som ett jävla dagis

Vaknade för tidigt idag av att mamma på nåt sätt fick på larmet på bilen.. Sedan skulle pappa självklart ut och hammra på garaget vid halv tio, precis nästan bredvid mitt rum. Suck, så det blev ingen sovmorgon idag inte. Men det var rätt bra för då kunde jag åka till stallet tidigt och sedan vara hemma när Lisen skulle vara inne på msn :D Klockan 14 våran tid och klockan 8 hennes tid, jag vill till USA nu btw! Bara så ni vet liksom. Sen efter middagen åkte jag, mamma o pappa och kollade på soffa på EM, Mio och IKEA. Hittade två snygga eller ja en grupp med en tresits och en tvåsits på EM som jag vill ha!! Fortsättning följer.. ;) Sedan handlade vi mat på Coop, och jag lurade mamma till att köpa både drömrulltårta och choklad - MUMS! Jag kommer bli såå tjock typ snart. ciao



28 december

Har idag vart i stan med Gabbi och shoppat lite på rean :D Var först i Nordstan och det är verkligen som alla säger, ALLT folk är på GinaTricot. Där var det proppfullt, men ändå hittade jag två riktiga fynd!




Först: en svart kjol från GinaTricot för 99kr (egentligen 199kr), t-shirt också från GinaTricot för 49kr (egentligen 99kr). Maybelline puder för 89kr på H&M (egentligen 119kr), concealer för 39kr också H&M och sedan en kameraväska från OnOff för 119kr till min nya lilla kamera :) Köpte även Nivea rengöringscreme och tre par trosor för 29.90 kr styck på H&M. Ett par svarta, ett par rosa och ett par röda. Imorgon får jag ännu mer pengar så det blir nog ännu mer shopping nästa vecka :D Behöver trots allt lite nytt till nya året + att det är ju rea hehe ;) Nu ska jag kolla på tv och sen sova. Imorgon äre stallet och sova :) love



three days after x-mas

Idag var jag uppe så tidigt som halv åtta! Det va inte roligt, men var rätt mysigt när man väl var uppe i stallet :) Släppte ut hästarna i gråa och fixade och red sedan Py och innan vi åkte hem fixade jag lunchen också. Ett soft sätt att tjäna lie pengar ;) Sedan hem, träffa Malin, käka på Sibylla hehe och sedan träffa vi Gabbi och gick hem till henne och spelade Guitar Hero World Tour och jag sög som vanligt :P

Imorgon blir det stan och mellandagsrean tillsammans med Gabbi! Fast har inte så mkt pengar att handla för, då jag inte får pengar förrän på måndag. Men det blir nog stan några gånger nästa vecka också hehe :D Älska rea! Inatt ska jag se om jag kan hålla mig vaken så jag kan prata lite med Lisen på facebook eller nåt, var så länge sen vi sågs nu!  pussar ♥



26 december

Jag bara älskar min nya ipod! Den är bäst och den är rosa ♥ Men har bestämt att jag ska köpa ett fräckt klisterskydd till den för 125 spän, så slipper man repor och sån skit. Det lutar åt att det blir en sådan här <--. Finns på bluebox.se. Men jag hittade ingen annan färg eller motivgrej som jag gillade. Det braiga är att man kan sätta på den, ta bort den, sätta på den igen om och om igen :) Imorgon är det upp tidigt, ska ha utsläppet vid halv nio. Soft med lite pengar ;) Förövrigt så kunde jag inte sova inatt, somnade nog inte förrän halv fyra/fyra. Sen försökte de tvinga upp mig innan elva, men neeej. Klockan tolv gick bra hehe.

pusss



juldagen

Hoppas ni har haft en mysig jul än så länge, det har jag! Gick upp vid kvart över tolv idag, så skönt att sova! Här kommer lite bilder från igår :)


Julklappsöppning!


Pappa & Desmond!


När vi ska göra någon lek typ ;)


Mina julklappar!

En svart Samsung kamera, vantar, t-shirt, rosa ipod, pengar, nagellack, presentkort, ansiktsmask, örhängen, hårband och stativ.

Jag är nöjd :D Men ska ju fira jul en gång till efter nyår. Får se vad som väntar i paketen då ;)

love ♥














oh it's christmas

Nu har jag lite christmas feeling iallafall. Nu när man öppnat alla julklappar ;) Och jag är supernöjd och superglad för allt, tack så himla mycket allihopa! Fick det mesta som stod på önskelistan iår, så nu är jag redo för år 2009!

Jag har fått:
- En ROSA ipod 8gb =DD
- En kamera :D
- Pengar
- Presentkort på Kicks
- Stativ till the big camera!
- Nagellack
- Ansiktsmask
- Örhängen
- Hårband
- Vantar
- T-shirten jag nämnt innan, den vita med en pussmun på!

Det var nog allt! Och jag är meganööjd (Y)




24 december - julafton

No christmas feeling at all, inte nu iaf.. Men det kommer väl snart. När man sitter där framför Kalle tillsammans med familj och släkt. Blir nog mysigt! Äta god mat, massa julgodis, julklappar:D Nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning. Ha en riktigt mysig julafton allihopa! Take care ♥



23.43

17 minuter kvar till julafton gott folk! Jag längtar, men känns helt sjukt. Julafton imorgon? Något som vart så långt bort är plötsligt nära. Hela året har vart sjukt och fortsätter vara sjukt. Får hoppas på en bra jul, uppdaterar imorgon också. Ofcourse! Det kliar i fingrarna om jag inte får skriva åtminstone en rad eller två. Oj nu är klockan redan 23.45, vadå att tiden går fort? Eller jag som segat med att skriva dessa få orden kanske, vem vet. Jag vet iallafall att julafton är här om 14 minuter. Nu ska jag kolla sex and the city in my bed, goodnight ♥  (Och ja jag gillar hjärtan o klockan är 23.47)



GOD JUL PÅ ER!

Äsch det blev inga cornflakeskakor, prata med gott folk på msn istället ;) Och kom på att jag glömde - GOD JUL PÅ ER ALLA! ♥ Har laddat ner massa musik istället också, först började det med att Lisa ville ha massa Britney låtar och sen Emelie som ville ha The Killers och när jag ladda ner och letade runt så blev jag ännu mer sugen på att ladda ner fler och nya låtar. Sagt o gjort, nu sitter jag här med en bunt att lyssna igenom! Jag hoppas på en ipod imorgon =D hugs



23 december

Idag har jag fixat de sista julklapparna! Så nu är alla klara, tills imorgon iaf. Har vart på Allum med hela familjen och började med att jag hittade en jättsöt typ klänning/tunika. Svart och vit är den iaf och jag ska ha den imorgon! Sedan fikade vi på MammaMia som har underbara sk Luna´s med bacon och mozzarella, mums ♥ Om jag hade en kamera hade jag kunnat ta kort och visat, men det har man ju inte :P Får väl hoppas på att tomten kommer med en imorgon, hehe :) Jag kan INTE fatta att det är julafton imorgon, helt ofattbart! Nu ska jag baka lite cornflakes-kakor, bye!



brun-utan-sol tips

Tänkte ger er lite brun utan sol tips nu i vintermörkret, jag gillar iaf att vara brun!
  • Tips&Råd vid brun utan sol:
För att undvika en bränna som ser konstgjord och onaturlig ut är det viktigt att välja en brun utan sol-färg som passar din hudtyp och hudton. Välj noga och prova produkten först om du är osäker. Ge produkten tid att absorberas och utvecklas under ett par timmar och du kommer att märka hur färgen förändras. Är du väldigt ljus och vill ha en djup och intensiv färg är det bättre att du bygger upp den gradvis istället för att välja en mörkare produkt från början. Efter första behandlingen – vänta till dagen efter, peela ansikte och kropp och lägg på ett nytt brun utan sol-lager.
  • Förberedning:
Kropp: Första steget till en jämn grund är peeling. Genom att skrubba bort döda hudceller undviker du en flammig ton som försvinner fort. Börja med att torrborsta partier som tenderar att bli extra torra och därför kan absorbera mer färg som knän, hälar och armbågar. Skrubba sedan hela kroppen med en mild peeling i duschen.
Ansikte: Rengör ansiktet som vanligt och använd en mild peeling. Om du har ljusa ögonbryn, applicera fuktcreme på dem så att färgen inte fäster och missfärgar brynen. Skydda även hårfästet med fuktcreme eller balsam. ´
  • Noggrann applicering!
Applicera din brun-utan-sol i tunna lager. Börja med ansiktet. Jobba med lätta cirkelrörelser i hela ansiktet och glöm inte bort att tona ner mot halsen och vid hårfästet. Jätteviktigt är att du är försiktig med områdena kring hårfästet, ögonbrynen och läpparna. Applicera tunna lager även på kroppen och var lite extra noggrann kring knäveck och anklar. Tvättar händerna noga efteråt med tvål och vatten för att undvika bruna handflator!
  • Efterbehandla
 Brun utan sol-tonen håller vanligtvis i mellan tre till sju dagar och försvinner allteftersom det yttre hudlagret förnyas. Gör om behandlingen eller bättra på färgen punktvis var tredje, var fjärde dag eller oftare om du vill bygga upp en djup och intensiv bränna. När du bättrar på färgen var noga med att peela huden först.

källa: http://blogg.aftonbladet.se/9777/



22 december

Julstress, julkaos, julhysteri men var är julkänslan? Lite julkänsla får man ju nu när granen står framme pyntad och redo. Men vill ju ha snö och kallt också! Dagen började på IKEA med lite julklappsshopping och lunch med pommer frites och dricka, jag älskar IKEA´s fria påfylling på drickan!! Så värt 12 kronor hehe ;) Sedan Frölunda Torg där det var massor med folk och varmt som bahamas. Sjukt. Fick iaf köpt till pappa, imorrn är det mamma och syrrans julklappar som gäller.

Funderar att gå på en sådan där Make Up Store kurs som kostar 495kr och så får man en 50 min kurs och sedan välja produkter ur deras sortiment för 495kr. Typ superbra?! =D

Imorrn är det upp tidigt förmodligen, stallet och sedan hem och ut och fika och köpa julklappar tillsammans med pappa! Sedan är det nästan JULAFTON! I still can´t belivie it!



voglio scarpe

Jag är totalt fast i Kawasaki skor, jag skulle kunna ha en av varje färg och sort. Nu har jag ett par vita (tänk er de paret uppe i vänstra hörnet fast i vitt istället, såna har jag) and i love them! Kanske inte de roligaste skorna, men de är så sköna och passar typ till allt. Jag vill iaf ha minst ett par till nästa år. Funderar på någon av dessa fyra olika. Har ju redan ett par höga, så de svarta höga kommer nog sist på listan iaf. Men de svarta nere i högra hörnet är mkt lockande, fast har ifs ett par nästan likadana fast de är le coq sportif ist.



Men först och främst man kanske ska ha ett par varmare vinterstövlar eller skor. Juste jag har ju mina söööta från TopShop!! Dom är både varma, söta och sköna ♥

ps. voglio scarpe (rubriken) betyder "jag vill ha skor" på italienska ;)



que viven su vida como si cada día sería el último

Har hittat några snygga kläder som jag vill ha :D Vadå shoppingbegär?


Först är det ett par tights med zip där nere, supersnygga. Från VeroModa! Sen en grå kofta från GinaTricot, klänning från VeroModa, übersöt =D Svart kjol från GinaTricot, vit tisha från GinaTricot och en svart Fred Perry tröja från Stadium. Oj vad mycket färglatt hehe. Allt är typ svart, vitt eller däremellan - grått. Men typ allt detta kan man ju matcha lite som man vill också, eller hur?! :D Men jag behöver ett par jeans också, kanske stentvättade eller ett par DrDenim? Rut m.fl hade snygga sist jag var där. Jaa, detta kan vara mina julklappar till mig själv, fast efter jul istället! Goodie. Nu ska jag fortsätta kolla efter skor ;)



21 december

Asså ärligt, imorgon är det 22 december. Alltså två dagar tills julafton! Vadå helt ofattbart? Och jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp, men jag får väl skylla mig själv att jag kommer få trängas med alla andra folk som är sen ute dagen innan julafton. Men det är JULLOV =D 

Och utnyttja det bästa ögonblicket i ditt liv, peace ♥



20 december

En månad sen jag fyllde år. Shit vad tiden går fort.. Snart är det nytt år men först och främst julafton. Men vaart tog 2008 vägen? Tiden har bara gått så fort! Det har hänt mycket saker under året, både bra och mindre bra saker, och än så länge är jag nöjd med mitt 2008. Men får väl se, det är ju faktiskt fortfarande tio dagar kvar av året. Men vi hoppas in i det sista. Och vi hoppas på 2009!!

Nu ska jag käka nåt, godis eller nåt, lite hungrig faktiskt ;) Juste ska kanske fundera på nyårslöften, om man nu ska ha såna? Jag hade iofs det förra året, men jag minns inte ens de nu. Så jag tror knappast jag har uppfyllt de, hehe. Men jag ska iaf försöka få 2009 ännu lite bättre än 2008. Då kommer allt vara perfekt!



holidays are comming

Ja, nu lagom til jul fick bloggen en ny header ;) Vad tycks?

Jag är en av de som inte gillar julmust. Fast är julmust det enda som finns att dricka, eller vatten, så dricker jag heller julmust. Men annars är det coca cola, såå nyttigt. Men såå gott! Och får man inte lite julkänsla när man ser deras reklamfilm? Jag förknippar iaf den med julen! Man har ju sett den några år nu ;)




19 december

Äntligen jullov! I nästan tre veckor. Går då i skolan i två dagar och sedan är det Kläppen som gäller :D Började vid nio idag, hade då julklappsutdelning i klassrummet haha. Johan var tomte och jag fick (läs tog) Saras paket, ett Noblesse paket :D Gottgott (Y) Sedan julavslutning i gympasalen, lite mysigt faktiskt!

Sen köpte jag med mig sallad från Johnséns hem som lunch, mums! Sedan har jag degat och varit lycklig för att jag har jullov =D Julafton om typ fem dagar, eller nästan fyra iaf. ♥



18 december

Imorgon är det jullov och jag är superglad för det :D Snaaart julafton! Dagen var okej, fick tillbaka matteproven och geografiproven. Matten gick ok, fick iaf g. Geografin gick däremot bättre, fick vg. Vilket var max på provet :D Något ämne som det går hyssat bra i iaf ;)

Imorgon börjar vi 9 med att vi ska typ dela ut julklappar till varanda, alltid trevligt :D

Uppdaterar önskelistan lite:
- iPod nano 4th generation - Rosa eller röd?
- En liten kompaktkamera
- Presentkort på typ H&M, Kicks och Åhlens
- Pengar till att ta hål i naveln
- Adidas/Fred Perry tröja från Stadium
- Presentkort på ansiktsbehandling

 



17 decemeber

åh vad jag hatar prov. Först matteprov, gick nog ok hoppas vi på. Sedan lån håltimma som spenderades i biblioteket "pluggandes" samhäll med hälften av tjejerna i klassen. Sedan äckelpäckel bamba julbord, fast man fick julmust :D Sedan samhällsprov. Gick nog ok också. Säger inte mer då det säkert kommer gå skit om jag säger att det gick bra.

Sedan stallet (tack farmor för skjutsen ♥), bussen hem. One tree hill, sooova hahaha. Ikväll var det promenad med Lisen och Gabbi, myys. Men jävlar vad kallt!

Nu ska jag prata lite med Lisen innan jag somnar, jag vill också till USA!!!!! Men jag e glad ändå, faktiskt! hugs



16 december

Åhh jag e depp nu.. På torsdag åker Lisen.. :'( Och vissa människor är bara såå totalt efterblivna, vad trött jag blir! Och jag har inga pengar kvar, suck.

Pratar nu i tele med Lisen, våra telefoner har dampat ett tag hahah. Ska snart gå in o duscha, sen läsa igenom matte och samhäll och kolla på satc kanske? Eller titanic? pusspusss



15 december

Morgonen var skit - vaknade upp med ett halv uppsvullet öga och ett hel uppsvullet öga, eller nja ögonlocket var uppsvullet.. Kunde knappt öppna ena ögat typ ju, helt sjukt jobbigt! Såg helt skev ut ju, så kunde jag inte gå till skolan. Tvättade med kaltl vatten, la på gurka, duschade och till slut gick det ner såpass mycket att jag kunde gå till skolan. Typ 40 min försent.. Men skulle ju ha redovisning andra lektionen och då ville jag inte se ut som en kines liksom ;)

Skola och sedan hem, One tree hill, käka, städa och sedan kom Gabbi och Lisen. Vi skulle göra oss iordning tillsammans inför julfesten. Och julfesten, tja, roligare har jag vart på. Men de försökte iaf hehe, lite lamt sådär.

Jag vill ha jullov och snö. Julklappar - ja tack! Pusss



It's hard to take courage

Nu har jag iaf laddat upp med röda naglar inför julen :D Fasttyp hälften hamna utanför eftersom jag målade dom i sängen framför gossip girl! Ett bra tips då är att ta en tops och doppa i nagellacksremover och sedan ta bort det som hamnade utanför ;)

Jag stör mig som fan just nu på nyaste windows live messenger, den som heter beta. Någon annan som har den? Och Lisa, du tyckte ju den var bättre heheh jo om man vill ha ytterligare ett störningsmoment! Åhh jag vill ha tillbaka gamla, men jag orkar inte avinstallera och shit. Nu har också tangentbordet fått damp, även fast jag bytt batterierna så funkar inte vissaknappar ibland.. :/ Bokstäver försvinner mitt i orden. I-landsproblem gånger tusen.

Det går iaf framåt med historian, är nog hyffsat färdig nu! Har nu bara spanska, samhäll, geografi och matte kvar.. Varför valde ja samhäll egentligen? Hahah.. kan ju undra. Men fan vad skoj vi har ändå!

Kan fylla på önskelistan nu igen :D
- Adidas tröja
- Nytt puder
- Hanky Panky trosor (är dom inte föör snygga?)
- Vantar!

Nej nu ska jag slutföra historian och sedan koppla in playstation till tvn så att jag kan krypa ner och kolla på sex and the city! :D



show me a smile then

Såja, nu är jag happy! Önskelistan måste uppdateras lite nu igen, hehe :D
- iPod nano - Rosa??
- En liten kompaktkamera
- Presentkort på typ H&M, Kicks, Åhlens, BikBok osv
- Pengar till att ta hål i naveln

För nu har jag fått heeela SATC skolådandvdboxen :DD Så nu ska jag sitta (läs ligga i sängen) och titta sönder varenda avsnitt! Wiiie!

Jag e seriöst jäätttteee shoppingsugen nu också, självklart när jag inte har några pengar alls..

nu ska jag snaart kolla på gossip girl :)



14 december

Tredje advent idag då! Bara 10 dagar kvar till julafton, och julklapparna ;D Just därför tänkte jag uppdatera min önskelista lite hehe!
 - iPod nano
 - SATC dvdboxen
 - En liten kompaktkamera
 - Presentkort på typ H&M, Kicks, Åhlens, BikBok osv
 - Pengar till att ta hål i naveln

Kom precis på att jag bara har typ 86kr på kontot just nu hehe, så jag får klura lite på hur jag ska göra med julklappar :P Bra att få pengar dan efter julafton liksom.. 86kr kommer man ju inte så långt med! Så ni som ska få julklappar, kan ni kanske vänta tills nyårsafton? Perfekt!



13 december

Lucia för det första! Sov ut idag, men bara till elva. Sen blev man tvingad ur sängen.. Har sedan städat och så typ hela dagen för lite efter fem kom farmor, farfar, Tony, Nathalie, Andreas, Daniel, Elin och Desmond! Hade ju kalas idag, på självaste lucia! Mysigt var det! Fick en GA.M.A Plattång Ceramic Laser ION, ett busskort haha, presentkort på Stadium och ett par skitfräcka högtalare till mobilen =D En annan bra sak var att jag fått låna farmor o farfars lilla platt tv, som de brukar ha i husvagnen, till att ha i mitt rum!



Så nu har jag börjat spana in ett par snygga tröjor och även ett par joggingbyxor från Stadium. Men kan ju bara välja ett plagg :P

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv! Förresten, tror nu jag skulle passa i brunt hår? :D Jag e pepp på att färga!

kärlek




va todo al ganador

Två outfit bilder, en som jag hade i söndags, den vänstra, och den högra ska jag ha på julfesten på måndag! Vad tyx? =D Har fått fixa bilderna i photoshop, eftersom de var tvärmörka..


Vänstra: Tee - Monki, Kjol - Monki, strumpbyxor - H&M och en svart kofta över från Lager 157.
Högra: Klänning - Rut m.fl, grå kofta/bolero - H&M, diadem - Glitter, stövlar - Spanien.


Btw, Grattis till Kevin som blev Idol 2008!



12 december

Luciafirande i skolan idag, mys! Sedan äcklig lussebulle som Johan fick, fyfan de såg vidriga ut och utan saffran hahah. Annar rätt okej dag, hämtade mina stövlar och köpte vitamintabletter efter skolan. Nu har jag typ 86kr kvar hahah, och jag ska handla julklappar. Great! Får hoppas på lite pengar imorrn, haha känn er tvingade (A)

Hade tänkt att titta på Idol finalen, men orkar inte hehe.. Städar lite på rummet och lyssnar på musik, funderar även hur fan jag ska få in en tv här.. Skrivbordet är smockfullt med världens största skrivare och en widescreen skärm :| Suck, får typ möblera om hehe!




11 december

Oj vilken dag, haha! Skola från åtta till typ tre och sedan stan. Skolan var rätt soft faktiskt, fick tillbaka massa företagsekonomi prov och hade fått VG på alla, så det blir nog ett VG som betyg också! Yey =D Sedan satt jag och Lisen mest och "kommunicerade" på olika roliga sätt under matten, hahaha värsta flippen! Matteläraren bara stod o kolla på och skrata typ, soft är han ;) Sen satt våran grupp och gjorde typ ingenting på historian, mer än lottade vem som skulle få göra tidslinjen eftersom ingen ville göra den. Mycket skratt denna dagen, härligt! Efter skolan bar det iväg till stan för att inhandla något att ha till julfesten, blev en svart klänning för ynka 99kr från Rut m.fl, en grå stickad typ kortärmad bolero(?) och ett svart diadem med fuskrosett! Jag e nöjd (Y)

Imorrn är det lucia klockan åtta i skolan, börjar egentligen kl halv nio men det är fan mys att gå på lucia så vi ska vara där då! Sen bjuds det på lussebullar på historian =DD Toppentoppen.

Nu ska jag föna håret, klarar inte av att sova med blött hår + att det lägger sig så konstigt så att dte är knas att platta det på morgonen. Förresten så provade vi plattänger på Åhlens idag, och jag vil ha en ny plattång nuu! En Ga.Ma, sådeså. Får väl hoppas på lördag..

pusselipuss



10 december

Bara två veckor kvar til julafton och jag har inte köpt en enda julklapp.. Ska ifs till stan imorrn men då ska jag shoppa andra saker, typ smink o nåt att ha på mig till julfesten på måndag!

Har idag sovit hehe, pluggat lite, tittat mycket på tv och städat faktiskt! Geografiprovet gick förresten ganska bra, kändes faktiskt riktigt bra! (Y) Så jag e riktigt glad, enligt mitt horoskop skulle det ju gå skit.

puss på er



9 decmeber

MIN NAMNSDAG IDAG FAKTISKT! Så det så ;) Hahah så därför tycker jag att ni alla ska bli medlemmar på GratisMode! Idag började jag klockan tjugo över åtta och hade först historia och sedan spanska. Och oj vad jag har jobbat idag (A) Hade ingen datakunskap, hosthost. Så stack till stallet istället och nu sitter jag och pluggar geografi!

Måste bara tipsa om en väldans bra hemsida :D Nämligen GratisMode! Jag tycker att alla ska bli medlemmar ;)



nu ska jag fortsätta med geografin, puss så länge



8 december

16 dagar kvar till julafton och jag har inte handlat en enda julklapp :P Ska nog ut och göra det nu i veckan, måste fixa en klänning eller nåt til julfesten också.. Behöver pengar! Men ska ju ha kalas nu på lördag så då får man väl hoppas lite på att få både saker som jag önskar mig och lite pengar =D

Idag har jag vart hemma, vaknade typ helt död. Ont i halsen, huvudet dunkade och snurrade och kroppen var helt hängig. Så sov till typ tolv och gick upp o drack varm choklad, som jag förövrigt övermissbrukar just nu :P Kollade på tv en stund och sedan så satte jag mig vid datan och försökte plugga geografi, och oj vad bra det gick heheh. Men missade reprisen av Gossip Girl och missade ju igår så jag är fuckat sur på mig nu..

Imorgon är det skola som gäller, börjar 8.20 och slutar vid ett så ska direkt till stallet tror jag och sedan hem o plugga som en idiot inför provet på onsdag.

xoxo ♥



7 december

Andra advent och idag åkte julstjärnan upp! Inköpt idag på typ Blomsterlandet ute på backaplan. Nu börjar jag få julkänsla iaf! Fick det ifs i fredags också när vi tittade på julspelet vid kungsport typ. Mys =D Om 50 min ska vi vara hos kusinerna, kusin Andreas fyller nio så han har kalas! 

Nu ska jag kila iväg till matbordet!
pussar











6 december

Dagen har mest spenderats i sängen, soffan, stallet och på hästryggen. Mysig dag! Imorgon är det andra advent och ska då på kalas och kusinen Andreas som fyller 9, tror jag hehe. Innan det så ska vi köpa present till honom och jag hoppas även att jag hittar en BikBok affär som har den klänningen som jag vill ha i svart och i small, eftersom de i femman bara hade vit och medium.. :(

Nu ska jag fortsätta titta på Britney dokumentären!
pusss  ♥



5 december

Bara nitton dagar kvar till jul och om typ fyra minuter är det bara arton dagar kvar :D Yey! Dagen har vart grym, såg Twilight efter många om och men, haha! Men damn vad bra den var!!!!! =DDDDDD Vill bara se om och om igen! Och vadå att han Edward (Robert Pattinson) är snygg?! Om du inte sett filmen, gör det nu!!



Nu ska jag snart sova tror jag, puss på er ♥



4 december

Åhh vilken tråkig dag... Började åtta och slutade vid halv fyra ungefär. Man borde inte få gå såna långa dagar! Utrota!! Hade företagsekonomiprov och det gick väl okej, fick total blackout på en fråga.. Så där gick det inte så bra. Imorgon blir det först skola och sen hem tror jag och sedan stan där det blir shopping, käk(?) och bio med tjejorna! Mysigt =D Var i stallet förut, höll på att frysa ihjäl! Red ut tillsammans med Anna-Lena och Py och jag red på Bonito, trevligt :D

Dagens
Humör:
bra, lite trött
Mat: frukost, juleskum, pizza och mackor. Nyttigt som fan :P
Klädsel: replay jeans, vitt linne, brun tröja och svarta stövlar
Höjdpunkt: uteritten med A-L + annat ;)
Det sämsta: lång dag i skolan, kallt
Dagen: Skola..
Kvällen: stallet, plugg, data :P

 - bästa! "jag vaknade en morgon, och så var den dagen förstörd"

nu väntar duschen och sedan sängen, pussar



3 december

Vad dagarna går fort nu! Känns som det var bara nån timma sen jag gick upp i morse, kanske för att det var mörkt då och att det är mörkt nu?! Idag var dte skola från halv nio till två. Seeg dag, tråkiga lektioner förutom de två sista. De var iaf rätt lärorika! Gick sedan och köpte mat, pizza o cola :P Jag e såå nyttig. Sedan gick vi hem till Gabbi men på vägen hem kom vi (läs jag) på att vi skulle hälsa på på djupedal. Så efter tre knallade vi iväg till skolan där vi spenderat fyra år.. Kändes precis som att vi fortfarande gick där! Helt sjukt. Hälsade på våra gamla lärare, trevligt =) Efter djupdal gick vi hem till Gabbi där vi åt och bakade kladdkakesmet =D Ännu mera nyttig! Men vi fick faktiskt pluggat riktigt mycket, både företagsekonomi och spanska. Så nu är spanskan klar tills på fredag så ingenting att plugga imorrn, gött!

Företagsekonomi prov imorgon och det känns som att jag kan det mesta. Behöver nog repetera lite nu så blir det nog bra sen. Men känns tungt att typ halva betyget hänger på detta..

pusss ♥



2 december

Dagen har vart rätt skön idag faktiskt, bortsett från regnet och snön!? Började 8.20 imorse med historia där vi inte gjorde ett skit egentligen :P Sen spanska där jag gjorde prov och sen lunch, och sen geografi. Efter skolan så solade jag och Lisa, skönt! Efter solningen tog vi en liten sen lunch på johnséns. Mums! Åkte sedan direkt upp till stallet, i regnet.. Och det blir ju inte bättre när hästen är helt galen!!

Imorgon är det skola från 8.30-14.00 och sedan raka vägen in till stan med Lisen och Gabbi. Sedan hem till Gabbi och plugga spanska, eller snarare göra färdig våran redovisning. Det ska nog bli bra!

Nu ska jag fortsätta plugga företagseknomi och sedan duscha!
love ♥



1 december

Inköpen under Spanienresan blev ett par solglasögon, en fejk skinnjacka, en jättesöt plånbok, ett par stövlar och parfym. Köpte parfymen på Alicantes flygplats, det blev DKNY Be delicious både den gröna och den röda! Luktar så underbart gott :D

Nu ska jag fortsätta med spanskan och sedan duscha och ha en ansiktsmask!
hugs



spanien 2008

Kunde inte bärga mig med att kolla på bilderna, och längta tillbaka! Så minneskortet åkte snabbt in i minneskortläsaren och nu sitter jag och drömmer mig bort ;) Här kommer ett litet urval än så länge!


Torrevieja´s strandpromendag!

Jag och pappa i Alicante :) (I mina nyinköpta solglasögon och jacka)

Farmor och farfars hus i Torrevieja. Inte bästa vädret..

Lilla Wille kollar ut genom grinden när vi skulle åka! Sötnos :D

Senare idag när jag sovit, vart i skolan och även vart en sväng i stallet så kommer fler bilder!
Puss och godnatt igen!
/Anna