life is hard sometimes

Åh look!! Shortsen från forever21.com för 180 kr och tishan från nelly.com för 250kr!



love me hate me, say what you want about me

Försov mig en aning imorse, men det gjorde inte så mycket. På engelskan läser vi ändå bara en bok och annars är det projektarbetet som vi håller på med hela tiden. På lunchen stack vi hem till malin och köpte med oss nudlar och macka hehe, gott och man blev mätt och kunde sedan jobba jättebra.. Haha ett tal på matten är jättebra jobbat! Och idag är det torsdag, alltså snart helg!! Imorrn är det tydligen historieförhör på morgonen och sen projektarbete så tar nog med datan, sen spanska och då ska vi kolla på film självklart på español. Nu ska jag hämta lite rulltårta som jag förövrigt fått nån crush på och sen ska jag plugga lite historia, tjingeling & tjingepling



someday we gonna dance with those lions

Tjingeling! Slappaste dagen på länge, först matte imorse en timma typ. Sedan projektarbete tills lunch och efter lunch.. Käkade sallad på johnséns, åhh det är så underbart! Hade kunnat äta där varje dag, i pomise! Efter det drog vi hem till Malin och hälsade på! Imorrn blir det också hem till henne, på lunchen tillsammans med några paket nudlar ;) Jodå, sen efter skolan drog vi upp till Djupedal och hälsa på... Guud vad det känns konstigt att gå dit, det känns som man går där fast på samma gång att man inte gör det! Sedan hem, käka och sen stallet. Blev lite ridning idag, gick helt okej. Men det va kallt.. Och imorrn följer datan med till skolan, ska jobba med projekt och jag "tror" jag jobbar bättre med egen data som jag kan skriva och hålla på med. Nu ska jag duscha och sen soova, pusselipusspuss



studiedag 24 feb

Jag verkligen älskar att vara brun! Fast man ska vara sådär lagom, så det ser normalt ut. Annars ser det så konstigt ut, om man nu är jättebrun mitt i vintern. Lite lagom är fräsht! Solning idag då, fast innan var jag ute med vovven och efter det så har vi pluggat, kollat satc, ätit och sjungt till våra bra låtar! puss på lediga dagar!!


Såhär kul kan man ha det på en studiedag! Plugg och kylskåpsmagneter, observera att jag är någorlunda brun och inte har nått smink på bilden..



use your love


Börjar dagen med en annan grym låt :) Nu ska jag ta nåt att äta och sen ut med vovven, sedan solning på g. pusss



why do i want you now that i can't have you


puss på låten! nattinatti



oscarsgalan 2009

Bästa film och bästa film efter förlaga blev Slumdog Millionaire och jag har ju faktiskt redan sett den! Såg den under filmfestivalen som va för nån vecka sedan. Åh jag tyckte verkligen om den filmen! "En gatupojke blir uttagen till "Vem vill bli miljonär?" i Indien. Genom svaren på frågorna får publiken inblick i hans dramatiska bakgrund, som rymmer en blödande kärlekshistoria. Det är framgångsreceptet bakom "Slumdog Millionaire" som tog hem hela fem priser på Golden Globe-galan."  Jag tycker verkligen att alla som kan ska se denna filmen! Den är värd det.

Nu ska jag leta efter bilder på alla snygga kändisar och deras underbara dresses! ciao!



you got me going

Är helt ensam hemma nu och sitter med NRJ på i bakgrunden, och är jättesugen på att fixa ny musik till ipoden. Vet ni någon speciell låt som är bra? Jag vet två som jag är total in love i nu, först är det Beyonce - Halo och sen är det Lady Gaga - Eh Eh (Nothing can i say) lyssna på dom om du inte redan gjort!! tjillevippen




i want it that way

Ganska okej dag, läste bara i våran bok på engelskan, lunch och sedan projektarbete och sist idrott och vi ägde alla! Spelade innebandy och vårat lag hette ALG! Köpte lite godis på vägen hem och jag är happy, ledig imorrn! Då blir det solning och pluggning! Och på onsdag får jag förhoppningsvis pengar, och det blir stan på torsdag med projektarbetet. Vem vet vad som man hittar då? Måste iallafall ha ett cerat till läpparna, alla "mina" är slut och apotekets nya Nueva verkar super. Nu ska jag nog hämta mitt godis och kolla på tv kanske, puss så länge.



sov gott alla söta

Att jag aldrig kan sova utan att göra massa annat. Men det är tråkigt att bara ligga här och försöka somna när man ändå inte gör det. Så nu ligger jag med ipoden i öronen, senaste numret av Ridsport special bredvid mig och smörjer in händerna med hand creme samtidigt som jag skriver detta. Imorgon måste jag gå upp halv nio för att gå ut med vovven. Oj vad jag verkligen ser fram emot detta.. Jag får väl gå ut direkt när jag gått upp ur sängen så vaknar jag iallafall! Ännu en ny vecka, en ny måndag. Längtar till tisdag - ledig! Nej nu ska jag fortsätta läsningen och lyssna på mina nyinlagda låtar och fundera på vad jag ska ha på mig imorrn. godnatt



nothing else i can say

Jag har hittat en ny affär som jag ska besöka nästa gång jag är i stan, Mandel. Ligger på södra larmgatan 2 och har märken som Vila, Only, Ichi, Pieces och Object. Självklart hittade jag saker som jag vill ha. Som min mycket efterlängtade Only Skinnjacka, en aspfräck trench med tvärballa skärningar från Vila för 600kr och ett par jeansleggings med zip där nere för 280kr! Men jag som hade tänkt att försöka spara lite pengar.. Får väl försöka jobba lite mer, kämpigt.



Ett hett musiktips: Lady Gaga - Eh Eh (Nothing else I can say)



oh happy day

Jag e rätt glad nu! Fick reda på att min farbror som är i Thailand har köpt en Heidi Klum t-shirt och en Rolling Stones t-shirt till mig, så snacka om att jag är glad! Och inte nog med det så har jag precis ätit massa glass med chokladsås och tänkte snart ta lite rulltårta, oj vad jag inte känner mig tjock, nej inte alls. Idag har blivit en såndär slappdag, har typ inte gjort nåt. Me än att duscha, smörja in med bus, kollat ridsport på tv, One Tree Hill och nu Gossip Girl samtidigt som jag målar naglarna! hej så länge!



they didn't even make a sound

Godmorgon, första morgonen som jag inte hade behövt sätta klockan denna veckan.. Och då kunde man ju självklart inte sova eftersom det lät som att hela huset skulle rasa ibland.. Idag blir det väl mest softa och lite plugg. Igår var jättemysigt hemma hos Lisa ♥. Vääärsta snön kom ju när vi skulle hem, men vi kom hem iaf. Model Lab var askul!! Blev sminkad och fick håret fixat och sedan tog vi massa kort :D Jag skulle lätt vilja jobba som fotomodell!!

Var en snabbis på Beyond Retro igår, och jag diggar den affären! Dit ska jag när jag får mina pengar! Och justja, jag fick mina converse igår också! Köpte det på karltex där bästa servicen fanns! Och om ni planerar att köpa converse så gör det nu, för i april/maj så höjer converse sina priser med en hundring.. Till typ 700 spänn!

Förresten, vill ni ha Veckorevyn nr 5 gratis? Klicka då här! puss



godnatt

Det är när man tittar upp bland stjärnorna som svaren bara kommer farandes.



oj vad fantasin flödar

Nyss hemkommen från Göteborg horse show. Åh vad jag har blivit taggad till att hoppa nu, och köpa massa snygga ridkläder.. ;) Vi åkte in så vi var där när mässan öppnade för att gå runt o kolla när inte alla andra tusen miljarder människor är där och vi hade redig tur. Gick raka vägen till börjes och hitta ett par supersnygga brunrutiga ridbyxor för 300 spänn!! Jag är superglad och nöjd! Men ett av de bästa köpen är nog en sån där huvudvisp typ, en massage grej som man tar på huvudet med. Åhhhhhhhhhhhhhhh vad skönt det är!! Det blev även tre par ridvantar, två ridsport tidningar och en Stallboken. Nu ska jag äta fläskfilé, potatisklyftor med sallad och tzatsiki! Mumsfilibabba, sen väntar Lisen! tjingeling ♥♥

btw så söööööög modevisningen iår, fuck att inte Anna hade den... Dom som gick såg ut som robotar och log inte en enda gång! Urk på dom..



måste sluta tänka så mycket

En rolig sak som jag kom att tänka på när jag satt och pratade med systeryster under hopptävlingarna ikväll var att jag satt och kollade vad respektive ryttare hade för ridbyxor, ridstövlar, kavaj, hjälm, vad för märke de hade osvosv medans syrran inte tänkte alls egentligen. Och jag kunde dessutom berätta massa skvaller om de flesta ryttarna också, typ han och den är tillsammans, det gjorde den, den gjorde det. Tänkte nog endast tre gånger på just ridningen och då var det typ småsaker som: oj vad han rider som om han kör barnvagn, oj vad hon ta hårt i munnen och oj vad han hade foten för långt in i stygbygeln. Har man blivit skadad eller? När och om jag tänker så är det om utseendet och vad de har på sig, om det matchar, är stilrent, plottrigt, det senaste.. Nej, imorrn ska jag försöka tänka bara på ridning, eller ja förutom när jag ska shoppa ridbyxor såklart!



all summer long

Usch vilken lång dag egentligen, men vad fort den flytit på ändå. Skola från 8 till 16 liksom, men det gick fort och bra också för den delen. Hade svenska tal om en "rolig" händelse som hände i Kläppen och det kände faktiskt väldigt bra! Cyklade fort som attan hem i snöfallet och vet inte hur många gånger jag slirade hit och dit med cykeln! Och lagom varm var jag ju när jag kom hem.. Sedan äta och ta det lugnt en snabbis för att sedan åka in till scandinavium och Göteborg Horse Show vid 18, riktigt kul var det faktiskt. Imorn blir det heldag med Linda och systeryster, ska försöka se om jag hittar några ridbyxor också.. Hm.. Ett par nya ridvantar hade inte heller suttit fel faktiskt.

Gick upp vid halv sju och har fortfarande inte gott o lagt mig, visst jag ligger i sängen, men inte har jag somnat.. Istället fastnar man framför datan!! Nej nu får jag skärpa mig, ska ju faktiskt upp om sex och en halv timme.. puss på den



Lisen gästbloggar ;)

Heej heej =D
Lisen här ;) just nu sitter jag i annas knä framför datorn, på geolektionen... sååå effektiv känner jag. menmen är så seg idag så jag hade inte orkat nått annat ändå =P Jag slutar efter denna lektionen men anna måste stanna kvar och hålla ett fint tal om att hon är lika osmidig som jag =D hahahahah.  jag har precis försökt lura min kära kompis sarah men de gick inte så bra tror jag haha. nu slutar jag så PUSS PUSS PUSS på alla söta människor! <3



are you ready to go?

 

Nu lagom till horse show och mässan har jag spanat in ett par Pikeur ridbyxor, gärna en i den modellen på bilden med lägre midja. Tänk er ett par såna brunrutiga eller bruna, jag vill ha! Sedan ett enkelt svart linne från GinaTricot. Åh vad jag vill ha vår, sommar och värme nu! Så man slipper alla varma kläder! Våren och sommaren 2009 kommer bli bäst! ♥



en onsdag för ovanlighetens skull

Nu är jag färdig med svenskatalet och har precis övat en gång och det blev lite under 2 minuter. Rätt bra! Ikväll så har jag pratat med Daniel som är i Thailand och där har dom ju typ bara 30 grader, inte alls lite skillnad från typ 5 minus som vi har här.. Jag vill resa! Aja, farmor var här också och lämnade den bärbara datan som jag ska ha! Så skönt att äntligen kunna skriva skolarbeten och sånt när jag vill och inte bara när pappa är hemma. För vi har inget word på den stationära och jag har inte orkat fixa, massa strul med den datan bara! Nu ska jag sova tror jag, värsta tidigt imorrn. Börjar klockan åtta och slutar fyra.. På kvällen är det horse show! puss o godnatt



hållbar utveckling - kläder

Idag har vi tydligen börjat med vårat projekt i skolan - hållbar utvceckling. Vi ska typ hålla på med det i både geografin, naturkunskapen, samhällskunskapen och svenskan. Soft!! Är med en asbra grupp också :D Hahaha så bäst! En annan sak som är underbar är att vi ska ha om kläder, liksom va? Åh vad jag vill sätta igång nu, NU på direkten!



mary-kate?

Såg på Oprah förut, för Ashley och Mary-Kate Olsen var med och pratade om sin nya bok Influence, som jag SÅ ska ha! Så sitter jag här nu och kollar runt och hittar då denna bilden! Någon som ser att det faktiskt är Mary-Kate? Inte jag iallafall, kollar man en stund så ser ma ju men det tog ett tag för mig iaf!

Här står det om henne också.

Nu ska jag kila till köket och göra min tzatsiki som jag ska ha till kycklingsalladen som mamma gör! puss






beyond retro

Två bra nyheter! Först är det Ramlösa Mango som är supergod, jag gillar abslolut inte typ Ramlösa eller Loka och såna drycker egentligen men denna, mums på den! Och det andra är att Beyond Retro ska öppna i Arkaden, wiho! Jag måste kolla in! De öppnar tydligen den 20 februari, precis innan jag får mina pengar (A) :D



i really don't know

Jag skulle gärna vilja säga att jag mår bra, för jag känner mig lite glad sådär, men så har man ju huvudvärk och halsont och hela köret IGEN! Det var ju bara för någon vecka sedan som jag var sjuk senast.. Så har idag varit hemma, låg och kollade på vakna med the voice imorse tills klockan nio sedan somnade jag snabbt som bara den och sov som en stock till ett ungefär! Nu ska jag börja med mitt svenska tal hade jag tänkt, ska ju ha det imorgon. Jag vet ju ifs vad jag ska prata om, så det blir nog inte så svårt!

Även fast jag inte mår så bra så är jag ändå shoppingsugen!! Alltid alltid alltid, kan någon svara på varför?



all the small things

Tråk dag, var seg som fan i morse och sen så skulle hunden va jobbig så jag blev lite sen, förlåååt Lisen (A) Första lektionen var engelska och vi fick nån bok som vi skulle läsa, rätt okej förutom att jag höll på att somna.. Sedan äckellunch och sedan matte istället för svenska helt plötsligt? Sedan idrott som jag inte va med på eftersom jag känner mig förkyld, IGEN! Stack tidigare från gympan och åkte till stallet, där jag hade sällskap av en söt liten unge! Hon följde med mig överallt och ville "kolla på" ;) En som har en häst i stallet, hennes lilla dotter var det som följde efter mig, ingen nån random unge bara haha.

Rätt soft, har bara en läxa denna veckan! Ett svenskatal på två minuter om något roligt typ. Jag ska nog ha om när jag åkte störtlopp rakt i sanden och jag flög in i gungorna uppe i Kläppen :D

En liten veckoplanering..
Tisdag: skola och stallet
Onsdag: ?
Torsdag: ska hålla ett tal om nån rolig grej på svenskan.., Göteborg horse show på kvällen!
Fredag: Göteborg horse show hela dagen med systeryster och Linda!
Lördag: Model Lab vid elva med Lisen och Gabbi :D stallet och kvällen - LISA :D<3
Söndag: ?



en söndag som denna

Nu har man klarat av både sportlov, fredagen den trettonde och alla hjärtans dag! En vecka som började bra och slutade bra. Jag har hunnit sola och klippa mig en aning för kort, varit i stallet, fikat med Lisa, vart på bio och kollat på i taket lyser stjärnorna, dregglat över snygga saker som jag vill ha, åkt skridskor med Sandra och fikat igen, fikat världens godaste sallad med pappa, myst, promenerat i mängder, tränat, varit uppe halva nätterna, ställt klockan nästan varje dag, varit på melodifestivalen, träffat härligt folk, pratat i telefon i timmar med lisen, slagit rekord i att skicka sms, ätit massa glass. Ett helt underbart lov och nu är jag typ färdig med geografin, känner att jag måste skriva lite till på analysgrejjen innan jag kan sova. Ska även måla naglarna tror jag, försökte nyss med fransk manikyr men det e nog inte så smart att göra det i sängen.. goodnight ♥


underbar låt



i wanna dance with somebody

Nu går det faktiskt lite bättre, efter att jag hittade flaskan med päroncider och den stora godiskålen från inatt! nu blev allt lite bättre. Ska snart gå in o duscha, får ju fint besök snart! Daniel, Elin och Desmond kommer, de åker till Thailand imorrn och ska va där i två månader så vi skulle träffas innan, farmor o farfar kommer också. Mys :D

Btw så hoppas jag vid detta laget att ni fattat att nästan alla mina rubriker är antingen låttitlar eller en text ur en låt ;)



somewhere over the rainbow

Geografi är verkligen inte min starka sida!! Har försökt skriva nu en bra stund, men när det finns roligare saker som msn, facebook osv så går det inte såå bra med skrivandet.. Det är lättare att skriva ett inlägg här, om det hade vart lika lätt att skriva blogginlägg som att skriva ett geografi arbete om ett i-lands och ett u-lands befolkning så hade jag vart färdig för längesen! So long ♥



14 februari ♥

En väldigt överskattad dag! Men mys ändå! Ikväll blir det nog jag och Lisen som har filmmyskväll med aladdin hjärtan, glass o chokladsås och noblesse. Vi ska bli feta är dagens mål :D Hahah.

Nu stter jag och pluggar geografi, ska ju lämna in ett arbete om befolkning på måndag. Så ojättekul! Men det funkar, har nu iaf fattat lite, det gjorde jag ju inte förut :P Allt går med bra musik på!

Nej nu ska jag nog äta pannkakor om dom är färdiga och sen fortsätta plugga lite för att sedan kila till stallet. Får väl avsluta med den överskattade meningen: GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!! ♥♥♥



happy valentine's day!

Glad alla hjärtans dag till alla söta underbaringar där ute! Får väl se hur dagen blir, vet att jag ska till stallet iaf. Skulle vart rätt soft o fixat nya dojjs också, ett par vita converse! Åh vad jag är pepp på ett par nu! Nej nu ska jag fortsätta prata med lisen och titta på scrubs, a lot of love ♥♥

btw så är äntligen fredagen den trettonde slut, thank god. och jag borde kanske försöka vrida tillbaks dygnet innan skolan börjar. ett förlängt lov hade INTE suttit fel..



lite sånt som jag gärna skulle vilja äga

 

Eftersom mitt abonnemang äntligen går ut i början av april så tänkte jag skaffa en LG Viewty, eftersom den är den billigaste touchen som du kan få just nu haha. Sedan är det en Adidas tröja, ohja vad jag vill ha! Sedan ett par slimfit jeans från Levi's. Vita converse på det och sedan ett par röda sneakers från RaceMarine och sedan en mini-pc från Acer! Tack så mycket till den som lämnar detta vid dörren imorrn, jag ska för evigt vara dig tacksam!



valentine's day

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag hade gärna velat ha dessa söta trospaket från Hanky Panky och en ask Aladdin hjärtan! Lite kort varsel kanske, men jag nöjer mig med chokladen ;) Nu ska jag äta tacos med den underbara guacamolen och senare ska jag träffa Lisen, mys ♥



visst har jag snygga ben?

Ja jag vet att det har blivit många inlägg på lite tid, men min hjärna arbetar verkligen nu. När den egentligen borde sova. Men när man börjar tänka så börjar iaf jag tänka övermycket. Om allt och ingenting, och oftast är det mitt i natten som jag så fint filosoferar ;)

Som mitt förra inlägg, då hade jag suttit och pratat med Lisa på msn och smsat med Lisen och jag kände mig bara så depp. Varför vet jag inte, kanske hade samlat på mig så mycket inombords som behövde komma ut. Och när jag då lyssnade på den underbara musiken så bara allt släppte. Verkligen allt.

Nu känner jag mig tom och trött, ska nog gå o lägga mig nu med min ipod.

Allt, inget & over and out.




hallelujah

Wherever you go whatever you do, I will be right here waiting for you. Whatever it takes or how my heart breaks, I will be right here waiting for you.

Underbara, älskade, bästa. Jag finns alltid här för er, all kärlek till er ♥

Att musik kan göra så att man släpper allt.. Just nu också! När livet känns så bra på ytan, det kanske inte är så bra på insidan trots allt.



en torsdag på sportlovet!

Idag var det först klippning, det blev kortare, lite snelugg, lite uppklippt, lite kortare! Jag är nöjd! Sedan lunch på johnséns med pappa, mys :D Sedan stan och heden med Sandra! Skridskor ofc!! Haha och vi var grymma, det var bara jag som trilla en gång haha. Efter typ en timma på isen gick vi till Fröken Olsson och fikade! Varm choklad, kladdkaka och vatten ;) Bussen hem och sedan letade vi igenom halva mölnlycke efter godis, närmare bestämt center. Till slut hitta vi! Sedan hem och äta middag och sen till stallet och nu är jag hemma typ!

Jag och Sandra!



this is the start of something new

Varför ska man hitta så mycket snyggt när man är totalt pank? okej, från början - vita Converse, vita tygskor från H&M, ljusa DrDenim jeans, svart skinnjacka från Only, mörkblå kofta från Only, silvrigt armband från H&M, grå tunika/klänning från Only och sist en vit blus från H&M.

Nu ska jag vika och hänga upp alla mina nytvättade kläder, som förövrigt tar upp hela min säng, in i garderoben innan jag kan lägga mig o sova, det är ju bättre att ha allt på sängen egentligen. Man ser ju vad man har för nåt då ju! Smart..



i taket lyser stjärnorna

Dagen började med att lisen väckte mig precis innan tio då klockan skulle ringa, steg upp och ringde och bokade tid för solning! Sola med Lisen, hem och käka frukost, duscha o allt. Bokade även klipptid imorrn! Vid kvart i tre tog jag bussen till stan och mötte upp Lisa. Vi gick och köpte nytt puder och fransk manikyr-set från Depend på kicks och sedan åt vi på paprika! Myspys och gott! Sedan lullade vi runt lite och Lisa hita en übersnygg väska och skor och sedan drog vi runt och köpte biljetter till bion och sedan satte vi oss på Mackedonken och Lisa fick en överfull glass med chokladsås som hon hällde över i princip hela sig ;) Bion var bra, fast boken är bättre men mysig film ändå, sen ville jag bara hem och krama om mamma (A) Nu ska jag måla klart sista lacket på naglarna och sedan sova. Puss på den




i will be right here waiting for you

Facebook laggar sönder, jag får halva meddelanden på msn och jag är proppmätt! Sportlov äger och jag blev precis utnämnd till snigel av Lisa haha!! Jag har varit värsta duktig idag faktiskt! Upp tidigt (!!!!) och bussen till stallet, rida, bussen till centrum, träffa Gabbi och Lisen vid terminalen, gå till friskis, träffa Kajin, träna en timma typ, gå hela vägen hem med ett stopp på lill Ica och sedan hem. Jag har gått såå jävla mycket idag, känner mig riktigt duktig!! Imorrn blir det soft, hoppas att få sova ut och sedan stan med Lisa där vi ska shoppa, fika, vara bäst och ha kuligast och sedan bio - i taket lyser stjärnorna! Mys på den du! Nu är farmor, farfar och wille här, ciaoo



fuck off

Lagom svårt att somna inatt! Och eftersom Lisen inte heller kunde sova så smsade vi till varandra! Men till slut så somnade jag och vaknade vid lite efter 10. Upp och duscha och göra mig iordning sen stallet en snabbis, bussen hem pratandes med Lisen hela vägen. Sedan ringde Malin och hon ville att jag skulle komma och hälsa på så det gjorde jag och vi spelade Wii tills batterierna tog slut för då drog jag vidare till Viktor!

Imorgon är det stallet tidigt och sedan träna med Kajin! ciao

 

jag vill ha! men ska höra med folket som ska till Thailand om de kan kolla efter bl a såna tröjor där, eftersom det ska finnas mängder! för jag vill verkligen ha!!



this is how we party

Mycket att säga, men lite att skriva. Först och främst - sportlov!! Sen - fredagen var absolut bäst! Igår var det stallet och sedan melodifestivalen, rätt soft men var så jävla trött så jag höll på att somna när Caroline af Ugglas sjöng :P Innan melodifestivalen var vi på skybar haha och efter melodifestivalen var jag hos Lisen. Och igår vid 01.00 hade jag inte sovit mer än sammanlagt två timmar sen fredag morgon klockan 07.00. Men ändå kunde jag inte sova länge.. Vaknade i omgångar men gick upp vid halv ett och då kom Johan (min morbror) och Linda på besök :D Sen åkte vi till Båtmässan och jag hittade en übersöt stickad tröja, men nej.. Jag får leta vidare. Sen om ett tag så kommer nog Lisen hit, de är o tränar nu men jag palla inte och hann inte heller för den delen. Förresten så såg vi bde Bert Karlsson och BJÖRN GUSTAFSSON igår!! Haha Bert är tönt, men wtf liksom BJÖRN <3




you make my day!

Ni är få men ni är bäst, ni är de som förgyller min vardag! Jag kan vara så jävla jobbig och hemsk, men ni finns alltid där.

Nu har jag fått massa heta tips på massa söta affärer i Göteborg, så det blir helt klart ett besök in till staden på lovet. Även fast jag inte har några pengar kan man gå och kika lite ;) Hehe, det brukar ju går bra (a)

Nej nu ska jag fortsätta plugga om ideologier och spanska grammatik. Det suger och jag suger och min självdiciplin är sämst, mitt humör är sämst och jag är tvärtrött. Inget roligt alls idag känner jag, men det får duga. Solen skiner inte alla dagar.



torsdagen den femte februari

Ja idag är det iallafall torsdag! Även fast jag tror att det är fredag? Helt fel i dagarna. Men bara EN dag tills det är sportlov!! Äntligen! Idag har dagen vart soft, helt ovärd egentligen. Kom dit innan åtta och då är svenskan inställd.. Började nästa lektion, naturkunskap, vid 10.10 och sen lunch och sedan matte en timma. Slutade tjugo över ett eftersom min sista lektion, geografin, också var inställd. Verkligen ovärt att ensa gå i skolan. Kunde pluggat och sovit istället!

Nu ska jag äta och sen till stallet. Tre hästar idag igen, men blir inte någon riding överhuvudtaget. Bara massa fixning och skit, måste hem o plugga sen.. see ya later 



i feel anxiety

Jag är verkligen inte pepp på allt längre. Inte på nåt, inte någonstans. Och det mesta är väl skolans fel. Allt plugg och skit man får ger en bara massa ångest som gör att man bara blir deppad. Jag behöver verkligen ett lov. Bara det att lovet kommer gå skitsnabbt och sen kommer skolan igen, med alla krav.. Ovärt!

Varför kan man inte fortfarande vara typ tre år gammal och bara bry sig om att sandslottet blir fint typ.

Jag & bästaste Lisa, finns ingen som du <3



oh it's wednesday

Jag var helt säker på att det var torsdag nu när jag skulle börja skriva. Men så kommer jag på att det faktiskt bara är onsdag.. Annars hade det ju vart helg snart. Åhh suck. Skolan var annars okej. Jag är rätt säker på mina indval nu iallafall. Det blir första val: organisation & ledarskap + meditation & stresshantering. (höst och vår, varsinn 50p kurs). Det får bli som det blir!

Imorse såg jag Kenza på vakna med TheVoice och igår så var Elin Kling med och lottade ut en tvärfin Mulberry väska som jag gärna hade velat ha!! Och jag måste säga att jag börjar gilla Elin mer och mer! Hon och Lauren Conrad är mina favoriter för tillfället!




indval och inriktning

På torsdag ska induviduellavalen och inriktnings-lapparna vara inne. Och då ska man ha bestämt sig.. Inriktning blir ekonomi och sedan marknadsföring i trean skulle jag tro. Indval blir nog ung företagssamhet, leda jämt eller ledarskap och organisation eller typ webdesign eller nåt. Åhh jag vet inte. Får prata med nån lärare imorrn!

Att det ska vara så mycket val, först vilket gymnasie och vilken linje. Sen estetisk verksamhet, sedan inriktning och indval. Sedan inriktning igen och nya indval. Sen vad man ska göra efter studenten!? Haha, i-landsproblem! Men det svåraste måste ju vara när man ska bestämma vad man ska ha på sig på morgonen! Eller typ hur man ska ha håret, ännu värre i-landsproblem. Vi har det nog rätt bra här borta i kalla i Sverige ;) Tänk på dom fattiga barnen borta i Afrika haha!

Jag e hungrig nu, ska nog käka nåt och sen soova! goodnight  ♥♥



det är galet!

Ovärd dag. Ingen roligt alls. Eller jo allt annat förutom själva plugget och skolan var najs, alla personerna for example ;) Slutade tio i fyra och var hemma fem över! We like bussar!!

Nu har jag suttit och försökt göra fransk manikyr som bara går åt helvete! Ser ut som fan haha. Men så går det väl när man inte kan vänta på att det ska torka.. Så har suttit och kollat på lite väskor och jag har hittat måånga snygga. Det och skor blir nästa månads inköp ;)



Nästan alla är från Accent, förutom den längst ner i mitten den är från H&M och den ser ut som en sån Mulberry Bayswater. Me want! De kostar allt från 249- 399kr.

Nu ska jag fortsätta plugga o ha videosamtal med Lisen ;) puss på den 



vilken dag!

Denna dagen har vart rätt bra. Eller ja efter lunch blev den bra och sen har den var bra typ. Stallet rätt sent, men jag red ut med Mikaela och Pippi så det var jättemys! Men tvärkallt!!!! Sitter och fryser ännu.. Ska nu bara spara svenska arbetet och sen så skicka det till Lisen så ska jag duscha tror jag. Varmt och skönt :D Sen ska jag krypa ner i sängen!

Imorrn är det bokdag på förmiddagen och sedan vanliga lektioner efter lunch. Börjar 8.30 och slutar 16... Ibland kan skolan vara riktigt riktigt hemsk!



something going on

Ärligt talat. Jag skrattar nog aldrig så mycket som jag gör när man är med farmor och farfar. Som igår så var dom här och åt mat och så. Så sitter vi där på kvällen och är sociala, pratar och har på teven. Och såna diskutioner som dom har kaningen annan ha. Ojoj haha! Nu kommer jag inte ihåg vad vi prata om men kommer ihåg en sak som var en aning speciell haha. Pappa och farfa sitter och diskuterar, det är reklam på tv men så börjar filmen igen och då säger pappa mitt i diskutionen:
- Han är helt rubbad.
- Nä inte jag. (farfar)
- Nej inte du, han på teven. (pappa)
Snacka om att jag asgarva eller!!! Låter kanske inte jättekul nu, men asså man borde nästan filma när odm pratar. Allt dom säger låter såhär i princip!

Nu har vi också beställt biljetter till Göteborg Horse sShow, blir på fredagen på dagen. Snyft, jag missar skolan (A) Haha, så då blir det hoppningar, hopp clinic med Roffe och massa shopping ;) ♥



teenage dirtbag

Jovars, dagen har varit rätt okej. Har vart på elgiganten och köpt en extern hårddisk på 500GB och en trådlös router men det verkar inte funka.. Så det blir nog ett byte av den imorrn. Sedan käka på Burger King och sedan ut till havet, och just nu är jag riktigt pepp på att antingen resa utomlands en vecka eller att hyra en stor segelbåt en vecka! Tänk er att ligga o glassa på en båt ute på havet när det är strålande sol och inte ett moln på hela himlen och varmt är det. Ohja vad härligt!!