Shopaholic

Har nog aldrig längtat såhär mycket av att få åka till stan och shoppa. Det riktigt känns i hela kroppen och jag sitter och planerar vad jag ska köpa. Det är hur mycket saker som helst! Äntligen!! Störd? ja en aning kanske.



It is called love

Ni behöver bara ge oss en blick, så ger vi er hela vår kropp. Kära på ett ögonblick. Helt uppslukade i det som så fint kallas kärlek. Sex bokstäver som säger så mycket. Som de flesta drömmer om att någon gång finna. Kärlek. En kär lek. Det är vad det är. En populär sysselsättning. Vi suktar efter det vi inte kan få. Vi leker med de vi har lyckats att linda runt lillfingret. Vi dumpar de som inte är värda vår omtanke. Kan ibland tro att vi hittat vår såkallade själsfrände. Men det är bara ännu ett as i högen av dåliga killar. Ni lämnar oss med hjärtat långt nere vid världens ände. Men vi är oftast starka. Vi reser oss upp efter ett fall. Har vi tur har vi lärt oss en läxa och blivit ännu starkare. Annars faller vi dit igen.



Feels like heaven

Har precis bakat klart, blev massa kärleksmums. En till skolan och en till hemma haha ;) Snart desperata hemmafruar och sen cougar town och inga läxor, sååååå skönt! Eftersom jag inte har mycket mer att säga slänger jag in lite musik!




I want you to stay


Jag är sååå shoppingsugen så att jag snart går under!
Finns ju så mycket nytt och fint nu som man bara måste ha!
Vita tunikor - Lindex, och resten H&M.



It's not just a bag


Jag behöver en ny väska och funderar på någon av de här, från Accent!



Dum spiro, spero




Hold my hand, don't let me fall

Idag blev det en sväng till stan för att hämta ut en goodiebag från L'Oréal och sen blev det lite shopping, ett par nya converse eftersom mina gamla både är gamla och fula och även för stora.. Men jag vet inte om dessa är i rätt storlek heller.. Men det blir nog bra. Ikväll blir det lugnt, kanske kolla på melodifestivalen, har ingen lust till att göra nåt :/



Show me heaven

 

Blir mycket musik nu, men är så trött på allt för tillfället.




Dance in the dark

 




2008-2010

För exakt två år sedan raderade jag alla gamla inlägg och började om på nytt! Så nu har jag bloggat i sisådär två år, med några små uppehåll ibland!



Min dag är räddad!

Efter ett matteprov, tandläkarbesök och ett skomakarbesök som bara gjorde dagen ännu
värre, väntar nu tv och godis! Efter en underbar middag som bestod av tacos ;)

Mina favoritgodisar!



Tanken som räknas

Mitt liv är inte alls roligt för tillfället. Bara plugg, plugg och åter plugg.. Och ändå pluggar jag inte särskilt mycket haha! Men det är väl tanken som räknas? Men en kul sak är att jag har anmält mig till min första "tävling" med Akxent! Eller tävling och tävling, en dressyr clear round som klubben anordnar, men ändå! Det är ju alltid något! Är så taggad va! Ska bli såå kul :D Annars ska jag till tandläkaren på tisdag och få veta när tandställningen åker ut, förhoppningsvis så snabbt som möjligt! Och då är den borta innan påsklovet!! :D



Vad du är söt min kära lilla ponny

Red för första gången på nästan två veckor idag! Gick faktiskt väldigt bra, så jag är nöjd :D Annars har inte mycket hänt idag, har haft huvudvärk och ont i magen hela dagen.. Började igår och har först nu slutat typ..



They say she needs to slow down


jag vill ha sommar, jag vill ha fest och jag vill ha massa pengar!



Imagine all the people

Skön dag idag, haft studiedag. Så gick upp vid halv elva, käkade frukost och sedan drog jag ner och solade. Hade även solglasögon för första gången idag! Fyfan va härligt! Skinnjacka och sunglasses! That's life. Sedan hämtade farmor mig och så åkte jag till landvetter och åt pannkakor :D Sedan en sväng till stallet och jobba! Imorgon blir det tre lektioner, och sedan träning!

Bild från midsommar 2009!



I want to know what love is

Jag är nu taggad till tusen att ta studenten eftersom jag har hittat iaf några jobb som jag verkligen vill jobba med! Det första är nattklubbschef! Fatta va sjukt ballt! Annars vill jag arbeta med olika event på klubbar, galor osv. Eller bli ridande polis! Men just nattklubbschef är högst på listan, har ju ändå gått massa företagsekonomi, marknadsföring, affärsjuridik osv osv, när jag gått ut trean! Toppen bra ju.