! nästa vecka är vi lediga på måndagen, vilket betyder LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGHELG!!!!!!!!!!! och sen har vi buffertdag på torsdagen, vilket innebär inga vanliga lektioner typ bara plugg om man vill plugga. JAG ÄR GLADDDDDDDDDDDDDDDDDDD



du känns hopplös

slutade vid 11.20 idag. skulle egentligen sluta vid tre men eftersom vi inte hade någon naturkunskap så hoppade jag spanskan också, känns ganska ovärt o ha en jättelång håltimma för att ha en enda lektion som är jättetråkig.. så nu ska jag plugga svenska istället!



vet du vad?

att en gång fick jag för mig att jag skulle ut och jogga när det är svinkallt ute. så see u later alligator

och jag gjorde det!!!!!!!



det är ensamt på toppen

det är konstigt va vi förändras hela tiden, ena stunden känner vi en sak, andra stunden så känner vi inte alls. ena stunden tycker vi så och senare tycker vi absolut INTE så längre. ena stunden säger man något, andra stunden är allt ett stort fett frågetecken. känslor man hade för en vecka sen känns en aning borta. känslor som inte fanns för en vecka sen, finns nu. men livet är en berg-och-dalbana och det är även så det ska levas, upp och ner. hit och dit. fram och bak. och plötlsigt en härlig loop som sätter lite extra krydd på tillvaron!



gyMMet heter det med TVÅ M!

bara så att alla vet nu så stavas gymmet med TVÅ m. inte ett m!



livet har sina goda stunder

åhhh jisses, händer detta? kan någon nypa mig hårt som fan i armen? är det verklighet? jag hoppas hoppas hoppas!!! damn va kul allt blev helt plötsligt. WOHOO nu kör vi fiiifan



tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig

soft vecka typ, har ett prov o lite läxor. DET är liksom inte mycket för mig nu! då vill ni inte veta va mycket är... usch. minst tre prov och määäängder med läxor och inlämningar. TVÄRKUL! varför går man samhäll liksom? man kan ju inte ens ha på sig mjukisbyxor, som är en av guds bästa gåvor till människan, utan att känna sig helt retard. liksom vaaa e det för linje jag går? hahah värsta gnället... nä men det jag ser fram emot nu är höstlovet, o alla andra lov och sist men absolut inte minst STUDENTEN! :D damn då ska vi vara så wasted som det går att bli hahaha



man kan ju bara skratta

va är det för jävla konstig värld vi lever i?



.

jag vill ha lov. jag vill ha sena nätter. jag vill ha kyla. jag vill ha snö.
jag vill ha stjärnklara nätter. jag vill ha mysiga promenader. jag vill ha hela världen i min hand.
men mest av allt vill jag ha dig



the anthem

vilken lång fredag det var igår.. upp tidigt och bara typ tre lektioner och sen sluta typ kvart i fyra - så ovärt. men det blev iaf lunch på pizzeria victoria! och sedan stan och bio med sandra! jättemysigt :D vi såg på filmen om coco chanel, den va skitbra! sen efter bion drog jag hem till malin och kolla på nån annan bra film. idag har det regnat i mängder och jag hatar det... iaf när man är tvungen att vara i stallet samtidigt och när det känns som man pissat på sig bara för att vattnet rinner rakt ner emellan benen när man rider 200 m till stallet från ridhuset. tyck synd om mig förfan, såna jävla i-landsproblem jag har..



love is my drug

jag är så fail va! jag har spanska-prov imorrn och jag glömde spanska boken i skåpet i skolan.. greaaaaat anna. så nu kan jag inte plugga på det. inte för att jag gråter över det, haha snarare att jag är lättad, egentligen. för nu kan jag fokusera mig på organisation och ledarskaps inlämningen istället. inte för att det går jättebra men framåt får det iaf!



-

det är inte lätt när det är svårt.