Gäsp..

Jag är så otroligt trött efter förra veckans roliga men utmattande jobb )modellandet på EuroHorse) ;) Det har vart såå roligt och jag längtar tills vi ska se igen om 3 veckor! Oh, just det ja! Idag när jag loggade in på msn för en stund sedan, hade jag fått 2 email. Jag öppnar inkorgen och ser att jag fått ett mejl från Agria, när jag öppnar står det om Göteborg Horse Show och om EuroHorse. Tror du inte att nästan längst upp i mejlet är det en bild och en länk från modevisningen!!! Haha, skoj!

Nu ska jag försöka övertala mams att vi ska åka och köpa ridskorna jag ska ha..

Btw - Länk till bilderna!
/a



Tv-serier

Här är en liten lista på de olika tv-serier som jag följer och kollar på ;)

Desperate Housewives
Vänner
Ugly Betty
Christine
One tree hill
Ghost Wisperer
Gossip Girl
OC
Gilmore Girls
Top Model
House
Lost

har sääkert glömt många ;)



Jippie

Jippie!! Idag är preleminärintagningen färdig och jag har kommit in på mitt 1a val Samhäll på Hulebäck :D Såå kul! Nu ska jag klä på mig och fixa mig iordning och sedan dra upp till stallet med Sandra! Har ju studiedag idag :P

/a



Vadå bra matvanor ;)

Asså jag kommer bli fet, riktigt fet eller nåt. mina matvanor är verkligen superbra, eller kanske inte.. Igår åt jag en banan, en choklad milkshake, en burk cola och en påse djungelvrål till lunch. Idag åt jag tre baguetter, cola, en choklad milkshake och en lakrisal till lunch. Och vi ska då inte tala om middagen, igår var det pizza och idag var det hamburgare och pommes :p Får väl snart börja jogga, kommer bli superduper fet annars!

Nu ska jag dra mig till soffan och godiset och colan och popcorn och ännu bättre matvanor.. ;)

/a



Goddag!

Nu sitter jag här och väntar på att Gilmore Girls ska börja igen efter reklamen och att farfar ska komma så vi kan åka till stallet. Sedan blir det plugg och plugg..

/a



Vill inte vara sjuk

jag är sjuk, livet är tråkigt, massa plugg och jag vill rida..
Har skaffat Facebook nu, bara så ni vet ;D

Nä, nu får jag väl klä på mig och sedan ta moppen till stallet. USS-möte och Informationsmöte ikväll, orka :P

Och fööörrlåååt för att jag inte bloggat på ett tag, har inte orkat helt enkelt.
/a