only four days left

Soft dag, började åtta och slutade vid halv tolv eller nåt. Stack då in till stan med Gabbi och Lisen. Köpte en supesöt vit kort klänning som man kan ha till lite allt möjligt och sedan blev det också ett par asfräcka sunglasses från H&M för halva priset, ynka 30kr! Så värt! Ingen joggning idag, helt slut, sov knappt nåt inatt.. Men imorrn blir det stallet och en joggingtur på kvällen.

Ganska skön vecka och nu bara fyra dagar kvar till lovet, fyyfan vad skönt med lov!!! Snart blir det duschen,sedan plugg och sist sängen!  



sommartider!

Säger bara sommar! Min finfina vita klänning och detta, fast en mycket kortare jeansjacka och så ska gladiatorsandalerna vara bruna! Och just nu vill jag inte ha något annat än sommar!

Gladiatorsandaler från Eurosko, väska från H&M, örhängen (som jag faktiskt köpt idag!) från H&M och jeansjackan från ellos.se!



skolavslutningsklänning & jacka!

Superglad. Det är jag nu! Har vart på allum idag och hittade på VeroModa min skolavslutningsklänning :D Vit och jättesöt! Tänkte ha en kort ljus jeansjacka och ett par bruna gladiatorsandaler till! Har redan hittat sandalerna men inte köpt dom. Klänningen kostade 299 kronor, såå värt!

I fredags köpte jag min älskade Helly Hansen jacka! Hade innan kostat 2399kr men var nu nedsatt till 1199kr! :D Var även en sväng på Rusta och handlade lite smått o gott, såsom t.ex. detta:
- Dove schampo och balsam för färgat mörkt hår från Rusta
- Dove lotion med brun-utan-sol från Rusta
- Adidas deodorant från Rusta
Och detta idag:
- Svart bh från H&M
- Hårsnoddar från Glitter
- Örhängen från H&M
- Vitt diadem med rosett från Glitter
- Maybelline puder från H&M
- Två Depend nagellack, silvrigt och guldigt glitter från Kicks
nu ska jag plugga lite naturvetenskap, puss



every breath you take

Jag ska bli värsta träningsnörden! Bara idag har jag tränat typ tre gånger, först idrott där vi hade redskapsgymnastik och då gjorde vi volter! Satans vad kul det var! Sedan efter skolan stack jag och Gabbi till friskis och tränade lite på gymmet och nu har jag vart ute och joggat. Jättehäligt! Ska nog försöka jogga varje dag, riktigt härligt att springa i skogen med bra musik i öronen :) Och jag har minskat såå mycket med godsakerna, visst idag har jag ätit en liten chokladpudding men annars så är det inget mer! Så jävla stolt är jag över mig själv att jag klarar detta! Imorgon blir det skola och sedan efter skolan ska jag och Gabbi åka till Kållered så ska jag köpa min Helly Hansen jacka! :D Sedan blir det stallet, och jogga på kvällen! tjingeling



våffeldagen är idag, inte igår!

Har precis kommit hem från ett step pass på friskis, riktigt kul faktiskt! Behövde verkligen träna, har ätit nästan hela dagen. Fast inget onyttigt, eller jo lite glass i solen på altanen när jag kom hem förut. Men åt först vid sju, sedan vid halv elva, sedan vid två och sedan vid halv fem och nu ska jag äta våfflor! Åt med älskade Lisaflisa på Johnséns förut och sedan solade vi, sjukt varmt men skönt!


Åh vad jag hade velat ha idag! Jeans från Bikbok för 499kr, Heidi klum tisha finns på Shestore för 199 och även på nelly.com för 249kr, vita tygskor från H&M för 129kr och en svensnygg väska också från H&M för 798kr! Och en svart kofta till och sedan skinnjacka och pilotbrills!

Nu väntar våfflorna och sedan duschen, förresten så trodde mamma att det var våffeldagen igår så vi åt våfflor redan igår! men vad gör det? våfflor är ju så gott så det kan man äta två dar i rad så det va rätt bra mamma ändå haha!  pusspuss



we all live in a yellow submarine

En litenliten önskeoutfit såhär på måndagskvällen, och ja jag gillar gult, sådetså!

Adidas tröja från Stadium för 699kr, svart linne med spets där bak från TopShop för ca. 180kr, jeansshorts från BikBok för 299kr och söta gula sneakers från Stadium för 199kr. Tänk ett par snygga pilotbrills till detta och en glass i handen chillandes med undebara polare, ohja!

Sorry för väldigt dålig uppdatering, men har inte orkat skriva nåt nu när jag vart borta för allt har vart samma. Gå upp tidigt, äta, åka skidor, äta, basta, kolla tv, sova. Med undantag för annat skoj! Men nu är jag hemma och dagen har varit redigt bra! Cyklade till skolan imorse med brillsen på!! Soft dag, 8-12.45 och vi gör inget jättejobbigt eftersom vi har språkvecka. Och dagens braiga sak är att jag INTE ätit något godis överhuvudtaget. Och jag har tränat! Cyklat, pumpat däcken, tvättat cykeln, höjt sadel och styre, impregnerat flera skor, tvättat mina sminkborstar och vart mycket i den underbara solen :D Nu ska jag fortsätta kolla på Vänner och sen blir det 90210! pusselipuss



dancing in the sunshine

Nu är vi uppe i Hovfjället. Jättefräsch fräsh stuga, typ helt ny och det bästa är att det finns BASTU :D Haha och jag och syrran har fått varsitt rum med två sängar i varje så jag var smart och satte ihop de till en dubbelsäng! Men så nu ska jag basta varje dag! Imorgon blir det upp och åka skidor :D Värsta fina vädret är det också, sol och klarblå himmel. Eller ja nu är det mörkt men innan, och imorrn ska det tydligen vara likadant! Nu ska jag in i bastun, pussen




what a beautiful day!

Vilken förbannat underbar dag! Sol och varmt, fast bara i solen.. Men ändå! Saknade mina solbrills vid ett flertal tillfällen. Nu ska jag nog fan alltid ha dom i väskan! Helt okej skoldag också, lite för flummig och lite för omotiverad till plugg men så ska det också vara ibland, eller rätt ofta nuförtiden :P
En liten somrig önskeoutfit! Vita små tygskor från h&m, jeansshorts från Topshop, söt trekvarts-arm tröja från GinaTricot, ett par tvärfräcka Rayban wayfarers och en svart liten väska från h&m. Har ju faktiskt ett par såna Rayban någonstans hemma men hittar de inte..



sommar och sol!

Godmorgon! Härligt väder idag! Ska snart sätta mig på cykeln och möta upp Lisen och Gabbi. Har massa tråk lektioner idag, naturkunskap typ två gånger, geografi, samhäll, svenska. Really fun. Men nu har jag min älskade ipod igen! :D Nej nu måste jag kila, puss så länge!



underbara vårväder!

What a day! Kom lite försent eftersom jag inte kunde ta bussen - inga pengar. Så fick gå men det va rätt soft det också faktiskt, solen lös och det var vårväder. UNDERBART! På spanskan så började vi läsa en bok och jag övertalade till att vi fick sitta ute och läsa, så jag och Gabbi satt på balkongen uppe vid våran korridor och myste i solen! På lunchen käkade vi, skrev ut konstanalysen, lånade "Modeboken 1900-2000" som är min nya läsning ett tag framöver, hämtade ipoden och sedan hade vi rätt ovärda lektioner. Efter skolan - stallet. Men orkade inte rida för jag hade inte ätit nästan något och var trött så vi skippa det idag. Var hemma lite innan sju. Nu sitter jag och renskriver svenska novellen och kollar på "Den rätte för Rosing" och är inte Hugo bara fööör söt? :D

Jag blev helt lycklig av att sitta i solen, så sedan skutta jag runt och hoppa och höll på haha. Jag är ju såå normal också ju ;) Nu ska jag läsa lite samhäll, plingaling tingaling



känn en doft av kärleken

Det finns nåt som alltid kan få mig att gråta, både negativt och postitivt och det är Lejonkungen! Har alltid älskat den filmen och älskar den fortfarande. Alla underbara låtar både på svenska och engelska, i love ♥ Ni får två underbara låtar bara för att de är så underbart bäst.






i'm proud of myself for once

Har faktiskt gjort rätt mycket idag. Skola, lämnat in ipoden som krånglat, solat, städat hela rummet noggrant och då menar jag verkligen överallt typ! Sen så duschade jag, rakade benen, peelade, hade ansiktsmask och hårinpackning i håret. Visst jag duschade väl i en halvtimma och då blev ju inte pappa eller mamma så jätteglada. Sen så fönade jag och plattade håret, prövade lite olika frisyrer. Städade lite till och nu åt jag precis upp min Frutz glass :D Har ännu inte börjat plugga.. Och jag ska ha gjort en konstanalys tills imorrn. Har nog lite historia också, men det löser sig! It always do. Nu - konstanalys och coca cola! tjingeling tingeling

Om ni som är i Thailand läser här så kan ni kolla på denna bilden! Bara lite tips på vad ni skulle kunna kika på till mig när ni ändå är där nere ;)




det var alldeles för länge sen vi sågs

Det enda jag ser fram emot på måndagar är 90210 klockan 20 på Tv400! Annars är måndagar helt värdelösa!! Men dagen var okej, först engelska, lunch, svenska och sedan idrottsprov. Provet gick nog helt okej, kändes som ett av de bättre proven iaf. Efter provet stack jag och sola så nu är jag ännu lite brunare! Snart blir det duschen och efter det 90210 men först plugg och tv!

Lauren Conrad, lika snygg som alltid!



true new colours

Har färgat håret igen nu! Blev mörkare och brunare, är mycket nöjd :D Ska nu försöka fortsätta plugga till idrottsprovet imorgon.. Men soft vecka för på torsdag åker jag till Hovfjället och åker skidor! Imorgon efter skolan tänkte jag sola  och sedan plugga, tisdag är det stallet och onsdag blir det plugg och spinning med Sandra! Nej nu blev jag lite hungrig, kram så länge





when the sun comes down on me

Idag blir det plugg, hämta farmor och farfar och färga håret. Måste verkligen färga om det nu igen, utväxten börjar komma och jag vill ha en mörkare brunare nyans, inte så rödaktigt som det är nu. Men först en liten önskeoutfit! Shortsen har jag redan från förra sommaren men sandalerna skulle inte sitta fel tillsammans med linnet! Btw så är det äntligen sol! Vaknade av att solen verkligen sken in genom fönstret!

Allt från H&M och de hade inte suttit fel i min garderob!



i know sometimes it's gonna rain

Här ska det spars ihop pengar! Har fyra saker som jag är desperat behov av just nu och det är en svart skinnjacka troligtvis från Only om jag inte hittar någon annan, en svart adidas tröja, en ny mobil - en LG viewty som jag är totalkär i. Kände på den idag på Media markt och jag ska verkligen ha den, underbar är ordet. Sedan har jag nog någon sorts av förkärlek till Helly Hansen, hittade en råsnygg jacka idag på Sports oulet i kållered idag och den ska jag bara ha, punkt slut. Jag gillar det stuket med seglarjackor och hela deras allt typ. Tänkt HH jackan, bruna ben, shorts and the perfect sunglasses på en båt mitt ute på havet med vinden i håret och solen vid horisonten, så ska min sommar se ut. Så det så.


NU blir det satc och sömn, bättre sent än aldrig!



time is precious

Glad, ful och trött. Så känner jag mig nu! Glad för att jag hittade min skiva med photoshop på, så äntligen har jag photoshop på denna datan också! Och om någon känner för det så finns skivan även att låna nu ;) Ful för att jag känner mig ful bara, värsta softaren med mjukiskläder och helt nerdegad i sängen. Och jävligt trött också, ändå gick man inte upp förrän halv tolv typ. Senare idag kommer farmor och farfar hem från Thailand, så äntligen kommer mina tröjor. Jag vill se dom nu!!

Melodifestivalen var kass, like always. Efter ett avsnitt av sex and the city blir det skönhetssömn och sedan plugg och hämta f&f på landvetter. puss & kram



en del av mitt hjärta

jag har verkligen inget att säga, helt tomt. vill bara gå i ide. pallar inte mer.

Du vet att du lever i 2009 när ;
1. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dag.
2. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
3. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
4. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
6. Du läser listan flinar och nickar.
7. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
8. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
9. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
10. Nu skrattar du åt dig själv.
11. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde

tillsammans är vi starka!  ♥



sommar, sommar & sol

Vilka vårkänslor man fick idag!! Solen sken, himlen var blå och det var härligt och skönt! Det är så det sak vara nu, inte massa snö och skit. SOL! Skola och sedan stallet, red dressyr och jaa vad det kändes i magen! haha nu måste jag börja träna, spinning? Kudden väntar, puss


vadå inte gölligöll??? :D



a happy moment

Då var både projektedovisningen klar och spanskaprovet gjort. Bara ett prov, ett tal och en inlämning kvar. Sen helg igen!! Redovisningen gick faktiskt jättebra! Vi var jätteduktiga :D Spanskaprovet ska vi inte prata om.. Haha. Var hemma lite efter fyra, kolla på tv samtidigt som datan var framme och sedan somnade jag som en barn haha. Såå härligt var det! Vaknade upp av att det var mat och nu är jag jättejätteglad för jag hittade rulltårta och cola! :D Nu blir det vänner och rulltårta, pusss



peoples always leave

Tjejkvällen igår var jättemysig! Idag blir det bara plugg, plugg och ännu mera plugg. Två redovisningar, två prov, en inläming och läxa på det. Jag känner att jag kommer dö, snart. Nej nu måste jag fortsätta om jag någonsin ska bli färdig. ♥



get sleep tonight

Tvärtrött är jag. Blev först väckt vid halv åtta av att syrran höll på att fixa nåt med teven och drog och hade sigi sladdarna, och då började ju vovvarna leka, på parketten!! Det låter som in i helvete!! Sen så är kan dom ju inte vara tysta utan ska gå runt och sjunga och prata jättehögt nära mitt rum och sen så börjar pappa såga utanför också.. Jag hade lika gärna gått upp vid nio eller nåt, för jag har ändå inte kunnat sova. Gnällignäll. Men ikväll blir det tjejmiddag hos Malin, ska laga mat och sånt tillsammans. Åh jag är sugen på tacos, får se om dom andra är på det också! Nu - stallet, pusss



wonderland

Snart snart snart är det sommar och sol! Och jag har hittat två jättesöta nyinkomna bikinis från Wonderland (nelly.com), båda kostar 278kr för både över och nederdel! Om ett tag kommer lisa och då blir det hemmalagad pizza. MUMS!



i like it rough

Soft skoldag idag faktiskt, även fast vi hade matteprov som för övrigt gick okej. Jobbat mycket med projektet idag, soft! Efter skolan åkte vi till stan och åt choklad-chock glass för 15kr. Såå värt! :D Fick köpt en vit blus från H&M, en blå tröja från GinaTricot som jag har i en annan typ aprikosfärg (som jag älskar!), och en grå kofta från Only. Sedan kollade vi på bilderna från model lab och jag va inte nöjd med någon egentligen, men det blev två bilder iaf som är helt okej.

Imorrn blir det skola och på kvällen kommer Lisaälskling hit :D<3 puss på det!






vår & sommar, please!

Åh vad jag har tröttnat på det mesta nu.. Kallt, snö och regn, skolan, massa plugg.. Det enda som är bra nu är att det är ljust när man går till skolan och när man kommer hem, och alla underbara polare!


Jag vill ha sol och värme! Åh vad jag längtar.. Nästan allt ovan från H&M förutom skorna, Stadium, och mobilen. Nu ska jag fortsätta med mattepluggandet, prov imorrn. Men jag orkar knappt bry mig.   Puss & tjingeling



take on me!

Hahaha, jag vet inte vad jag ska skriva och jag är helt slut. Blev föst väckt vid två nån gång inatt av att Wille satt bredvis sängen och gnällde.. Sen vid fem igen när pappa gick upp för då skulle Wille ut till pappa så då gnällde han igen.. Sen smsade Patricia vid åtta imorse och sen kunde jag inte somna om :P På lunchen åt jag, Lisen och Patricia pizza på Victoria, myycket gott :D Sedan lite bilbioteket och sedan teori på gympan. Efter det stallet, dressyrade idag och det gick fett bra! Imorgon går jag nog upp tidigt och åker till stallet innan vi börjar vid halv ett så har jag det gjort sen! Tråk dag imorrn annars och jag saknar min Lisa! ♥ tjingelingen



when the lights go down

Jag är lite lagom trött, kom hem vid tre inatt och sen så blir man ju självklart väckt vid halv sju imorse och sedan ännu en gång när wille ville leka vid åtta tiden och sedan när pappa började såga utanför mitt fönster vid elva. Jätteskoj verkligen! Håller just nu på att göra mig iordning, ska till ikea och köpa persienner eller rullgardin till mitt rum, så att jag kanske kan sova lite längre, om man nu inte blir väckt av annat...

I fredags drog jag och Lisen till stan och där inne mötte vi upp Lisens kompis Sarah :D Fick köpt lite, två vita linnen från JC, skosnören, en powerade, concealer och hårspännen från H&M och sedan åkte jag spårvagn till pappas jobb och fick gå på den oöppnade bron! nej nu ska jag göra mig färdig, puss