lejonkungen i mitt hjärta

Äntligen har jag min jacka! Jag o Lisen stack in till stan igår efter skolan och köpte den för pengarna jag fått :D Såå supersnygg och dupervarm är den. Köpte även örhängen och hårspänne på Ur&Penn och mascara och undies på Cubus. Det var ju typ massa rabatt ;)

Haha i torsdags så släckte jag lampan klockan 00.01 (kollade på mobilen precis då) och när jag vaknade så hade jag fått ett sms av Lisen 00.08 och jag hade absolut INTE hört det! Ljudet var på på mobilen och jag hade den precis bredvid sängen och ändå hörde jag inte. Snacka om att slockna snabbt haha.

Igårkväll var trevligt, även fast vi bara blev fyra och sen att bara Lisen sov över. Men mysigt ändå :D Promenader i bara strumpbyxor och jacka är så roligt när det är tvärkallt och snö.. Och Lejonkungen klockan 2 är inte hellet någon hit, haha, även fast jag verkligen älskar Lejonkungen (jag sjöng med i varje låt faktiskt!)! Inte heller att somna i soffan med teven, datan och lamporna på.. Vaknade ju kvart i nio också, kunde inte somna om. Det var för ljust ute! Sen har jag och bästaste Lisen legat och degat framför teven nästan hela dagen, tvärmysigt!

pusss   (kolla denna: http://www.youtube.com/watch?v=CU3HEU7Bhz4)
/Anna      







Alla kommentarer:

Skrivet av: Sandra

svar: ja men pappa betalar x) jag var på väg att flippa i ridhuset men det var flera stycken där så jag skrek inte >D..



den mascaran har jag ;)

2008-11-22 @ 21:56:02
Hemsida: http://ssomisandra.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar: