and i believe

hehe jag har sovmorgon imorrn, börjar inte förrän halv ett! och bara en lektion, för gympan tänker jag då fan inte va med på. springa nåt cooper-test i denna värmen? nä jag måste få träna upp min kondis också innan, så jag slipper stå där o va sämst av alla dåliga! så lite folkmord imorrn och sedan stallet - gött. bara några timmar kvar nu tills rälsen sitter där den ska också. woho typ. nu ska jag nana, sov änna gött



eternal sunshine

vilken underbar helg! började med lite film-mys med gabbi i fredags. igår solade jag på fm sedan var vi på gunnebo o kolla när matilda tävlade maskeradhoppning och sedan en sväng förbi andra stallet och sedan till lisa! så härligt va det! vi åt värsta gott och myste ute på altanen tills robinson började och efter robinson gick vi och köpte glass! idag va det upp tidigt och åka till orust och sola och slappa. har bränt mig på benen, armarna, bröstet och i ansiktet. härligt värre!



infinity

ehm jag tog en liten sovmorgon imorse höhö. försov mig faktiskt och orkade inte skynda till ovärdaste lektionen så jag chilla i solen med farfar o ludde! så stack till skolan vid tolv typ för att skriva uppsats - nationella i spanska. sämst gick det men nu är det over iaf. finito! på vägen hem träffa jag malin och fick en polkagris för hon va i gränna igår den fuskisen! sen har jag degat (läs pressat!) i solen. jag ska bli brunast! nu ska jag ta lite glass och dra ut i solen och läsa fredag! ♥



fyfan vad jag e bra!

liksom fatta! ett underbart härligt jävla VG som slutbetyg i matte A!!!! I'M HAPPY LIKE A GNU!!!



wish me luck

jahopp kändes liite ovant när jag såg mig själv i spegeln imorse! men nu när jag har fått på lite smink och normala kläder känns det ganska bra! detta ska nog funka ett tag tror jag. fyfan vad skönt o börja tio istället för åtta! haft värsta lugna morgonen och har kunnat ta det lugnt och även hunnit kolla igenom naturkunskapen en gång till. måste få vg på detta provet för att få vg på hela kursen.. idag får jag även reda på vad jag får i matte A! hoppas på ett vg. nej nu ska jag cykla bort o möta upp gabbi, hepphepp



bbbbbblack

ehm ja. svart hehe så ser mitt hår ut nu ungefär. väldigt mörktmörktbrunt/svart. ganska snyggt faktiskt! men jävligt ovant! och inte nog med att det blev lite mörkare än det skulle, hela mitt ansikte + nacke är svartfläckigt.. really nice. i stan fick jag inhandlat hårfärg, fyra nagellack och två vita boxarlinnen från jc. och för i helvete köp aldrig mcflurry marängswiss!! fyfan, den innehåller BANANglass! äckelpäckel äckligt! nu ska jag glo tv och naturkunskapsbok. och äta plättar hehe.



jävla pingvindans

imorrn ska jag o malin in till stan o kolla hårfärg. mitt hår ser helt fuckat ut och har nån odentifierbar färg. hårfärg, linnen, nivea kräm och lunch blire nog. måste planera liksom, annars tappar jag tråden och mina hjärnceller slutar fokusera, typ. och om en vecka vid denna tiden sitter jag här med räls. men jag känner ingen ångest eller nåt. mer längtan faktiskt. ju fortare in ju fortare ut! och grattis till rebus som fyller 20 idag! :D nu ska jag sova, är för förbannad för att vara vaken. herråå



bara massa jävla skit

inget sommarjobb än för min del. om inte någon liten snäll människa får för sig att bara mitt på ljusa dagen söka upp mig och ba "grattis du har fått ett sommarjobb!". sköna tanke. annars går det utför. alla planer kan slängas i sopptunnan och inget kul händer för mig i sommar. fett kul. sommar 09 here i don't come, typ.



hej tjo och klackarna i taket





hard work work

imorgon ska jag gå upp i tid och ringa och kolla lite sommarjobb. lite sent ute men farfar hade ju typ lovat ett jobb (känn dig träffad farfar!) och sen sökte jag på kommunen men sjääälvklart så fick man inget. så nu har jag fixat fram nummer till gunnebo och till sodexo ute på flygplatsen. om jag inte får nåt ska jag bli tiggare i stan eller nåt. annars kan jag ju alltid klippa gräset hos farmor o farfar (känn er träffade igen!) varannan vecka för kanske 500 spänn gången? haha jag tycker det låter bra iaf! :D



disco inferno

har precis gjort iordning chokladpudding som står o gottar till sig i kylen! upp vid halv nio idag, in i duschen,  ut med vovve, äta frulle, sen kom papput o hämta mig och jag följde med han till optikern. lämnar sedan tillbaka en bok på biblioteket. haha 30 kr i skuld.. sen vidare till skolan och då har vi ingen engelska.. köpte med mig sallad från johnséns. sedan ovärd svenska där vi mest prata strunt sen drog jag hem eftersom jag glömt gympakläder. väl hemma låg jag o sola en stund. drar sen till viktor. solar ännu mer. vi blir vattnade, drar till gymmet, jävligt opepp men jag har vart där iaf och jobbat lite! känns bra (y)



jag är inte trög, jag har bara lite otur när jag tänker




20 truths about me

1. jag klarar absolut inte av att dricka avslagen coca cola
2. jag älskar att vara brun och därför bättrar jag på den i ett solarium
3. jag måste äta banan utomhus annars smakar den inte gott
4. jag ryser och blir tårögd varje gång jag ser/läser/hör/pratar om studenten (LÄNGTAR!!)
5. jag sover bättre upponer/bakofram
6. jag kan frysa även fast det är 25+ ute
7. även fast jag är jättejättemätt kan jag alltid äta glass
8. jag har fått mvg på ett skolarbete i mitt liv (vad jag minns) och det va om kameran i nian och jag va den enda i klassen!
9. jag får jättelätt dåligt samvete
10. jag verkligen hatar att dricka vatten
11. jag har fobi för äckliga småkryp
12. jag har aldrig brutit ett ben
13. jag har en tandställning som inte syns så mkt och får snart räls (2 juni)
14. jag börjar lipa när jag hör true colors och hallelujah
15. min absoluta favoritfilm är lejonkungen
16. jag har spelat fotboll ett flertal år när jag var liten och också tränat gymnastik mååånga år
17. jag tycker faktiskt om att flyga flygplan
18. jag har sämst tålamod som jag så snällt fått ärva av min pappa, haha!
19. jag har noll självdiciplin
20. jag tror och hoppas alltid på för mycket



lights will guide you home

haha idag har jag och lisen vart jävligt efterblivna. vi har åkt buss den långa vägen ner till centrum och även hem. köpt magnum glassar på time. gått och satt oss vid massetjärn och blivit halvt påhoppade av äckliga fåglar. sedan skulle vi fortsätta vår vandring men då blev det ett tillfälligt stopp på parkeringen vid friskis och svettis så där låg vi och solade i en o en halv timma typ haha. efterblivna och seriösast är vi definitivt! men mysigt har vi haft det!



i wanna be a rockstar

jajemen nu ska vi ut o göra gatorna osäkra mitt på ljusa dan. vart vi hamnar är oklart. vad som händer är oklart. det enda som är klart är att vi ska äta glass hehe. funderar på att köpa hårfärg också.. vill ha lite brunare o lite mörkare typ. nu är det så blekt. heyya nu drar vi!



fading like a flower

wawaha. jag har inget liv för tillfället. jag skulle såå kunna ut o springa. men palla det liksom? nu? jag vill se på satc, men inge kul och börja om från början nu när jag kollat klart på sista, får nog vänta ett tag. ta en liten satc-paus. men vill så gärna se 2an nu! jag ska lätt se den först! och denna dagens låt är savage garden - cherry cola. och jag har lätt ridit roligaste hästen idag! han är verkligen för söt när det enda han vill är att mumsa maskrosor!

ska nog nana nu, tidigt för en gångs skull. och om någon vill veta så har jag lockigt hår nu. och det ser ganska fint ut. eller ja bedöm själva. imorrn vill jag sitta ute i solen med mina göllisar och snaska på nåt riktigt gott! låter inte fel va?




i want you

jag har funderat. förstått. accepterat. men det är okej. hellre det som existerar än ingenting alls. två steg fram och ett steg bak. det bara är så. det känns lättare nu. lättare att ta itu med. och vad framtiden har att utvisa lär vi se. snart.



älska, glömma och förlåta!

- Det viktigaste är inte att aldrig falla, utan att kunna resa sig efter varje fall."
- ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid
- Lev livet idag, imorgon kan det vara för sent.
- Jag är inte trög, jag har bara lite otur när jag tänker
- Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns
- Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det bäst.
- Jag har inte glömt, jag kommer bara inte ihåg.
- Det är bättre ångra något du gjort än något du aldrig gjorde.
- Bättre att vara bortkommen och omkörd än omkommen och bortkörd





abso-fucking-lutely

jag skrev ett inlägg vid klockan två inatt som tydligen inte publicerats? och finns inte kvar heller.. knep. såg iaf klart sista satc avsnittet inatt. sorgligt men sant! och nu ska jag äta nåt ute i den underbara solen!



JASSÅ?

DU KAN INTE BARA GÖRA SÅÅ! FATTARU TRÖGT ELLER??



my role model

asså ärligt nu, min förebild är nog samantha i satc! helt ärligt verkligen! hon e så underbart grym! aja har väl kollat på en aning för många satc-avsnitt nu så är väl en aning skadad hehe. men nu ska jag nog nana lite, hej på dig!



i believe in miracles

har vart på allum en stund nu! och där träffade jag underbaaste sandra! och hittade underbaraste tröjan på stadium! en corallfärgad fred perry tröja. som var nersatt!! jag måste bara ha den! men synd om mig så är jag ju pank.. så måste fjäska lite så jag får låna pengar isf.. för jag ska ha den. punkt slut. har även hunnit gå ut på promenix med vovven och pratat med lisen. blir nog lite mys ikväll :D nej nu ska jag fortsätta göra det jag gör - absolut ingenting!



break even

jag har absolut inget roligt alls att skriva. har redan varit i stallet. ska kanske iväg nu. beror på. och jag har blivit beroende av the script, igen. har redan lyssnat sönder deras låtar en gång innnan. jag tjänade 200 spänn idag, fast dom glömde jag i stallet. toppen (y)



plus one is the lonliest number

sex and the city säger jag bara. att leva ett liv som carrie eller samantha hade man ju inte direkt tackat nej till! men det va då ett jävla jobb att komma ihåg vilket avsnitt man såg på senast.. alzheimern har redan börjat spöka hehe. today så försov jag mig.. (y) skulle börja tio, men då vaknade jag istället. aja det är ändå som en droppe i atlanten, right? började skoldagen med att äta lunch, sen fixa lite papper om massmordet i indonesien och sedan kom lisa o joinade oss och sen drog vi för att sola! och jag e brun, eller på väg iaf! riktigt jävla brun ska jag vara till skolavslutningen.

HAHA det har tagit tre satc-avsnitt o skriva detta! och helevetee ...



.

gråt aldrig över någon som aldrig skulle gråta för dig.



let it be good for a while

asså for once så e jag ute i god tid! liksom gissa vad jag sitter och gör nu? jovars, jag sitter och läser på om folkmordet i indonesien på 1960-talet! vad har hänt liksom? haha nördvarning



om allt kunde bli bra

åh ni ska veta vad mycket som har hänt idag! okej först har jag betalat för mycket för att åka buss p.g.a det nya västtrafikkortet som SUGER hästballe. sen har jag haft nationella i matte som faktiskt gick bra! jag har gjort geografi provet, har jag tur så klarar jag det! jag har blivit godkänd på företagsekonomin! jag har ridit och haft party med två älgar i skogen. tväääärläskigt. jag har nästan blivit överkörd av cyklister. jag har ont i hela jävla fucking kroppen. min rygg o mina revben liksom wtf? jag har kommit på en ny maträtt, tro det eller ej men potatismos och bacon! och jag min mage har blivit mindre! nog tack vare mina dagliga situps :Dsen har jag tjänat 50 spänn! och jag ska sola för dom imorrn med bäästa lisa <3 och vi har sovmorgon imorrn till 10! sen är vi långlediga!! och jag e bara så jävligt lycklig, eller nästan..



too little too late

jag är så failed. ska ha geografi-prov imorrn. har jag börjat plugga? nää. istället häller jag coca cola över hela boken.. (y) och inte nog med det så har vi två timmars nationellt prov i matte från 8-10.. men sen är det bara 12 skoldagar kvar och sedan SOMMARLOV! och idag spelade vi fotboll på gympan, det va fan roligaste gympalektionen på länge!! haha även fast jag sög! nu ska jag fortsätta kolla på tv och försöka plugga geografi och sedan duscha o plugga lite till, heyya



feel the rush

borde kanske plugga lite matte? har nationellt på tis. och sen omprov på geografin vid kl tre samma dag. aja, har nu smörjt in mig med brun utan sol en gång till (a) och imorrn ska jag sola, ska bli så äckligt brun nu ska ni veta!  och jag vill färga håret igen, och jag vill spela fotboll på gympan imorrn, men det ska fan regna -.- och då blir det ingen fotboll.. och om någon vill veta så sitter jag med två brago kex med choklad på på varsin sida i munnen o ser ut som en hamster (y)



livet är en fest!

jag har gjort såå mycket idag. sovit några timmar för mycket. slappat way to much. men har gjort ansiktsmask, hårinpackning, smörjt in med bus och jag sitter fan fortfarande med turbanen på huvet! nu ska jag beställa lite saker från h&m och sedan platta håret. imorrn blir det sola innan skolan börjar halv ett! efter skolan utv. samtal. och sedan geo-plugg. kewl.



oh heaven is a place on earth!

underbara självklara superduperbraa sp1a! vi får inte splittras! gör vi det så hoppar jag av skolan, haha. vi kommer lätt ha två underbara år till! tänk när vi springer ut där på studentdagen 2011! ♥



så het så het

och om någon kär vän bryr sig så har jag deeeen huvudvärken och kommer aldrig bli frisk från förkylningen. lite sympati tack! och jag har nationella på onsdag i matte och ett reportage som ska in idag typ? men har jag påstått att jag har bra självdiciplin eller? vaa?? nä just det.



en sång om ingenting

det va då värst va duktig jag vart på att uppdatera. men har faktiskt vart duktig hela helgen och vart i stallet o tjänat ihop pengar! 200 spänn på en helg e inte fyskam :D och har ju ridit på underbaraste bonito! och idag har vi haft resursdag eller nåt, lediga iaf! och imorrn ska vi på drogföreläsning vid tio.. det enda jag gjort idag har varit o slappat, slappat ännu mer, duschat, pratat med lisen i flera timmar och sen slappat innan jag drog till stallet. och nu? slappat och vart olaglig. haha bäästa låtarna!!



förstår du att vi pratar om sport?

såhär kan en konversation med min kära farfar se ut när han kör ut mig till stallet ;)

jag: så gött att sverige vann igår!
farfar: ja verkligen!
jag: så ikväll blir det ju semifinal! vet du vilka dom möter?
farfar: nä men kan kolla när jag kommer hem, daniel är ju där och han e ju fotbollsfantast så det kan ju han!
jag: farfar, jag pratar om ishockey..
farfar: aha!
jag: fast iförsig så spela ju faktiskt änglarna igår ..
farfar: jasså?

bra koll? oja verkligen



right beside you

haha jag försov mig imorse, eller inte såå mycket. men skulle gått upp och duschat men det hann jag inte. vaknade av att det va lite knaggligt i ryggen, självklart hade jag stängt av alarmet och sen lagt mobilen i sängen och vridit på mig så att jag sedan vakna av att jag låg på den.. hade iaf muntligt grej med släktgrejjen, gick great. förutom att jag glömde bilderna.. sedan lunch på johnséns som daddy sponsrade, tack (L) sen nationella i spanska där jag fick gå o snyta mig två gånger haha. aja efter lite saker åkte jag sedan upp till stallet och då regna det inte längre så jag red barbacka för första gången iår :D nu ska jag typ sova, får ju ännu mer gäster imorrn! yiha



set you free

oh herrejisses! min näsa forsar som självaste nilen och min hals e som sahara öknen. tillsammans blir vi egypten, höhö. nej men ärligt helvete jag är nästan hellre magsjuk än att dra mig runt såhär. och nu är det nån blandning av förkylning och allergi.. sitter nu och sammanställer min muntliga presentation om min farfarsfar, det blir grymt (y) blir reportage-skrivning nu i helgen då. men ledig på måndag! woho. herrejättejävlar nu nös jag så hela jävla dataskärmen blev blöt, typ. atjoo prosit och p&k



hold on tight

åh vad jag älskar er! var bara tvungen o säga det. soft dag tre lektioner och sluta tolv :D haha och jag fick tillbaka geografiprovet. eh ja omprov på tisdag, så mycket säger jag. men nu helvete ska detta släktgrejjen bli bra! och oja det kommer den bli, OM DEN KOMMER. haha. måste duscha nu och sen sova - upp tidigt imorrn för vi har nationella i engelska.. vi ska sitta i 2 och en halv timme.. suck. tur att vi bestämt att vi ska köpa nåt o ha med innan iaf. annars pallar man ju knappt! nee nu ska jag vara effektiv, pussen



helveteee!

va i höga helvete, nu har dom bara sådär tagit bort the voice på radion här i göteborg!!! bara poff - borta! vafan ska man lyssna på nudå? nrj liksom? jävlar nu är jag sur.



summer give it to me

jag hugger snart ut ögonen med en gaffel. kliar som helveteee! soft dag för övrigt! först muntliga nationella som nog gick ganska bra (y) nåt bra iaf. sen svenska haha ovärdaste lektionen idag, sen idrott där vi spela lacross. fyfan vi hade värsta målchansen hehe. efter det så följde jag med gubbeliten hem och hjälpte henne lägga in bilderna från sthlm på face eftersom det är såå tråkigt tycker hon :P sen hem äta och efter det åkte jag hem till farmor och farfar och prata med dom om deras mor- och farföräldrar ang släktgrejjen i skolan. och den intressantaste släktingen va min farfars pappa så det blir han jag ska prata om! nu blire duschen och sen sängen, tjongenfjongen



skrivet bland stjärnorna

ibland är allt bara helt jävla underligt. det tar stopp. ur funktion. aja imorgon skola.. hade gärna sluppit. och jag måste ta tag i släktgrejjen också. efter skolan imorrn ska jag lägga upp gabbis bilder från sthlm på facebook för det orkar hon inte göra själv. och jag vill se bilderna därför är jag snäll och gör det åt henne! har muntligt nationella i engelska imorgon också. (y) bara massa äckliga nationella nu framöver. snälla någon, döda mig snabbt och lätt eller ta mig till sommaren bums.



don't worry be happy

blev även shopping idag, fast idag blev det i kungsbacka istället! på kungsmässan. blev ett par snyyygga slitna jeans från ginatricot för 399kr, ett par brills också från gina för 79kr och ett par vita dojs från stadium för 199kr! i'm happy!



shopping i huvudstaden

shopping va det enda som fanns i våra huvuden under stockholmsresan hehe. eller ja det och umgås typ, men vi var väl inte så sugna på att gå runt och kolla på sevärdheter på vår fria tid. isf snarare kolla efter kändisar, och vi såg linda rosing bl.a!


- en grå kofta från veromoda för 100kr!
- en vit tunika från ginatricot för 129kr
- ett vitt linne/tunika från gina för 149kr
- ett svart och ett brunt flätat armband för 10kr styck!

- en vitt klänning från serioussally köpt på urban st. för 149kr
- corall färgad bh + trosor från h&m för 129+69kr
- vita och rosa örhängen för 25kr på ur&penn

plus ett par rosa trosor från h&m för 29.90kr och en svart väska från accent för 199kr (egentligen 399kr)



tjöckis

jag kommer bli tjock. överfet. dö i förtid. långt innan alla andra. men vafan jag är hellre onyttig och lycklig än nyttig och olycklig. och oja jag har ätit onyttigt i en vecka nu - lycklig!! men donuten på bilden va fan inte god. ussssccchhh vad jag blic äcklad nu när jag sitter här.. vill bara ut o springa bort allt fett, höhö not. och btw jag har fått värsta färgen idag, satt o sola hela tiden när jag va i stallet ;) men annars fett tråkigaste helgen, men behöver det ändå. för att ta igen mig efter huvudstaden med spettan! som förövrigt va B Ä S T!




spettan is back!

åh herrejättejävlar! stockholm var det bästa på länge! så underbart skoj och härligt :D kan skriva en liten kort sammanfattning..
tisdag: tåget från 9-45-12-45 typ, sen riksdagshuset där jag redan varit, och det va inte jätteskoj.. sedan vandring till vandrarhemmet där vi packa upp lite och bäddade innan vi stack ut på stan! var på vandrarhemet strax efter sju och på kvällen satt vi ute vid vattnet och prata och sjöng tills vi skulle sova, då satt alla tjejer uppe och pratade. urmysigt! solig och ganska varm dag!
onsdag: upp o äta frulle vid 8 sedan iväg till hallwylska palatset, en helt okej timma va det där. sedan promenad genom stan och lunch på mackedonken. sedan ruschen till livrustkammarn som faktiskt va kul! hade en asbra guide som gjorde allt mkt bättre :) sedan en rundtur i gamla stan och sen shopping tills jag och lisen fick såå ont i fötterna så vi traskade hemåt istället. alla gjorde sig iordning och sen var det gemensam middag på nån thai/mongolisk restaurang, maten va okej men det va skoj ändå :D sedan gick vi runt och hoppa upp på nån jävla statyhäst också haha. halvsprang sedan hem lagom kissinödig :P mysig kväll där jag och lisen nääästan vann över tobbe o johannes på biljard!! sen när alla andra skulle sova va jag och lisen så speedade att vi sprang upp o ner i trappan och sedan satt vi o prata med kajsa och matilda. mitt i natten blev sara och josse gräddade av philip och johannes, jäätttekul när man sov som härligast!
torsdag: äta frulle vid 8, sedan göra sig iordning och packa ihop o städa. efter det blev det moderna muséet med en guide som va härligast, såå gay. satt o skratta under hela rundturen tror jag hahah! sedan buss med 28 rullväskor till dn-skrapan, och sedan skulle alla 28 pers in med rullväskorna på nån jävla ica för att köpa lunch på tio minuter. lagom kaos!! dn-skrapan va skoj och vi fick upp och kolla på expressen redaktionen och sånt. sedan buss tillbaka. jag, lisen och gabbi drog till pizza-hut och åt. fy i helvete va gott det va!! så värt det! sedan var det typ en kvart kvar tills affärerna stängde så lisen drog med sin kompis och jag och gubbeliten stalkade philip, petter, jakob och simon och sen traskade vi till mackedonken där resten av killarna satt. där satt vi sen tills klockan blev lite efter sju då drog vi och köpte godis och mötte upp resten av klassen på centralen. sedan en underbar resa hem!

saknar det redan! spettan <3