nu är det klappat o klart!

Hulebäck here i come! Fick precis sista definitivintagningen på gymnasievalet, jag hade ju kommit in preleminärt men det är lite pirrit eftersom man nu har fått det svart på vitt! Så den 18 augusti klockan 08.30 ska vi samlas i Kulturhuset.. Snark ;)

/Anna



back home again

Nu är man äntligen hemma igen.. Eller tja kom seent i tisdagskväll och sov då över hos farmor o farfar. Igår sov jag till 11 och sedan drog jag med mig farfar till Svensk Ridsport i Kungsbacka för att köpa en kavaj. Efter mycket letande och provande så hittade jag en mörkmörkblå (nästan svart) Pikeur Kavaj som fakttiskt, hör o häpna, hade lååånga armar! Och modellen är rätt kort så nu slipper jag sitta på kavajen :D Köpte även ett par skitsköna vita handskar, då mina gamla har gått sönder :( (Kavajen på bild, fast min är mörkmörkblå!)



Nu ska jag nog gå och föna håret för att sedan ta träffa Linda och ta bussen till stallet!
So long ;)
/Anna



nu drar jag!

Nu är det snart färdigpackat för att dra vidare upp på västkusten, närmare bestämt Hällevikstrand på Orust :) Bara slappa i en vecka, hoppas även att få rida Lottas söta hästis Wille! (A) Kommer ju knappast klara mig utan hästar en hel vecka.. Usch, hemska tanke.

Vart för fan uppe halv åtta imorse för att dra till stallet... Sen hem o duscha vid halv elva och sen kom moster Malin, hennes man Martin och dersa son (min kusin) Anton :D Han e för gullig, har döpt om honom till Putte Putt! <3 (Jag vet jag är töntig ;P)
Ses nästa onsdag, om jag inte får tag på en data innan ifs ;P
/Anna



bowling - 202 poäng till mig

Nyss hemkommen från bowlingen, gissa vem som vann!? JAG såklart!! Jag fick 202 poäng på två serier, de du ;) Aja, denna förbannade inflammationen i örat (ej "öroninflammation" :P) vill aldrig ge med sig.. Hör ju för fasiken ingenting ju, jätteroligt... Ska kanske kolla på fotbollen nu? Inte för att jag är intresserad nej, utan för att jag inte har något annat för mig. Eller jo, det kanske är det där programmet om någon ny popgrupp som brukar gå på trean. Eller visst, det har ju typ tagit uppehåll. Åhhh... Äsch jag får väl gå och ta lite glass och krypa upp i soffan och titta på den förbannade fotbollen.

/Anna



finally i have a new outfit

Äntligen har jag fått mina kläder från modevisningen :D Egentligen värda 800kr (jackan) och 400 kr (byxorna) och jag får dom!! Det var exakt samma kläder som jag hade på mig på modevisningen och ingången för Mountain Horse. På bilden är det jag och kläderna, är ju tvungen att visa!!

Ska nu packa lite inför husvagnssemestern i helgen..



/Anna



back home to the data

Nu har man kommit hem från stallet, hunnit äta, hunnit ändra färger och bakgrund samt header till bloggen och NU äntligen skriver jag ett inlägg igen ;) Väntar på att gubben ska ringa så att vi kan åka till PPT (=pattepanntittaren, lång histora ;P) och så skulle vi umgås :D
Imorgon väntar en sovmorgon till typ 12 och sedan ska vi åka till sisjön och fixa någon grej jag och mams. Sen kl 18 ska jag bowla med USS på valhalla bowling! :)

See ya
/Anna «



Godmorgon 17 juni!

Vaknade för ca en timma sedan och kunde då knappt prata.. Blää :P Men nu har jag iaf ätit frukost och håller just nu på att kolla hur bussarna går då dom ändrade busstidtabellerna typ igår. Men det verkar som det har blivit bättre med bussarna iaf :D Så åker om ca en timma upp till stallet för att rida! När jag kommer hem har jag bestämt att jag ska fixa naglarna och måla dom snygga :)

So long :)
/Anna



Ren och fräsch!

Har precis haft ett litet ångbad för ansiktet och åh vad ren och fräsch jag känner mig nu :D Något som rekomenderas starkt! Det är ju så enkelt också, bara att koka upp vatten som man sen lägger i en skål och sedan har man huvudet (ansiktet) ovanför och får den underbara (!) ångan upp i ansiktet som gör att porerena öppnar sig och rengörs :) Ett tips är att lägga en handduk över bakhuvudet samtidigt som man har huvudet över skålen för att inte all ånga ska försvinna ut på sidorna!

Nu ska jag in o duscha och sedan hoppa i säng,
Godnatt!
/Anna



A second chance..

NU ska jag vekligen komma igång med bloggandet och skriva på riktigt minst 1 gång om dagen! Jag lovar, nästan, iallafall att jag kommer att hålla detta löftet! ;) Men just nu känns det som att jag har massssa saker att få ur kroppen, ska bara omformulera dessa tankar till ord istället. Hur nu det ska gå.. hmm :P

So long!
/Anna