Dagens tips!

Ögonskugga
Använd ljus ögonskugga på ögonlocket. Ta sedan en lite mörkare skugga, som är i kontrast till ögat, och sudda upp i globlinjen och lite upp mot ögonbrynet. Det mörkaste partiet ska vara i yttre ögonvrån (mot öronen). Med den färgsättnigen framhävs ögats egen färg. Märkligt nog kan måttligt mörk färg ge ett mer osminkat intryck och smälta samman med ansiktet.
- - - - - -
Lugnande:
- 1 msk honung
- 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet, låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.

Återfuktande:
- 1 Avocado
Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy, fungerar också utmärkt för torra armbågar. Låt verka ca 10-20 min.

Mot acne och finnar:
- 1 klyfta citron
- 2 msk vinäger
- 1 dl vatten.
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor. Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

Djuprengörande asiktsmask:

- 1 avokado
- ½ msk vetekli
- 1 tsk flingsalt
Blanda ihop och applicera på rengjord hy, låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats.



Alla kommentarer:

Skrivet av: Sandra

Riktigt bra de med ansiktsmask "resepten". Men dom andra som inte de står "låt verka i 20 min" ska man ha i som i 20 minuter också eller kan man bestämma själv? :D



Gillar tipset med mascaran också!

2008-08-12 @ 22:52:31
Skrivet av: Anna

Den återfuktande kan man ha hur länge man vill, fast dock inte längre än max 20-30 min skulle jag tro och den mot acne och finnar ska man ju badda på så den behövs inte verka!

2008-08-12 @ 22:55:58
Skrivet av: Sandra

Okej :D Bra att veta :)

2008-08-12 @ 23:00:15
Skrivet av: Anna

Yes, kanske ska skriva till det ^^

2008-08-12 @ 23:39:29

Vad har du på hjärtat?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar: