whatcha say

just nu vill jag bara gå i ide, flytta härifrån eller gå framåt i tiden. jag klarar inte av mörkret, vädret, alla ständiga problem och alla måsten. ta mig till varmare breddgrader, tack!



there is no better

asså jag har inte ens någon lust till att skriva något.. så deprimerad är jag.. sämst väder och kallt o skit. nä fan jag vill bara tillbaka, nu!



vi hade iallafall tur med vädret

måndag, tisdag och onsdag har vart jättefina, minst 20 grader varmt varje dag och inte ett moln någonstans och ungefär 18 grader i havet. men idag är det lite mer moln och lite kyligare vindar men solen värmer gott ändå! efter lite sol uppe på takterassen blir det nog shopping på la habaneras idag!

igår efter strandpromenaden åkte vi till ett scandinaviskt center där dom hade massa svensk mat osv. köpte mitt favoritgodis där, som dom inte ens har i sverige längre... sedan åkte vi till carrefour och prövade (och köpte) solglasögon och lekte med is haha. sedan åkte vi hem och jag och nathalie gick en sväng och tog lite kort.




25 november

ja igår solade vi på förmiddagen och sedan åkte vi till torreviejas strandpromenad och åt lunch och gick och kollade! idag har vi börjat dagen solandes (och sovandes haha) i solstolarna uppe på takterassen, såå härligt :D så nu ska vi snart åka till strandpromenaden och äta glass på ett glasscafé medans det är som varmast, sedan blir det nog till la mata stranden och bada idag igen!



viva españa

nu är vi äntligen framme i spanien! efter ett försentat plan som fick mellanlanda i frankfurt pga tekniska problem, så kom vi iväg två timmar försent. en jävligt tubulent flygresa och väldigt tomt plan men annars ganska bra! när vi kom fram till huset blev det lite pizza och cola och sedan sängen. sov jätteskönt o idag har vi solat på takterassen och sedan ätiti lunch precis vid stranden och sen har vi badat! nu väntar lite mat, ha det gött!




17 för sjutton

då va man 17, oj vad det känns annorlunda.. eller inte.. känns fortfarande som jag är typ 15 kanske? haha. idag blir det tjejmiddag här hemma med goaste tjejerna! tacos o massa glass o godis, fifan va gott! så nu blir det till att åka o handla och sen kommer malin och gubben, hej så länge!



så kan de va

om precis 51 min blir jag ett år äldre!



-

fan fan fan. det skulle varit du.



du får mig att falla så lätt

Med bara några få ord får du mig tillbaka till då, med lika många ord får du mig att nästan hata dig. Du har makt, mer makt än vad du vet. Jag försöker gå vidare, men så helt plötsligt så är du där och jag faller igen. Jag faller alldeles för ofta, för helt fel saker. Varför falla när man kan stå kvar? Starkare än förut. Jag vill ta risker och pröva nya saker. Men jag vågar inte, för tänk om jag blir sårad. Tänk om allt bara går fel. Tänk om allt blir som det en gång var.


Men tänk om det faktiskt blir bra?




let me be the sun that comes from the sun

imorgon: ledig, torsdag: ganska soft skoldag, fredag: my birthday och soft skoldag, lördag: tjejmiddag :) och sen på söndag lämnar vi landet! det är tydligen runt 20 grader och sol down there, ganska skönt med andra ord! får bara hoppas att vädret stannar kvar och att det stannar hela veckan. jag vill ha sol!!



i know you want me


joel kinnaman - min blivande man.



we weren't born to follow

äntligen färdig med företagseknomin. det blir sämst kan jag lova. men det är första arbetet vi gör i fe b så han kan inte förvänta sig så himla mycket av oss. aja färdig nu iaf, sååå skönt!! så nu blir det naturkunskap för hela slanten resten av veckan!




stuck with each other

idag sover jag inte själv i min stora säng, idag har jag sötaste vovven bredvid mig, nämligen farmor och farfars hund wille!




locked up

asså fan vad stressad jag är.. till och med malin tyckte jag lät stressad när jag prata med henne i telefon förut. bara plugg hela tiden typ. stress stress stress. så jävla skönt o va ledig på onsdag! och sen ledig en hel vecka!




siku saba kwenda

igår va bästaste vännen lisa här och vi kollade på johan falk! supermysigt! idag blir det plugg, plugg och ännu mera plugg.. och ska även lämna farmor och farfar på flygplatsen. och idag är det bara EN VECKA kvar tills jag och nathalie sätter oss på planet ner till alicante!!! bara en vecka kvar fullt med fett mycket plugg..



sometimes i wish you were here


jag bjuder på den!



run bitch run

något som jag kan vara glad över är min nya säng, som är hela 140 centimeter bred! and i love it!! vill inte lyfta mitt feta arsle härifrån haha, fast jag egentligen borde ut röra på mig. nä imorrn blir det ut o springa.. bara en vecka kvar nu, tills jag blir ett år äldre


jag för ett år sedan!



höstdepression

det är fredag och jag sitter hemma och halvsover.. så himla jättekul verkligen. men jag har ingen ork till nåt, jag känner mig bara tom, ensam och så himla besviken. besviken på mig själv och några som jag trodde jag kunde lita på. nä usch nu går jag i ide tills den 22e.



quotation

det är inte lätt när det är svårt och man är liten och kåt.



strawberry swing

helt cp video, men låten e skön!




take the gun and count to three

imorgon blir en redig jävla slapp dag! börjar halv tolv och slutar väl en sisådär två kanske. jag bara älskar såna dagar! när det är så ovärt att gå till skolan men man gör det ändå för att man ska vara duktig men sen visar det sig att dagen är så ovärd ändå, så man kunde lika gärna legat hemma kvar i sängen. och efter skolan måste jag springa förbi och hämta mina stövlar som är på omklackning, hoppas fan det blir bra och att dom för första gången är färdiga i tid.. jag har ju saknat mina älskade stövlar......




jag hatar päron

och jag hatar engelskaredovisngar, men det gick bra och nu är det gjort!



baaaad romance

hahahahahahh. och imorgon ska jag iaf byta min byxor som jag köpte förra veckan.. och sedan äta mat hos farmor och farfar och sedan fixa våran redovsning till måndag. nu är det mindre än två veckor tills jag först fyller år och sen åker till spanien!! woho






EMA!

jag hade velat vara i berlin idag.. och se jay-z, beyonce, u2, tokio hotel, shakira, green day och alla andra live!! fatta va ballt! nästa år ska jag gå på typ alla konserter som kommer gå här i götet. för försöka går ju!



jag tycker inte det är kul

jag är trött trött trött. och jag känner verkligen för att slå någon.



there's no limit




höstdepression

jag har typ gått in i värsta höst-deppen.. trött 24/7, orkar verkligen inte göra ett piss och vill inte ens gå upp ur sängen. ifs så vill man väl egentligen aldrig göra det haha. men nu är det extra svårt.. och att gå till skolan är fan inte kul överhuvudtaget. det enda jag vill göra är sova, äta godis och shoppa. men det är ju verkligen jättekul o shoppa är man inte har ett enda öre typ... fan allt är kasst just nu



fetaste huset

åh imorse har jag en sån underbar dröm, vi hade flyttat till ett meegastort hus med pool, bastu, gym, flera solarium, flera kök, badrum och huuur många rum som helst. det va tre våningar och våningarna gick neråt, man gick liksom in längst upp. längst ner hade det vart typ ett dagis så det va värsta stora ytan och määängder med sängar och va typ värsta bästa partystället! och när jag vaknade upp va jag säker på att vi flyttat, men det hade vi ju inte...



party in the usa

jag vill bara spy på företagsekonomin nu... och det gör det inte bättre att jag somna vid tre halv fyra inatt och sen tog en powernap på typ två timmar förut så jag inte kommer somna nu heller... nu vill jag bara åka till spanien och softa gärnet och inte ens tänka på skolan.



around the world

kul att jag fortfarande är vaken och att jag ska stiga upp ur sängen om typ 6 timmar och en kvart. jättebra anna!!



the end

faan, nu är lovet slut och det har gått så jävla snabbt, bara försvunnit helt! och så har man ju vänt på dygnet totalt, i fredags va jag uppe o prata i telefon till typ halv fyra och inatt såg jag film till halv fem. det kommer ju nog gå bra och gå upp tidigt imorrn....  och dessa läxor... usch