brun-utan-sol tips

Tänkte ger er lite brun utan sol tips nu i vintermörkret, jag gillar iaf att vara brun!
  • Tips&Råd vid brun utan sol:
För att undvika en bränna som ser konstgjord och onaturlig ut är det viktigt att välja en brun utan sol-färg som passar din hudtyp och hudton. Välj noga och prova produkten först om du är osäker. Ge produkten tid att absorberas och utvecklas under ett par timmar och du kommer att märka hur färgen förändras. Är du väldigt ljus och vill ha en djup och intensiv färg är det bättre att du bygger upp den gradvis istället för att välja en mörkare produkt från början. Efter första behandlingen – vänta till dagen efter, peela ansikte och kropp och lägg på ett nytt brun utan sol-lager.
  • Förberedning:
Kropp: Första steget till en jämn grund är peeling. Genom att skrubba bort döda hudceller undviker du en flammig ton som försvinner fort. Börja med att torrborsta partier som tenderar att bli extra torra och därför kan absorbera mer färg som knän, hälar och armbågar. Skrubba sedan hela kroppen med en mild peeling i duschen.
Ansikte: Rengör ansiktet som vanligt och använd en mild peeling. Om du har ljusa ögonbryn, applicera fuktcreme på dem så att färgen inte fäster och missfärgar brynen. Skydda även hårfästet med fuktcreme eller balsam. ´
  • Noggrann applicering!
Applicera din brun-utan-sol i tunna lager. Börja med ansiktet. Jobba med lätta cirkelrörelser i hela ansiktet och glöm inte bort att tona ner mot halsen och vid hårfästet. Jätteviktigt är att du är försiktig med områdena kring hårfästet, ögonbrynen och läpparna. Applicera tunna lager även på kroppen och var lite extra noggrann kring knäveck och anklar. Tvättar händerna noga efteråt med tvål och vatten för att undvika bruna handflator!
  • Efterbehandla
 Brun utan sol-tonen håller vanligtvis i mellan tre till sju dagar och försvinner allteftersom det yttre hudlagret förnyas. Gör om behandlingen eller bättra på färgen punktvis var tredje, var fjärde dag eller oftare om du vill bygga upp en djup och intensiv bränna. När du bättrar på färgen var noga med att peela huden först.

källa: http://blogg.aftonbladet.se/9777/



Alla kommentarer:

Skrivet av: Lisa

fin blogg :'D

2008-12-22 @ 23:21:32
Hemsida: http://llisabs.blogg.se/
Skrivet av: Sandra

2008-12-23 @ 14:31:36
Skrivet av: Sandra

svar: Ja dom är skit snygga! vill ha ett par sånna med ... Jag vill ha för mycket! :'O

2008-12-23 @ 14:32:54
Hemsida: http://ssomisandra.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar: