ibland kan livet vara jävligt bra

Eller nä men ändå :P Gick och la mig vid tre inatt ungefär och blev väckt av att malin ringde vid tjugo över tio.. Upp käka furkost och sedan klä på sig snabbt för att kolla på Pixbo GF´s gympauppvisning. Var där en o en halv timma ungefär, åh vad jag saknar gymnastiken!! Nu har jag städat rummet och fixat, härligt att få det rent för en gångs skull. Och just det ja, livet kan ibland vara jävligt bra ja! För igår gjorde jag ju slut på typ alla mina pengar, eller nästan iaf. Och jag och Lisa har ju planerat att gå på bio på sportlovet - I taket lyser stjärnorna. Men lite surt när man typ inte har några pengar då. Men till saken, tror ni inte jag hittar ett gammal presentkort på SF Bio?? Jag går in på sf.se och kollar om det fortfarande är giltigt och klart som fan att det finns 100 kr kvar på det :D Snacka om tur! Hittade även två presentkort på IKEA, så jag kan shoppa ändå :D Haha eller ja på SF eller IKEA!

Jag hittade även massa gamla cd-skivor som jag nu sitter o importerar till iTunes och gaah vilka flashbacks man får! Lite lagom sådär! Hits for kids 1 är nog den bästa skivan som finns! Som typ Hanson - Mmm bop, Drömhus - Vill ha dig, Ricky Martin - Maria, Los del Rio - Macarena, Hit N' Hide - Space Invaders och Aqua - Barbie Girl. Hhahahahah jag älskar dessa låtarna!

Nej nu ska jag käka och sen har jag fått med mig Linda till stallet så ska hon rida Py och jag Bonito, mysigt :D Puss på den



veligt nattprat

Jag har tråkigt! Och jag hoppas alltid på för mycket, planerar för mycket, tänker positivt utåt och negativt inåt, är väldigt ofta efterklok, säger ja till alldeles för mycket saker, har noll självdiciplin, fått bättre själkänsla och självförtoende,  tänker för ycket på alla andra och för lite på mig själv, är ibland väldigt gnällig, är aldrig vidare nöjd, har för mycket köpbegär, blir jättejätte kreativ sent på kvällen och natten, jag vill gärna ta möjligheten när det är för sent., jag vill ha fred på jorden och jag vill ha massa pengar, jag vill gärna vara bäst.

snurr, burr - follow through och over and out nu ska jag sova!



ge mig?

Lite söta saker som jag gärna velat ha från H&M och att. (Åhléns)

  
  




afternoon glory

Hade bara två lektioner idag! Började med historia där vi kollade på film och sedan samhäll. Båda lektionerna var faktiskt roliga tro det eller ej! Sedan behövde vi inte gå på spanskan så vi slutade vid halv tolv :D Självklart blev det då stan som inte var så bra för mig.. Då alla mina pengar försvann på massa nödvändiga saker faktiskt :P handlade rätt mycket faktiskt och nästan allt på rean!

- Svart tunika, GinaTricot 49 kr
- Svart klänning, Gina för 49 kr
- Svart kort typ koftgrej, också Gina för 99 kr
- Gråa tights från Gina för 99 kr (ej rea)
- Ljusblåa jeans från Denim Birds, Åhlens kostar egentligen 1199 kr men det va rea på rean så de kosta 600 kr!
- Gråa trosor, H&M 15 kr
- Nivea hårinpackning H&M 69 kr (ej rea)
- Silvriga örhängen och vita hårsnoddar från Ur & Penn för 40 kr sammanlagt
- Svarta hårspännen, Glitter 16 kr

Jag är nöjd, men plånboken är liiite för tom! Men har nu uppdaterat garderoben för denna månaden :)



macka och oboy!

Oj vilken dag! Tre långa filmer, det var inte lite jobbigt kan jag säga. Först en film klockan tio som hette Forbidden Fruit som faktiskt var mycket bra! Sedan snabbt till chalmers där nästa film var som sög så jävla mycket. Fatta ingenting och den va så dålig att jag inte ens kommer ihåg va den hette! Sedan en tredje film vid klockan tre som hette Slumdog Millionare som var jättebra. Men vi hade lite otur så det blev stopp mitt i filmen på typ 25 min.. Sedan bort till mackedonken på kungsgatan, mums :D Köpte sedan försen julklapp till mig själv, rosa bh och trosor, och även två par andra trosor som var på rean för hela 15 kronor styck! Värt eller vadå? De är jättesöta, båda svarta, ena med spets och andra med en söt rosett :)

Blev även en ansiktstvätt, rengöringslappar och Vichy Normaderm dagcreme från Apoteket. Ansiktstvätten och rengöringslapparna kostade 16 kr styck, mycket värt!

Nu sitter jag och äter macka och oboy och ska nog krypa ner i sängen och läsa lite läxa och kolla på tv. Äntligen en tidig kväll. Igår kom man ju hem lite sent, men man har väl bara sig själv att skylla på ;) Man behöver faktiskt kärlek här i livet



livet kan vara allt konstigt

Seg dag som var rätt okej ändå. Började med matte, okej det var segt. Sedan geografi där jag och Lisen satt och kom på olika ord på tre bokstäver och även pluggade naturkunskap. Vilket var tur! För annars hade jag failat till max på förhöret som vi hade lektionen efter! Men det gick så bra och jag e nöjd :) Sedan lunch och sedan samhäll och svenska. Fick sluta typ en halvtimma tidigare också, ännu bättre. Eftersom jag skulle träffa Lisa och vi solade och fikade, jättemys :D Och gott! Sedan snabbis till stallet och nu sitter jag här hemma, mätt och belåten igen.

Men fick precis höra att en häst i stallet som jag ridit och tagit hand om en del förut har avlivats idag..



Ge mig? Finns på stylebystars.com och är designad av Lauren Conrad :)



hunter - orginal tall



Jag vill ha ett par såna här, fast i babyrosa!

Ge mig?

Nu ska jag duscha och sen sova, det behövs efter fem timmars sömn som sög för övrigt!






naturvetenskap på hög nivå!

"Hur beräknade Eratoshenes jordens omkrets? svar: Genom att beräkna någon vinkel när solen stod mitt i något. Sedan höll han på så!"

När dina svar börjar likna detta, då vet du att du är för trött för att plugga! Bara en liten varning hehe.



trist tisdag!

Gokväll! Seg dag idag. Fyra lektioner, från tjugo över åtta till tio i fyra. Men vi fick sluta tidigare, typ tjugo över tre istället! Rätt snällt ändå. Åkte direkt till stallet och mockade och red ut. Under tiden pratade jag med telefon med Lisen i typ en timma o tjugo minuter tills min mobil typ dog.. Mysigt att rida ut iaf även fast det va typ tvärkallt och så men ja hästen va glad och det smittade av sig!

Idag har jag vart så sugen på att shoppa! Men på torsdag, då blir det iallafall julklappshandling ungefär en månad för sent med Gabbi och Lisen! Har ju inte hunnit och sen va pengarna slut ;) Inte lätt då! Men nu har jag fått pengar, som kommer försvinna lika fort.. Alltid likadant!



klädberoende!



Åh, vadå inte fina?! Och ja, jag gillar rosa. Förut gilla jag inte direkt rosa, men nu älskar jag det!




Detta är såå mycket roligare än att sova och plugga! Men nu ska jag nog vara lite seriös och duscha? Eh försöka går ju iaf ;) pussen ♥



bahamas? ja tack!

Nu har vi vart iväg och tränat, lite slappt ;) Sedan hem o käkade tre hela mackor, gottigottgott! Sedan har jag bara suttit och nördat med Lisen på msn. Like always! Nu ska jag nog ta en snabbdusch och sedan gotta ner mig med historiaboken.



Bahamas hade inte varit fel nu! Jag är desperat efter sol och värme!!



det är det lilla som betyder

Jag älskar att göra folk glada! Och det var precis vad jag gjorde förut, haha när jag stoppade enliten lapp i ett par skor ;) En söt liten hitsoria! Men jag kände faktiskt hon med skorn!

Har hittat några söta saker som jag inte tackat nej till!


Jackan är från Vero Moda och de apfräcka rosa solglasögonen är från H&M och samma med väskan. Men det är liksom fortfarande januari, varför måste alla affärer locka en med alla vår och sommar kläder?? Jobbigt är det!

Det är de små orden som du säger som verkligen får mig lycklig



tro hopp & kärlek

Jag kan sitta och bara titta på min header för jag e så nöjd (Y) Dagen idag har vart okej, först engelska som var tråkig sedan lunch som var helt okej. Sedan svenska som var soft och sist idrott med massa styrkeövningar! Inte så jobbigt, men kul faktiskt tro det eller ej! Har precis käkat och ska nog plugga lite för sedan ska vi träna jag, Gabbi och Lisen! Blir nog gymmet eftersom vi inte kan boka aerobics :/ Mycket träning idag! Really good.

Förövrigt så när vi skulle cykla med så skulle vi förbi Statoil för att pumpa mina däck. Men det är ju fan skitsvårt!! Funkade ju typ inte.. Jag vet, jag är blond. Men jag fattade inte hur man skulle få på den grejjen så det skulle komma luft in i däcket ochi nte utanför. Suck! Nu ska jag kolla runt efter lite snygga kläder på det stora som kallas internet, puss



don't worry be happy

Äntligen nästan färdig med svenskan som skulle va färdig tills imorgon! Har bara slutet kvar! Härligt härligt. Nu ska jag bara duscha och sedan ska jag krypa ner i sängen och kolla sex and the city kanske? Om jag inte somnar direkt hehe, stor varning för det tror jag! Imorgon är det sovmorgon! Kan sova till nio :D Tre lektioner imorgon, och inget stall! Superskönt. Bara massa läxor och förmodligen aerboics dans på kvällen. Nu ska jag fortsätta med slutet, goodnight! ♥



söndagsångest

Nu har jag vart iväg och dansat, rätt skoj! Efteråt så va vi i gymmet en stund, körde lite mage och armar. Måste komma i form inför bikinisäsongen ;) Hämtade skolbäcker hos Lisen efter och sen följde hon mig hem, hon är för söt hon! För sen sprang hon hem hahah!

Jag har hittat värsta snygga chinosarna och även flertal jeans som jag gärna skulle ta på mig från Dr.Denim! Me want! Nej nu ska jag nog plugga lite! Puss så länge



i don't believe that anybody feels the way i do about you now

Jag e segast jag vet. Nu åkte äntligen julstjärnan ner, och jag har faktiskt städat lite nu! Allt går om man har bra musik att lyssna på! Vad tycks om nya headern då? Jag e typ nöjd för första gången, och ja nu åkte både spanien, kläppen och Sollid bort. Men jag kände inte för att ha några personliga bilder på headern, istället får det komma personliga bilder i de olika inläggen istället. När jag väl känner för det, orkar aldrig lägga över några bilder :P Nej nu måste jag verkligen äta, snart måste vi ju till friskis. Fusk på dom ska på Oasis!!




now do your thing girl

Åh vad jag vill ha sommar och sol! Eller bara det blir vår snart så är jag nöjd. Vill kunna ha på mig andra kläder än massa tjocka jackor och vantar och piss. Jag vill kunna ha chinos, linne och jeansjacka och bara svassa runt i mina solglasögon med en glass i handen! Jag vill ligga och pressa under solens vaarma strålar. Nä istället sitter man och skriver på svenska och har massa ångest för massa annat plugg som ska göras. Men nu så ska jag nog göra mig lite mat och sedan skriva lite till för sedan ska jag gå på ett danspass på friskis! Nu jävlar ska vi komma i form för sommaren!


Denna ljusa jeansjacka hade ju inte suttit fel! Från Gina för 299kr, jag ska ha.


Jag har beslutsångest! Jag vet inte om jag vill ha dessa rosa eller i vitt? Men jag måste iaf ha ett par låga, me love!



watch out, here i come

Idag var jag, Lisen och Gabbi i stan. Det var rätt mycket folk och det kändes inte som att det var fredag! Knepigt. Och jag hade typ inga pengar och jag hittade en jättesöt t-shirt på Cubus som jag gärna velat ha med mig hem. Men eftersom jag hade presentkort på Stadium var det där jag kunde handla, det blev ett par träningsbyxor från Puma. På måndag ska jag börja bli duktig, ska gå på Aerobics dans! I need to exercise!

- Kawasaki skor
- Vichy Normaderm
- Nivea hårinpackning
- Matchande bh & trosor (julklapp haha)
- Träningsskor
- Nya jeans skulle inte sitta fel
- En svart tröja/jacka från Rut m.fl

Sen behöver jag klippa mig och ska sola med Lisa nästa vecka också! Varför ska man vara så beroende av pengar..? Nu ska jag fortsätta kolla på Let´s Dance, blir väl lugnt ikväll. Mår inte så jättebra.. P



let me think about it

Hahaha iförrgår när jag letade igenom alla mappar hittade jag jättegammal musik!! Fyfan vad skoj det är att lyssna på dom och få massa fina flashbacks! Musik säger så himla mycket!

Jag är typ sjuk, usch o blä. Och imorrn är jag ledig. Roligt att va sjuk när man e ledig.. Ciao! ♥



björn i mitt hjärta

Jag har hållt igång sen sju imorse och jag e typ inte trött. Känner mig snarare rätt pigg faktiskt! Ändå somnade jag säkert inte förrän halv två inatt, eftersom jag glömt mobilen hos Lisen så kände jag mig helt tom :/ Sov jättedåligt, och vaknade en halvtimma innan mamma skulle väckt mig egentligen bara för att jag trodde att hon skulle glömma o väcka mig! Jag brukar ju vanligtvis ha mobilen som alarm, men nu hade jag ju inte det.. Usch, men nu är den tillbaka :D

Började vid typ nio imorse med sista företagsekonimiprovet för denna kursen. Nu är det väl bara vänta o se hur många bokstäver betyget innehåller ;) Slutade tre, gick hem. Käkade pizza, mums! Sedan stallet, lite långtråkigt typ.

Imorrn börjar jag kvart över åtta, fast ska till tandläkaren i Mölndal vid tio så farmor kommer o hämtar mig :D Snäll är hon! Så missar spanskan *synd om mig* eller inte hehe. goodnight




and now it's just a wonderful memory

Jag lever, om än knappt. Med blåmärken här och där över hela kroppen och en knä som är lite skevt, men jävlar vilken vecka! Roligaste och härligaste tiden på länge. Kommer aldrig glömma, längtar som satans till nästa år! Skidor och ett härligt gäng dag ut och dag in, kan det bli så mycket bättre? Nu sitter man här hemma, grått och trist. Allt känns så långt borta.. Var det verkligen igår vi hade så roligt? Satt och skrattade länge och skrattar ännu åt "Gratis påfylling för 10 kronor?!". Ibland är det bra att tiden går fort, men inte när man har skoj. Då ska det tiden vara seg, så man hinner njuta ordentligt. Usch vad jag längtar tillbaka. Lite sympati skulle inte sitta fel, därför tänker jag nu tröstäta lite för mycket godis och kolla på sex and the city. Bara för att. Puss på vecka 3 och alla underbara som var med - Kläppen 2009 - bäst! ♥



vi drar till fjällen!

Om nio timmar är Gabbi med familj här och sen drar vi, uppåt mot mellan sverige typ. Norra dalarna. Sälen. Kallt. Berg. Snö. JIPPIE, åka skidor! :D Jag och mitt bruna hår hehe ;) Är borta i en hel vecka och kommer alltså hem på lördag eftermiddag/kväll vecka tre. Massa plugg väntar också.. Det glömmer vi bort just nu ^^ Det känns som jag glömt allt, men ändå har jag fått med allt! Lagom snurrig. Nä nu ska jag nog hoppa i säng, ska ju upp klockan sju imorrn då.. Men har bränt fem skivor + tre som jag redan hade och Linus har fixat massa bra filmer också. Som t.ex. TWILIGHT!!! Och OM vi ska kolla sönder den! Hahaha, heela tiden heela vägen upp till kläppispäppis! Så bilresan på sex timmar blir nog bra ändå! Nu är ipoden fullproppad, godnatt och puss!! Kommer sakna er alla ♥♥



Och tack alla som tycker att håret blivit fint! :D Jag är verkligen superduper nöjd!



första skoldagen 2009

Och suck säger jag bara. Hårt från första början! Började åtta och sluta vid halv fyra typ. Och massa läxor, tur att man åker bort på lördag :D:D KLÄPPEN!! Kommer bli så bäst! Okej jag lovade ju en bild på mig nu när jag brunett och jaja här kommer väl en bild :P Ciao




brrunett i brr brr land

Nu har det hänt haha, nu är man brunett! Blev väl lite som en impulsgrej när man är i stan med härliga tjejor ;D Sista dagen på lovet e det nu också.. Usch, men den har vart skoj! Först upp klockan nio, snoozade till halv tio ;) Sen sola med Lisa, sedan möta upp Malin, Gabbi och Lisen på bussen in till stan. Kollade runt och köpte superstarka tuggugummi på Lagerhaus. Sedan Stadium och köpte halsgrej och skidstrumpor. Det är tydligen 20 minusgrader där uppe, brr brr. Sedan köpa en ny svart kofta på JC eftersom mamma torktumlade min "gamla" som jag köpte i fredags ;) Köpte även fem kollegieblock till skolan, här ska det pluggas! Och mellan allt detta så sprang vi mest runt och prova kläder och käkade mat på mackedonken :) Sedan hem och fixa fler linser och sedan bussen hem, hemma en stund och sedan bussen till centrum, köpa hårfärg sedan bussen hem till Malin. Färga håret (:D:D:D) och sedan hem, och nu är jag hemma!

Bjuder på ett smakprov, bättre bild imorrn typ ;) pusss



tvåtusennio

Jag har faktiskt kommit på några nyårslöften! Jag ska träna minst en gång i veckan på friskis, dricka massa vatten varje dag, spara minst 200kr varje månad, planera skolan bättre och sova minst 8 timmar varje natt. Det var typ dom som jag kommer ihåg! Och denna veckan börjar det! Hehe, på onsdag ska jag sola och kanske träna med nån om nån vill det? Och så ska jag till stan antingen imorrn eller på ons för att köpa julklappar till Gabbi och Lisen, och måste fixa skidstrumpor och en sån halsgrej (som en halsduk typ) och nån fleecetröja tror jag. Måste även fixa fler linser då de snart e slut. Och så ska jag försöka klippa mig och färga håret och så ska jag till stallet imorrn och på torsdag också. Och jag måste plugga lite företagsekonomi, matten är redan klar faktiskt. Något som är klart redan.. Pusspuss



cracked foot

Juste, jag har typ vrickat min fot eller nåt när vi åkte skridskor så det känns jättekonstigt när jag går. Men går jag precis rakt med foten så gåre bra, men annars.. aj aj aj



gott nytt 2009!

Nu va det längesen jag skrev! Men har inte hunnit eller orkat ;) Men nyår var toppen, och nu är 2009 här. Känns helskumt, året har gått såå fort så jag vet inte vart det tagit vägen?! Jag kommer ihåg förra året när jag var i Kläppen som om det var igår, sista terminen i nian, skolavslutningen, hemliga festen, sommaren, börja gymnasiet, höstlovet, spanien, jul, nyår. Är nu inne på mitt sjuttonde år också!

Idag har jag vart i stan med sötaste Sandra! Vi shoppade och hade roligt :D Jag köpte först ett par svarta tights med zip där nere på H&M för 98kr, sedan en jätteskön kofta från JC, svart för 199kr, tofsar på Glitter för 16 spänn och ett par beiga chinos på Gina för 199kr. Och lätt att jag ska köpa ett par rosa, typ ljus laxrosa och även ett par ljusblå! Tänk typ jättebrun och vita skor och ett vitt linne. Sommarläckert!

Efter stan åkte jag hem och sedan åkte jag, gabbi, syrran, linus och linus kompis skridskor på ötjärn. Mysig men satans vad kallt! Ciao so long