Nytt smink

Har idag gått igenom många sidor om smink och dylikt, märkte då att jag nog borde skaffa lite nytt smink och utöka mitt smink förråd! Måste bl.a. skaffa mig en primer, en ny foundation, ny mascara, fler ögonskuggor och massa saker till naglarna! Jag kommer bli ruinerad, framförallt när jag måste köpa kläder och har beställt ett par skor! Fast mamma kommer ju betala en del ^__^

Ett tips är att gå in på www.kicks.se, där finns det jättemycket bra tips och råd! Även ett besök på www.glamour.ifokus.se skulle inte skada ;)

/a



Låångfredagen

Usch, som denna dagen kallas, så har den varit väldigt lång.. Iallafall för mig! Har typ bara suttit hemma vid datan ^^ Har skrivit två artiklar till Glamour iFokus, en om foundation och en annan som fortfarande är en hemlis!
Imorgon blir det stallet och sedan tråk igen, någon som vill hitta på något? Snälla?!

/a



Rhythm is a dancer

Jag är glad men ändå lite förbannad.. Idag har vart värsta bra dagen! Hade utvecklingssamtal och Anna (min kf) pratade hela tiden om att jag har blivit duktigare och mognare och att jag nu är en "pluggis".. WHAT?? Asså var det verkligen mig hon pratade om?! Aja, slutade 12:20 så jag stack hem och sedan följde jag med mams till centrum och fick en kycklingsallad från Johnséns (?), sååå jävla goda är de!! Sedan kom mams med den brillianta idén att vi skulle sola! Så vi stack och sola i 30 min :D Ibland verkligen älskar jag min mams! Har sedan legat och slappat och tittat på Gilmore Girls och O.C. Nu väntar Top Model, fast innan det ska jag fixa bilder och skicka iväg till en i stallet som ville köpa från en tävling! 200kr rikare :D
Förbannad är jag på bdb´s idiotiska nya layout.. Får bara ont i huvudet av den och den är mer än fulast och gräsligast.

Åhh, jag har helt totalt megaförälskat mig i låten Snap - Rhythm is a dancer! Den är bara för grym :D

Ha det!
/a



Jisses..

Har idag vart i stallet och tagit hand om den knäppa medryttarhästen som jag har. Skulle hoppat för ägaren idag, men precis innan jag ska åka ringer ägaren och säger att Py (hästen) har gått ner sig i ett dike.. Hon hade tydligen tagit sig in i en dunge som är avspärrad, i dungen är det massa träd och även en överfylld bäck som bara innehåller massa lera och sand. Där hade hon gått ner sig så att bara huvudet syntes. Hon hade legat där en stund när en annan i stallet, som skulle hämta sin häst som går i hagen bredvid, ser att alla hästarna tittar ner i dungen. Hon undrar vad de tittar på och tittar också dit. Då ser hon ett huvud och tror först det är en älg, men sedan ser hon att det är Py. Hon börjar skrika "Py sitter fast i leran" och sex stycken personer hjälpte till att få upp henne. Hon hade väl legat där i 20-30 min innan de hittade henne och leran var ju inte så varm så hon var ordentligt avkyld och överansträngd. Helt slut, med andra ord.. Men när den första personen kom och skulle hjälpa henne så fick hon krafter igen och tog sig upp helt själv utan någon påputtning. Hon haltar inte eller liknande som tur är, men hon är redigt stel i bakbenen. Vi tror att att hon skulle till valackarna som står i en hage längre bort, eftersom hon är brunstig och får då för sig massa knäppa saker.. Men nu står hon i boxen med två tjocka täcken på sig och kommer då inte få komma ut i hagen på några dar. Hemska häst som ska skrämma livet ut oss så.. En annan i stallet trodde att hon var död när hon låg där i diket.. Usch, det hade jag aldrig stått ut med..

Det var allt från idag, är megatrött nu..
/a



Förbjud spanskaprov & stickning

Man borde förbjuda spanskaprov och att sticka. Det är nog det vidrigaste någon kommit på.. Sitta där med stickorna i högsta hugg och bara misslyckas gång efter gång är inte normalt. Jo visst, för en gammal tant som inte har något annat för sig än att hålla koll på sina löständer kanske men inte för mig, och många andra.. Spanskaprov ska vi inte ens tala om. De borde portförbjudas i alla länder och man borde införa en ny lag: Förbjudet att ha prov i språket spanska.

Sitter just nu i denna stund och kollar på Debatt på Svt där Isabella som har bloggen Blondinbella är med och debatterar för shopping och dess stora intresse. Ebba von Sydow och den pantade miljöpartisten Maria Wetterstrand är även med och försöker förklara att vi ungdomar som gillar att shoppa är helt tomma i huvudet och att vi absolut inte kan tänka. Vi tänker faktiskt väldigt mycket mer än hon tror, t.o.m. mer än henne skulle jag tro. Fast då på andra saker än att de som odlar bomullen till våra jeans dör p.g.a. giftet man använder för att odla.. Shopping är en livsstil som man bara inte kan ta bort, punkt slut.

Har nu äntligen beställt mina tygskor/sportskor från La Redoute! Ett par svarta Le Coq Sportif! Anländer ju bara om ca en månad.. Dubbelsuck.

Om man kanske skulla dra sin in på toaletten och duscha? Det vore inte fel. Ska ju gå upp halv sju imorgon, så får nog börja sova snart! Annars är jag inte riktigt levande imorgon.

Over and out
/a



JIPPIE!

Jaaa =D Spanska provet är framflyttat till torsdag! Nu kanske det kan gå lite bättre på prvet trots allt! Det gäller bara att flörta med Emilia (spanskafröken) och sedan plocka fram sina hundögon och det största leéndet(?) så går allt!

Just nu ska jag ringa farfar och be honom köra upp mig till stallet (A) Det regnar ju faktiskt ute..

/a



usch

Jag kan ju bara säga att det kommer gå SKIT på detta provet, fattar ingenting och orkar verkligen INTE bry mig.. Men nu har jag iaf skrivit ner alla glosorna och översättningar på fyra stycken a4 (randiga papper) och jag skrev på varje rad. Så det är rätt många, typ hundra och jag ljuger inte. I´m so ded :O

/a



Vill inte, vill inte..

Jag måste, men jag vill inte. Jag borde, men jag vill inte. Jag vill, men ändå inte. (Det handlar om att plugga spanska ;P) Men har man prov på onsdag på något man inte kan är det nog dags att dra sig i kragen och börja plugga. Som en jävla plugghäst ^^ Fast ska nog ta lite glass och krypa upp och sätta mig i soffan framför teven och plugga lite, bra sätt att plugga va?!

Middagen blev jättegod, proppmätt som attans. T.o.m. syrran gillade det och hennes kompis ;P Verkligen ett tips för hungriga magar!

Imorgon blir det att plugga och att åka till stallet! Fast får ju åka själv, eftersom Lisa har gjort sönder sin dyrbara kropp..

Jag hoppas på ett inlägg lite senare, om jag orkar >.<
/a



Mums

Nu har jag övertalat mams att vi ska äta den underbara citronkycklingen till middag! Den är såå god om man tar bort oliverna och tillsätter lite basilika :D
http://www3.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15327

Bon Appétit  ^__^
/a



Nya krussiduller!

Nu har jag fixat en banner till bloggen ;) Det är bara att kopiera och sätta in där du vill ha den! Ni får mer än gärna även rösta på mig på bloggtoppen ^^ Skulle vara trevligt!

puss o godnatt!
/a



Shoppingsugen

Det är massor jag vill ha just nu..
- Trenchcoat , från H&M eller någon annanstans om jag hittar.
- Skor , Le Coq Sportif, vita eller svarta.
- Shorts , svarta från GinaTricot
- Jeans , stuprör
- Andra saker såsom benvärmare, tröjor, linnen, tunikor och allt ^^
Ska iaf försöka åka ut nu i veckan och kolla runt lite efter en trenchcoat, och jag vet inte vilken färg? Svart eller beige/ljusbeige?

/a



Nytt & Fräscht!

Nu har jag raderat alla gamla inlägg och gjort om hela layouten på bloggen. Ändrade till en vårigare färg och fixade den lite bättre och roligare, hoppas jag ^^ Ska nu verkligen försöka komma igång och skriva varje dag, men det är inget jag kan lova! Nu ska jag nog baka lite kladdkakemuffins och sedan plugga lite spanska!
Imorgon blir det skola och plugg.. Spanska prov på onsdag och jag kan typ ingenting..


/a